آموزش فتوشاپ (4)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Scorpio

Member
[align=center:6ecb891917]نحوه طراحي سي دي من [/align:6ecb891917]

L4-33.jpg

[hr:6ecb891917][hr:6ecb891917][hr:6ecb891917]
سلام به همه دوستان مجيدآنلايني

دوستان چون این آموزش از بقیه آموزشها نسبتا کمی طولانيتر هستش برای همین قصد کردم که تو چند قسمت بگم.

1- یک صفحه جدید به اندازه 600*500 بک گراند سفید درست میکنیم .
2- یک دایره به اندازه حدودا 6-7 سانتیمتر (زیاد نمی خواد دقت کنید) :wink: و بعد از لایر دایره یک کپی میگیریم و بعد این دوتا دایره را زیر هم با یکم فاصله میذاریم (مثل شکل A) و بعد بین این فضای خالی بین دوتا دایره را با یک مستطیل مطابق شکل B پر میکنیم .

L4-1.jpg

3- حالا این سه لایر (دوتا دایره و یک مستطیل) را با هم لینک
L4-2.gif
میکنیم و سپس این سه لایر را Merge میکنیم .
4- بعد از اینکه هر سه لایر را Merge کردین به Edit>Free Trasnform یا با فشردن (Ctrl+T) دور لایر مورد نظر یک باکس میاد که اونو بزرگش میکنیم .

L4-3.jpg

5- بعد از اینکه شکل مورد نظر را بزرگش کردیم با ابزار Rectangle marquee
L4-4.gif
مطابق شکل انتخاب میکنیم و بعد با فشردن کلید Delete مقداری از عکس را پاک میکنیم .

L4-5.jpg

6- خوب بعد از پاک کردن کنارهای شکل را پاک کردیم با فشردن (Ctrl+T) و سپس حدودا 32-33 درجه میچرخانیم (قبل از اینکه بخواهیم کار دیگه انجام بدیم یک کپی از این لایر میگیریم) و سپس با ایزار گرادیانت
L4-6.gif
طیف رنگی مطابق شکل میدهیم .

L4-7.jpg

7- حالا نوبت میرسه به لایری که چند دقیقه پیش ازش کپی گرفتیم ،اول از همه باید Edit>Fill بریم و بعدش اونو مشکی پوشش می کنیم و بعد باید به Filter>Blur>Gaussian Blur بریم و Radius : 5Px بدیم و بعد از این کارا اونو مطابق شکل جابجا میکنیم .

L4-8.jpg

8- حالا میخواهیم بالای سمت چپ عکس طراحی شده را مقداری رنگ خاکستری بدهیم ، برای این کار اول باید کلید Ctrl را پایین نگه میداریم و روی لایر اصلی کلیک میکنیم پس درنتیجه کل محیط لایر را انتخاب میکنیم و بعد ابزار Elliptical marquee
L4-9.gif
را برداشته و كليد Alt را نگه داشته و از انتخاب اولیه کم میکنیم
* برای اینکه بخواهیم آن مقداری را که کم کردیم را جابجا کنیم بایستی کلید Space را پایین نگه داریم و در نتیجه آن را در مکان مناسب قرار دهیم .

L4-10.jpg

9- این کار را دوبار انجام میدهیم تا تغریبا مطابق شکل گردد .

L4-11.jpg

10- حال میخواهیم که مقداری از پایین شکل راتیره کنیم . پس برای این کار بایستی یک کپی از لایر اصلی بگیریم و آنرا کمی جابجا کنیم . سپس بعد از اینکه لایر را در جای مناسب قرار دادیم با نگه داشتن کلید Ctrl روی لایر اصلی کلیک میکنیم و بعد با نگه داشتن کلیدهای Ctrl+Alt روی کپی لایر کلیک میکنیم (این کار باعث میشود که معکوس اشتراک این دو لایر را انتخاب کنبم)

L4-12.jpg

11- خوب بعد از این کارها کپی لایر اصلی را پاک میکنیم و با رنگ 8F8F8F# مقدار انتخاب را رنگ میکنیم و بعد به Filter>Blur>Blur more کلیک میکنیم و این کار را چند بار انجام میدهیم و سپس با 1px محیط شکل را مشکی میکنیم .(Edit>Stroke)

L4-13.jpg

12- حالا با ابزار Elliptical marquee
L4-9.gif
یک دایره وسط ، مطابق شکل میکشیم .

