آموزش فتوشاپ (4)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scorpio

Member
دوستان ببخشید که یکم دیر شد ...

23- خوب دوستان حالا وقته اینه که فیش هدفون این عجوبه رو طراحی کنیم . پس باید ابزار polygonal lasso
L4-23.gif
یه چیزی شبیه شکل (A) میکشیم و بعد مقداری از بالا ان را با نگه داشتن کلید Alt کم میکنیم و بعد ابزار Elliptical marquee را برداشته و با نگه داشتن کلید Shift یک دایره مطابق شکل (B) اضافه میکنیم .

L4-28.jpg

24- سپس آنرا رنگ مشکی میکنیم مانند شکل (A) .

L4-29.jpg

25- به Layer>Layer Style>bevel And Emboss رفته و با مقادیر شکل زیر مطابق میکنیم .و طرح افکت داده شده مطابق شکل قبل (B) میباشد .

L4-31.jpg

خوب حالا از این لایر استایلی که درست کردیم کپی میگیریم و بعد باید این 2 لایری که (1 دایره و 1 شکل اجق وجق) با هم لینک میکنیم و بعد Merge میکنیم و دوباره Paste Layer Style میکنیم سپس یک دایره در یک لایر جدید میکشسم و Paste Layer Style میکنیم و دوباره این 2 لایر (1 شکل اجق وجق و 1 دایره کوچک) را باهم Merge کرده و دوباره روی لایر merge شده Paste Layer Style میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا طرح مورد نظر به سفیدی میزنه .(امیدوارم که منظورمو متوجه شده باشید آخه من خودم که قفل کردم)

L4-30.jpg

26- با استفاده از ابزار Line یک خطی با قطر 3PX میکشیم و بعد به Filter>Liquify میریم و مانند شکل یکسری تغییرات میدیم .

L4-32.jpg

27- و بعد روی شکای که تا الان طراحی کردیم با ابزار Text یه چیزایی مینویسم ...

خوب خدا رو شکر دیگه تموم شد :lol: :lol: :wink:

L4-33.jpg

موفق باشید

علی

poriya

New Member
علي جان يه قولي به شاهرخ داده بودي ...
نمي خواي بذاري فايل PSD رو ...

ممنون

باي

Saeid Taheri

Active Member
خيلي ممنون علي جان
راستي آقا علي ميشه بگي Scorpio به چه معنيه؟
با تشكر.

Salar

Active Member
عقرب
برج هشتم هم معني مي ده!
اگه توجه كرده باشي تو قسمت امضاء‌ Scorpio هم عكس يه عقرب هستش.
(راستي چند سال پيشم يه سريال بود شبكه 3 بنام عقرب... )

Scorpio

Member
خيلي ممنون از لطف شما دوستان گرامي
سعيد جان همين طور كه دوست عزيزمون گفتش به معني عقرب (برج آبان ماه) هستش ...

موفق باشيد

علي

azita

Member
Wowwwwww
بابا دمت گرم
تریپ معرفتی هستش (بابا آخر آموزش و هم PSD)
دستت درد نکنه
خیلی خیلی عالیه

mahdi pour

Member
آقا دستت درد نكنه قبلا در بخش مقالات ديده بودم و درستش كردم ( اما خودمانيم اين آموزشهاي توپ را از كجا گرفتي)
عالـي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي و توووووووووووووووپ بود

Scorpio

Member
جوجو جان خواهش ميكنم ... مرسي كه اومدي تشكر كردي .. انشاالله كه واست مفيد بوده ...
مهدي جان باور كن اصلا يادم نست از كجا گرفتم ... ولي بهت قول ميدم كه تو آرشيو وب پيح هام پيداش كردم بهت لينكشو بدم ...
محمد جان خواهش ميكنم ... آقا خيلي جالبه هم تو مشهد هستيم و هم آباني هستيم ... ديگه چي ميشه ... بيچاره بچه هاي سايت از دستمون چي ميكشن :lol: :lol: :wink: [شوخي كردم از دستم ناراحت نشي هاااا]

موفق باشيد

علي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا