آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite

شروع موضوع توسط evil_gates ‏9 ژوئن 2010 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. im110

    im110 Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    6
    اسکریپت initialization چیه ؟
     
    نوشته شده توسط im110 در ‏16 می 2011
    khoushechin225 از این پست تشکر کرده است.
  2. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوستان

    ببخشيد كه دير پاسختون رو ميدم... متاسفانه مدتي فرصت كافي براي حضور تو انجمن رو نداشتم

    بله دوست عزيز راه حل شما صحيح هست و با استفاده از تابع StrToLine ميشه تو فايل html موردنظر مقادير بدست آمده از جستجو رو نوشت و خروجي گرفت

    خوشحالم كه مشكلتون حل شده

    دوست عزيز
    پلاگين SQLite پلاگيني هست كه جناب silvercover زحمتش رو كشيدن و تو اولين پست اين آموزش لينك مبحث و دانلودش قرار داره ... شما بايد اين پلاگين دانلود كنيد (يك فايل dll) رو با استفاده از ابزار Plugin داخل برنامه خودتون (تو mmb) قرار بديد ... بعد با روشي كه گفته شده ميتونيد دستورات اين پلاگين رو استفاده كنيد
    شما با استفاده از دستورات CREATE DATABASE و CREATE TABLE بايد بانكتون رو بسازيد بعد با استفاده از دستور INSERT INTO اطلاعات موردنظر رو وارد بانك كنيد و با دستور SELECT نتايج موردنظر رو در زمان موردنظر جستجو و بازيابي كنيد.

    آموزش اين دستورات همه در مبحث وجود داره كافيه با دقت مطالعه كنيد :wink:

    موفق باشيد

    دوست عزيز
    ابتدا اين پلاگين رو وارد برنامه كنيد (با ابزار Plugin) بعد اسكريپت هايي ايجاد كنيد و كدهاي آموزش داده شده رو بنويسيد ...

    ضمن اينكه برنامه‌اي به نام database creator هم تو همين آموزش آماده كرده بوديم ميتونيد از اون استفاده كنيد تا راحت تر بانكتون رو بسازيد

    موفق باشيد

    دوست عزيز
    اين اسكريپت حاوي دستوراتي هست كه موتور پلاگين و خود ديتابيستون رو راه اندازي ميكنه ...

    بدون اين دستورات شما قادر به ادامه استفاده از اين پلاگين و ديتابيس كه ساختيد نخواهيد بود.

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏14 ژوئن 2011
    MehrPhar، Amit13، sajadms و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. Rozika

    Rozika New Member

    ارسال‌ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام.من ميخوام براي يه پروژه سي شارپ sqlite رو به عنوان پايگاه داده استفاده كنم و چند تا پي دي اف و اطلاعاتي كه شما گذاشتين رو خوندم
    الان ميخوام تازه شروع كنم به وارد كردن اطلاعات در اس كيو لايت ولي نه داونلودش كردم و نه مي دونم از كجا بايد شروع كنم
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.البته اگه يه مقدار زود جواب بدين ممنون ميشم
     
    نوشته شده توسط Rozika در ‏26 نوامبر 2012
  4. MahmoodM30

    MahmoodM30 مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/

    ارسال‌ها:
    2,043
    تشکر شده:
    2,980
    امتیاز دستاورد:
    113
    اینجا انجمن مالتیمدیا بلیدر هست و به #c ربطی نداره بهتره توی گوگل سرچ کنید
     
    نوشته شده توسط MahmoodM30 در ‏26 نوامبر 2012
    MehrPhar از این پست تشکر کرده است.
  5. elias-mo67

    elias-mo67 Member

    ارسال‌ها:
    47
    تشکر شده:
    60
    امتیاز دستاورد:
    6
    با سلام
    من تازه دارم با بیلدر کار میکنم
    آموزشتون در قسمت Sql حرف نداشت. خیلی متشکرم
     
    نوشته شده توسط elias-mo67 در ‏3 ژانویه 2013
    evil_gates از این پست تشکر کرده است.
  6. sadeghza

    sadeghza Member

    ارسال‌ها:
    77
    تشکر شده:
    54
    امتیاز دستاورد:
    18
    با سلام اگه کسی هنوز جواب مید ه به این پست یه راهنمایی بکنه

    برای ویرایش اطلاعات در دیتابیس sqlite یه کد کامل بذارید اینکه آپدیت به شکل زیر کارنمی کنه !!! داخل پرانتز و به صورت استرینگ و... رو یکی بذاره ممنون

    UPDATE tablename SET Field 1 = value 1, Field 2 = value 2, Field 3 = value 3, …WHERE your condition ;
     
    نوشته شده توسط sadeghza در ‏23 می 2013
  7. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست عزيز
    اين كد كه قبلا در بخش آموزش اومده يك نمونه براي نوشتن دستور Update هست. شما بايد دستور رو با كلمه UPDATE شروع كنيد. بعد نام جدول خودتون رو به جاي عبارت tablename قرار بديد.

    بعد كلمه SET رو بكار ببريد و بعد به جاي عبارت Filed1 فيلد موردنظر خودتون از جدولتون رو بنويسيد. علامت مساوي رو قرار بديد و به جاي Value 1 عبارت موردنظر خودتون رو قرار بديد.
    اين كار رو براي ساير فيلدها هم انجام بديد و در پايان به جاي your condition شرط موردنظر خودتون رو بنويسيد.

    به عنوان مثال شما يك جدول به نام mytbl داريد كه قصد داريد فيلد نام و شماره تماس اون رو تغيير بديد. بنابراين كد شما به اين شكل خواهد شد:
    کد (Text):

    UPDATE mytbl SET name='Reza', tell=0123456789 WHERE id=1;
     
    در اين كد چنانچه فيلدي به نام name براي نام و tell براي شماره تماس داشته باشيد در جدول mytbl و ركوردي كه فيلد id اون برابر با 1 باشه اصلاحات انجام ميشه و Ali و 0123456789 جايگزين عبارات قبلي خواهد شد.
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏18 جولای 2013
    MehrPhar، nevercom و MahmoodM30 از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    دوست عزيز
    براي رسيدن به پاسخ سوالتون پيشنهاد ميكنم شرط موردنظر رو در دستور SELECT بسط بديد تا بازه جستجو رو كمتر و كمتر كنيد.

    به عنوان مثال:
    فرض كنيم شما يك جدول به نام mytbl داريد كه اطلاعات مربوط به محصولات شما رو نگه ميداره . فرض كنيم شما فيلدهايي از اين قرار داشته باشيد:
    id براي شناسه محصول
    name براي نام محصول
    price براي قيمت محصول
    class براي نوع محصول
    category1 براي دسته بندي كلي محصول
    category2 براي دسته بندي جزئي محصول
    در اينصورت ميشه چند تا شرط براي دستور SELECT در نظر گرفت تا بازه جستجو محدودتر بشه
    کد (Text):

    SELECT * FROM mytbl WHERE class LIKE 'tv' AND category1 LIKE 'LCD' AND category2 LIKE '21';
     
    در كد بالا جستجو در جدول mytbl در ركوردهايي انجام ميشه كه نوع محصول برابر با tv مقدار دسته بندي كلي برابر با عبارت LCD و مقدار دسته بندي جزئي برابر با 21 باشه بنابراين نتيجه جستجو فقط تلويزيون هاي LCD 21 اينچ خواهد بود.
    همينطور براي سوال دومتون ميتونيد از كدي شبيه به اين استفاده كنيد:
    کد (Text):

    SELECT * FROM mytbl WHERE class LIKE 'refrigrator' AND price>=1000000 AND price <=1500000;
     
    تو اين دستور شرط شما فقط محصولاتي رو بدست مياره كه از نوع يخچال و با قيمتي بين 1 تا 1.5 ميليون باشند.

    به همين ترتيب ميتونيد ساير شروط رو در برنامه خودتون استفاده كنيد.