L4-14.jpg

13- بعد از اینکه دایره را رسم کردید با ابزار گرادیانت
L4-6.gif
درون دایره یک طیف رنگی مانند شکل میکشیم . بعد از این کار با ابزار Elliptical marquee
L4-9.gif
یک بیضی بزرگتر از دایره قبلی میکشیم و با ضخامت 1px محیط بیضی را رنگ مشکی میزنیم .

L4-15.jpg

14- سپس بیضی را حدودا 32-33 درجه می جرخانیم تا موازی لایر اصلی شود و سپس آن را تقریبا از وسط مانند شکل برش میزنیم و بعد از این کار با ابزار Elliptical marquee
L4-9.gif
یک بیضی کوچک رسم میکنیم و با ضخامت 1px محیط بیضی را رنگ مشکی میکنیم .

L4-16.jpg

15- پس درنتیچه این کار را برای سمت راست خط اصلی انجام میدهیم تا شبیه شکل زیر شود .

L4-17.jpg

16- بعد از اینکه سه لایر را با هم Merge کردیم یک کپی از لایر Merge شده میگیریم و ان را سفید میکنیم (Layer>Layer Style>Color Overlay) و با کمی تغییر مکان زیر خط اصلی مطابق شکل میگذاریم .

L4-25.jpg

خوب اگه تا اینجا مشکلی نداشتین بگید تا بریم قسمت بعدی کار ....
موفق باشيد

علی

gollpesar

Member
نه دوست عزيز مگه مي شه با اين توضيحات كامل مشكل داشته باشيم . فقط يه چيزي دوست عزيز آخر مي حواي به چي برسي. مي شه يه عكسي توضيحي از آخرش بذاري ... اينجوري خيلي جالب تر مي شه
يا علي

Scorpio

Member
gollpesar گفت:
نه دوست عزيز مگه مي شه با اين توضيحات كامل مشكل داشته باشيم . فقط يه چيزي دوست عزيز آخر مي حواي به چي برسي. مي شه يه عكسي توضيحي از آخرش بذاري ... اينجوري خيلي جالب تر مي شه
يا علي
باشه چشم ....
حتما ميزارم ...آخه هنوز كامل نشده بود .... حتما تا چند دقيقه ديگه ميزارم ...

مخلصيم

علي

poriya

New Member
سلام علي آقا

آقا تو كه آخرشي ... بابا دمت گرم .... كي با توضيح خفن شما اشكال داره ....
آقا من بعضي اوقات تو سايت ميومدم و از اطلاعات شما استفاده ميكردم ولي وقتي اينو ديدم خواستم كه از شما قدر داني كنم .... براي همين تو اين سايت عضو شدم

آقا هر چي زود تر بگو كه ما ناجور تو كف هستيم

مخلصتيم علي آقا ...

باي

Scorpio

Member
ممنون از لطف شما دوستان گرامي
poriya جان به مجيدآنلاين خوش اومدي .... انشاالله كه از اطلاعات شما استفاده كنيم ..

انشااله در اولين فرصت قسمت بعديش را هم ميرادم ..

مخلصيم ..

علي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
حيف كه علي قبلا به من نشون داده بود و وقتي اينو ديدم زياد ذوق نكردم :wink: البته همون قبلا كه نشون داد كلي ذوق مرگ شدم :lol: اما با همه اين تفاسير علي جان كشته مردتيم به مولا...
آموزشهاتو خيلي عالي ميسازي و واقعا عالي درستشون ميكني من كه خودم از طرز نوشتنت خيلي چيزا ياد گرفتم..
دستت درد نكنه

مجيد

sitesabz

Member
آفرين . مرحبا

من كه كلي حال كردم . هنوزم نميتونم باور كنم كه با فتوشاپ اينو طراحي كرديد . اين قدر با مهارت و زيبا كار كرديد كه آدم وقتي با چشماي خودشم ميبينه باور ش نميشه

منتظر مقالات بعدي شما دوست عزيز هستم

Scorpio

Member
قبل از اینکه شروع کنم تشکر می کنم از لطف شما دوستان عزیز نخ سوزن آقا مجید گل (چاکریم)

دوستان ببخشید که یکم دیر شد ..

