دوستان ببخشید که یکم دیر شد ...
23- خوب دوستان حالا وقته اینه که فیش هدفون این عجوبه رو طراحی کنیم . پس باید ابزار polygonal lasso
یه چیزی شبیه شکل (A) میکشیم و بعد مقداری از بالا ان را با نگه داشتن کلید Alt کم میکنیم و بعد ابزار Elliptical marquee را برداشته و با نگه داشتن کلید Shift یک دایره مطابق شکل (B) اضافه میکنیم .
24- سپس آنرا رنگ مشکی میکنیم مانند شکل (A) .
25- به Layer>Layer Style>bevel And Emboss رفته و با مقادیر شکل زیر مطابق میکنیم .و طرح افکت داده شده مطابق شکل قبل (B) میباشد .
خوب حالا از این لایر استایلی که درست کردیم کپی میگیریم و بعد باید این 2 لایری که (1 دایره و 1 شکل اجق وجق) با هم لینک میکنیم و بعد Merge میکنیم و دوباره Paste Layer Style میکنیم سپس یک دایره در یک لایر جدید میکشسم و Paste Layer Style میکنیم و دوباره این 2 لایر (1 شکل اجق وجق و 1 دایره کوچک) را باهم Merge کرده و دوباره روی لایر merge شده Paste Layer Style میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا طرح مورد نظر به سفیدی میزنه .(امیدوارم که منظورمو متوجه شده باشید آخه من خودم که قفل کردم)
26- با استفاده از ابزار Line یک خطی با قطر 3PX میکشیم و بعد به Filter>Liquify میریم و مانند شکل یکسری تغییرات میدیم .
27- و بعد روی شکای که تا الان طراحی کردیم با ابزار Text یه چیزایی مینویسم ...
خوب خدا رو شکر دیگه تموم شد
موفق باشید
علی