    موفق باشيد
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏18 جولای 2013
    sadeghza، MehrPhar، nevercom و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  9. behrouzgholami

    behrouzgholami Member

    ارسال‌ها:
    118
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    18
    با سلام خدمت شما جناب EvilGate عزیز
    ابتدا مرسی بخاطر پاسختون. و در ادامه اینکه دو درخواست داشتم:
    اول اینکه اگر درباره سوال دوم جای استفاده از
    SELECT * FROM mytbl WHERE class LIKE 'refrigrator' AND price>=1000000 AND price <=1500000;
    از بیت وین استفاده کنیم چه تفاوتی ایجاد میشود و اینکه کدام بهتر است.؟
    و دو اینکه اگر یکی دو روز وقت گذاشته در یک پست توابع sql را (حداقل مهمهاش را) در یک پست توضیح دهید من و سایر دوستان ممنونتان خواهیم شد. البته جناب آقای محمود قبلا اینکار را انجام دادن ولی اگر تعداد توابعی که توضیح داده شده بیشتر بودن خیلی بهتر بود.

    البته بنده چند کتاب درباره sql از اینترنت دانلود کردم ولی ظاهرا توابع sql با توابعی که در بیلدر برای برقراری ارتباط با پلاگین sqlite استفاده میشن متفاوته

    در آخر باز سپاس و اگر پیجی برای توضیح توابع sql در نظر گرفتین بنده را هم از طریق ایمیل مطلع بفرمائید.

    خداوند نگهدارتان باشد بهروز.
    [email protected]
     
    نوشته شده توسط behrouzgholami در ‏18 جولای 2013
  10. MehrPhar

    MehrPhar New Member

    ارسال‌ها:
    16
    تشکر شده:
    9
    امتیاز دستاورد:
    1
    ضمن تشکر از دوستان و استاتید عزیز بابت این التزام شایسته تقدیر به راهنمایی و پاسخ به سوالات

    میخواستم خواهش کنم در صورت امکان به سایر کدهای این پلاگین هم بپردازین ... اصلاً شاید بهتر باشه یه لیست از تمام کدهای پلاگین SQLite 1.1 در تاپیک قرار بدید و برای سایر امکانات این پلاگین مثل قابلیت Encryption و ... هم نمونه کدهایی برای هرچه واضح تر شدن چگونگی استفاده از این قابلیت ها ارایه بشه.

    یک دنیا ممنون
     
    نوشته شده توسط MehrPhar در ‏23 آگوست 2013
  11. behrouzgholami

    behrouzgholami Member

    ارسال‌ها:
    118
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    18
    با سلام و یک سوال

    برای جستجو بین دو مقدار مشخصی من از دستوری شبیه دستور زیر استفاده میکنم که خب بدون مشکل جواب میده
    SearchQuery$ = 'SELECT * FROM contacts WHERE Telephone BETWEEN "' + Search$+ '" AND "' + Search1$ + '";'​
    همچنین برای جستجوی یک عبارت خاص از دستوری شبیه دستور زیر که انهم مشکلی نداره و جواب میده
    SearchQuery$ = 'SELECT * FROM contacts WHERE FirstName LIKE \'' + Search2$ + '\' OR LastName LIKE \'' + Search3$ + '%\';'​
    حالا فرض کنید دستور اول بین دو تاریخ مشخص و دستور دوم برای یک عبارت مشخص میباشد. مشکل من این است که نمیدانم چطور هر دوی اینها را ترکیب کرده و به دیتابیس بفرستم. یعنی دیتابیس جستجو کند بین دو تاریخ مشخص (مثلا دیروز تا امروز) برای یک نام مشخص (مثلا بهروز)
    به عبارت بهتر بگرد دنبال رکوردهایی که نام کوچک شخص بهروز باشد و در تاریخ بین یکم اردیبهشت سال نود تا دوم اردیبهشت سال نود هم ثبت نام کرده باشد
    اگر یکی از دوستان مساعدت کند ممنون خواهم شد
    با تشکر فراوان
     
    نوشته شده توسط behrouzgholami در ‏9 سپتامبر 2013
  12. behrouzgholami

    behrouzgholami Member

    ارسال‌ها:
    118
    تشکر شده:
    12
    امتیاز دستاورد:
    18
    واقعا ممنون و مرسی از توضیحاتتون
    حالا سوال اینجاست که چطور میشه دو دستور بالا را باهم ترکیب کرد؟
     
    نوشته شده توسط behrouzgholami در ‏9 سپتامبر 2013
  13. nevercom

    nevercom کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر

    ارسال‌ها:
    2,906
    تشکر شده:
    6,919
    امتیاز دستاورد:
    113
    بعد از عبارت Where همه ی شرط هاتون رو قرار بدید، با عملگرهای AND و OR میتونید وضعیت ترکیب منطقی شرط ها رو تعیین کنید، و حتماً با پرانتز شرط هاتون رو از هم جدا کنید
     
    نوشته شده توسط nevercom در ‏9 سپتامبر 2013
    محمدمهدی و MahmoodM30 از این پست تشکر کرده اند.
  14. mashzahra

    mashzahra New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    مطالب بسیار مفید و کاربردی بودند برای بنده لطفا ادامه دهید
    با تشکر
     
    نوشته شده توسط mashzahra در ‏14 دسامبر 2013
    evil_gates از این پست تشکر کرده است.
  15. tarenoco

    tarenoco Member

    ارسال‌ها:
    217
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام ممنون میشم برای اینها آموزش تصویری هم قرار بدید
     
    نوشته شده توسط tarenoco در ‏19 فوریه 2014
    evil_gates از این پست تشکر کرده است.
  16. hessam123

    hessam123 Member

    ارسال‌ها:
    31
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    6
    سلام و خسته نباشید
    من یه سوالی داشتم که فکر می کنم تو مبحث آموزشی شما بگنجه

    به طور مثال من یک سری مقاله دارم که میخوام ازشون یک لیست تهیه کنم که بر سه اساس بشه جستجوشون کرد. تا اینجای کار خوب با توجه به آموزش شما مشکلی نیست. از بابت فراخوانی هم مشکلی نیست و جستجو کار می کنه. اما سوال من اینه...
    چطور میشه گزینه ای رو هم فراخوانی کرد که قابلیت لینک داشته باشه. مثلا وقتی می زنی "خدا" مقاله خدا چیست اطلاعاتش نمایش داده بشه که مثلا شماره چنده یا نویسنده و یا ناشر کیه... حالا میخوام گزینه ای هم بیاد که وقتی روش کلیک میشه یک صفحه باز بشه و محتویات فایل PDF هم نمایش داده بشه... یا تو برنامه (ترجیحا) یا به صورت لینک و توسط adobe reader
    آیا امکانش هست؟
     
    نوشته شده توسط hessam123 در ‏1 می 2014
  17. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام دوست عزیز و ممنون از نظرتون
    اما فکر میکنم تو این آموزش هرجا که لازم بوده به اندازه کافی تصویر و متن متفقاً قرار داده شده و دیگه نیازی به آموزش تصویری دیگه ای نیست.




    سلام دوست عزیز
    راستش دقیقا متوجه منظورتون نشدم. اگه شما عنوان و مشخصات و آدرس مقاله خودتون رو تو جدولی بریزید بعد از جستجو مقدار بازگشتی جدول معادل تمام فیلدهای مربوط به رکورد موردنظر که یکی از اون آدرس فایل مربوطه خواهد بود و این آدرس رو میتونید با دستوراتی فراخوانی کنید. مثلاً اگه آدرس مربوط به یک فایل pdf هست اون رو در شی HTML لود کنید.

    امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم.
    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏10 ژوئن 2014
    MahmoodM30 از این پست تشکر کرده است.
  18. fasterweb2010

    fasterweb2010 New Member

    ارسال‌ها:
    13
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام من میخوام یک برنامه طراحی کنم که نیاز به یه دیتا بیس داره
    با اینکه مراحل اموزشی داخل سایت رو شو با حوصله خواندم ولی باز هم یکجا ی کار میلنگه یعنی و وقتی کلید ثبت اطلاعات رو به اسکریپت add record ربط میدهم و اجرایش میکنم ارور near "و" :syntax میدهد
    از دوستان خواهش میکنم هر چه سریعنر جوابمو بدن ببینم مشکلم کجاست خیلی عجله دارم
    با تشکر

    کد که داخل add_record تایپ شد به صورت زیر هست
    sql_query1$ = 'INSERT INTO tell (نام و نام خانوادگي,رمز عبور,شماره دانشجويي,دوره تحصيلي,گرايش,استاد راهنما,شماره همراه)'
    sql_query2$ = 'VALUES ("'+name$+'",'+ramz$+','+shomare d$+',"'+d tahsili$+'","'+grayesh$+'","'+ostade r$+'",'+shomare h$+');'
    query$ = sql_query1$ + sql_query2$
    PluginSet("SQL_Plugin","query$")
    PluginRun("SQL_Plugin","UpdateDB")
    PluginGet("SQL_Plugin","update")
    If (update<>0) Then
    Message("","Your record has been saved successfully")
    Else
    PluginRun("SQL_Plugin","DBError")
    PluginGet("SQL_Plugin","Error$")
    Message("","Error$")
    Return()
    End
     
    آخرین ویرایش: ‏17 جولای 2015
    نوشته شده توسط fasterweb2010 در ‏17 جولای 2015
  19. evil_gates

    evil_gates اين نيز بگذرد ...

    ارسال‌ها:
    1,833
    تشکر شده:
    3,724
    امتیاز دستاورد:
    113
    سلام

    ببخشید که خیلی خیلی دیر پاسخ این پست رو میدم ... احتمالاً ممکنه تا حالا پاسختون رو پیدا کرده باشید بنابراین برای دوستان دیگه‌ای که ممکنه با مشکل مشابهی اینجا مراجعه کنن عرض میکنم.

    اروری که برنامه میده مربوط به دستوری هست که تو متغیر sql_auery1 و sql_query2 به موتور SQL ارسال میکنید یعنی تو دو خط اول ...

    این ایراد از اونجایی ممکنه به وجود بیاد که مقادیر ارسالی شما با نوع داده فیلدهای جدولتون همخوانی نداشته باشه مثلا یک رشته رو به فیلد عددی ارسال کنید یا برعکس ...

    و یا با توجه به خط اول اگه شما نام فیلدها رو فارسی انتخاب کرده باشید (که اشتباهه و بهتره انگلیسی باشه و قواعد نامگذاری هم رعایت شده باشه) ترتیب فیلدها در متغیر اول جابجا شده و مقادیر ارسالی در خط دوم هم جابجا متصل میشه ...

    موفق باشید
     
    نوشته شده توسط evil_gates در ‏17 سپتامبر 2015
    MahmoodM30 از این پست تشکر کرده است.
  20. آرادخان

    آرادخان Member

    ارسال‌ها:
    66
    تشکر شده:
    16
    امتیاز دستاورد:
    8
    با سلام

    می خواستم بدونم چطور می تونم فقط اسم فولدرهای سردست داخل یک داریو یا یک پوشه رو در یک لیست باکس لود و نمایش داد ، کدی که موجوده فقط فایل ها رو لود و نمایش میده ، البته میشه از طریق این نرم افزار Stratopoint PrintFolders یه لیست از فولدر های سردست با فرمت HTML یا TXT ایجاد بعد ازش تو MMB استفاده کرد اما من می خوام این کار بدون هیچگونه واسط خارجی مثل فایل TXT یا هر چیز دیگری انجام بشه ، یعنی کد تو خوده MMB اجرا و همونجا عملیات لود و نمایش هم انجام بشه
    بسیار مچکرم

    دریای شور انگیز چشمانت چه زیباست
    آنجا که باید دل به دریا زد همین جاست
     
    نوشته شده توسط آرادخان در ‏15 نوامبر 2015

به اشتراک بگذارید