... Let's go

17- خوب چون این قسمت شبیه قسمت قبلی هستش از توضیح های اضافی پرهیز میکنیم و دوباره با ابزار Elliptical marquee
L4-9.gif
یک بیضی میکشیم و آن را مطابق شکل درست میکنیم .

L4-18.jpg

18- حالا بقیه کارها را روی شکل توضیح دادم .

L4-19.jpg

19- تا الان تقریبا بیشتر کارهاشو انجام دادیم ... خوب حالا نوبت کلیدهای این میرسه .

L4-20.jpg

20- خوب اینایی که تا الان درست کردیم واسه بک گراند کلید ها بوده ، حالا میخواهیم که خوده کلید ها را درست کنیم .

L4-21.jpg

21- خوب انشاالله که بقیه کلیدها را متوجه شدین که چه جوری درست میکنیم ، در هر صورت اگه متوجه نشدین بگید تا من یا بقیه دوستان کمکتون کنیم .

L4-22.jpg

22- یک مستطیل میکشیم و بعد با فشردن Ctrl+T آن را کمی جابجا و میچرخانیم مانند شکل (A).... بعد با ابزار polygonal lasso
L4-23.gif
یک شکل اجق و جق :lol: :lol: مطابق شکل (B) میکشیم وآن را با رنگ 878585# رنگ میزنیم ، بعد از آن یک کپی میگیریم و در آن طرف دیگه مستطیل میذاریم و کمی ضخامتش را کم میکنیم و با رنگ ADACAC# رنگ میزنیم .... بعد مقدار فضای بین اینا را انتخاب میکنیم مطابق شکل (C) و بعد با رنگ CCCCCC# رنگ میرنیم .

L4-24.jpg

23- طرح مورد نظر تا الان یک همچین شکلی داره :

L4-26.jpg

اگه تا اینجا مشکلی داشتید من یا دوستان در خدمتیم

مخلصیم

علی

nsboss

Member
آقا آموزشات حرف نداره اينم خيلي عالي بود:)
حالا من يه پيشنهاد داشتم اونم اينكه بعد از اينكه هر آموزشي توي سايت قرار گرفت، فايل PDF اونهم براي دانلود توي سايت قرار داده بشه:)
منتظر قسمت بعديش هستيم
موفق باشيد

Scorpio

Member
nsboss گفت:
آقا آموزشات حرف نداره اينم خيلي عالي بود:)
حالا من يه پيشنهاد داشتم اونم اينكه بعد از اينكه هر آموزشي توي سايت قرار گرفت، فايل PDF اونهم براي دانلود توي سايت قرار داده بشه:)
منتظر قسمت بعديش هستيم
موفق باشيد
چشم ...
پيشنهاد خوبيه ...
حتما اين كار را انجام ميدم

ممنون از راهنمايي شما

مخلصيم

علي

poriya

New Member
سلام

آقا ميشه بگيد كه چه طوري علامت هاي Stop , paly را انداختين كه حالت فرو رفتگي داره ...

ممنون

باي

Scorpio

Member
poriya گفت:
سلام

آقا ميشه بگيد كه چه طوري علامت هاي Stop , paly را انداختين كه حالت فرو رفتگي داره ...

ممنون

باي

پوريا جان طرحت را با 7D7C7C# (البته من اينجا براي راحتي كار شماره رنگ دادم ولي بهتره كه خودت يه رنگي تو همون مايه ها پيدا كني ، خدا را چي ديدي شايد قشنگ تر بشه :wink: ) رنگ ميكني و مقدار Opacity = 35% و بعدش بهش سايه ميدي با مقادير :

L4-27.jpg

اميدوارم كه منظورمو متوجه شده باشي .

موفق باشي

علي

shahrokh_xp

Active Member
راستي آقا علي ميدونم شايد براي شما مشكل باشه ولي ميتوني فايل psd اين رو در اختيار عموم قرار بدي؟

Babak Sateli

Active Member
آفرين ، همان طور كه از شما انتظار داشتم عمل كردي.
بسيار زيبا و مناسب. تشكر

Scorpio

Member
ممنون از لطف شما دوستان گرامي ....

شاهرخ جان حتما اين كار را انجام ميدم ولي بذار آموزشش تموم بشه ....

موفق باشيد

علي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا