آموزش فتوشاپ حرفه ای بر روی عکس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahmadfani

Active Member
دوستان و مدیران انجمن به نظر من بهتر نیست یه عکس حرفه ای تو این بخش قرار داده بشه و بر روی آن کارهایی که انجام داده شده و جلوه هایی که به آن داده شده رو توضیح بدن.

برای نونه این عکس رو میذاریم

و من یه سوال دارم و اون اینکه افکتی که روی عکس داده شده و تقریبا آنرا شفاف و براق کرده ؟
خواهشا هرکی میدونه توضیح بده!!

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام

مورد اول پترنه
hmm.gif

عنوان پترن رو جستجو کنید نحو ساخت این شکل پترن رو پیدا میکنید
smiley%20%28127%29.gif

اون جلوه براق هم یه دایره نصفه س چیز خاص دیگه ای هم نداره
shy2.gif

rose.gif

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبل از مطرح كردن سوالتون جستجو كنيد. درباره اين موضوع حداقل 4-5 تاپيك مشابه وجود داشته.

جاي اين تاپيك هم گمونم تو بخش سوالات و درخواستها بايد باشه نه اينجا.

انتقال - سارا

ahmadfani

Active Member
آخه من پترنی به اون صورت پیدا نکردم

مهسافت عزیز میشه اونو برام لینک کنی ؟ آخه تصویرو خیلی زیبا میکنه

ahmadfani

Active Member
10wtiqg.jpg

لطفا مدیران و مهندسان عزیز در مورد این طراحی که از چه امکاناتی !! خواهشا روی عکش باشه ممنون توضیح بدند

memol_515

Active Member
دوست عزيز، اون عكس اولي، حداقل 4 بار نحوه ساختنش توضيح داده شده، فقط كافيه توي قسمت جستجوي سايت عبارت " پترن " رو تايپ كني ! اون شفافيت فقط يه نيم دايره است با رنگ (اگه خواستي حالت برجسته بدي با گرادينت ) هه سفيد! كه opacity اش كم شده ! اين ديگه با عكس توضيح دادن نداره كه دوست جان ، مخصوصآ اينكه چند بار با عكس توضيح داده شده قبلآ !

اين دومي هم به نظر من با دست يا قلم نوري طراحي شده و توي فتوشاپ ( احتمالآ ! ) روش كار شده! اينم چيز خاصي نداره.
اون قسمتي هم كه بريده به نظر مي ياد، فقط عكس رو از يه قسمت cut كرده، كمي به راست كشيده . يه نور مشكي بالاش انداخته كه حالت فرورفته به گوشه كار بده!
آموزش گوشه هم كه باز فراوووون توي سايت هست !

اگه قسمتي اش رو مشكل داري، بگو بچه ها كمكت ميكنن.

درست كردن آموزش كار آسوني نيست، اونم آموزشي كه بايد از اول خودمون درستش كنيم.

من يكي كه شرمنده:دي

خوش باشي!

ahmadfani

Active Member
مرسی همینم لطف بزرگی بود

دوست عزيز، اون عكس اولي، حداقل 4 بار نحوه ساختنش توضيح داده شده، فقط كافيه توي قسمت جستجوي سايت عبارت " پترن " رو تايپ كني ! اون شفافيت فقط يه نيم دايره است با رنگ (اگه خواستي حالت برجسته بدي با گرادينت ) هه سفيد! كه opacity اش كم شده ! اين ديگه با عكس توضيح دادن نداره كه دوست جان ، مخصوصآ اينكه چند بار با عكس توضيح داده شده قبلآ !

اين دومي هم به نظر من با دست يا قلم نوري طراحي شده و توي فتوشاپ ( احتمالآ ! ) روش كار شده! اينم چيز خاصي نداره.
اون قسمتي هم كه بريده به نظر مي ياد، فقط عكس رو از يه قسمت cut كرده، كمي به راست كشيده . يه نور مشكي بالاش انداخته كه حالت فرورفته به گوشه كار بده!
آموزش گوشه هم كه باز فراوووون توي سايت هست !

اگه قسمتي اش رو مشكل داري، بگو بچه ها كمكت ميكنن.

درست كردن آموزش كار آسوني نيست، اونم آموزشي كه بايد از اول خودمون درستش كنيم.

من يكي كه شرمنده:دي

خوش باشي!

راستش من اصلا فکر نمیکردم با این کارهای ابتدایی همچین کارای بزرگی کرد
فکر کردک که واسه خودش یک فلسفه ای داره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز لطفا تاپیکای قدیمی رو فقط اگر سوال یا اشکالی داشتید دوباره مطرح کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا