aryana گفت:
دوستان فارسی سازی کار خوبیه و دید خیلی خوبی لز برنامه بویسی میده
اما تا کی فارسی سازی ....
چرا خودمون یه سیستم جدید طراحی نکنیم که از پایه بر اساس فارسی و نیاز های بومی خودمون باشه من این بحث رو بارها و در جاهای مختلف عنوان کردم اما استقبال نشده نمیدنم چرا ؟؟؟
من از روزهای اول farsinuke تو اون سایت مازول و تم و هرچیه بگین فارسی میکردم و واسه گذاشتن تو سایت میدادم به محمد نوید..
حتی بامحمد هم مطرح کردم یه تیم راه بندازیم که یه سیستم فارسی رو از اول شروع کنیم
اما نشد
حالا نظر دوستان چیه؟
ببینید شما هنوز اوپن سورس رو محدود به کشور و ملیت و اینا میدونید
اوپن سورس الان فقط یک محدودیت داره و اونم محدودیت به زبان انگلیسی هستش که این محدودیت هم با مترجم های آنلاین داره برداشته میشه
شما میخواید سیستم مدیریت محتوای ایرانی راه بندازید که در نتیجه اگه کسی خواست از کشور دیگه ای بیاد نتونه بیاد؟
مگه بقیه سی ام اس ها همچین کاری کردن؟
الان توی زوپس 7 وب مستر از شیش کشور وجود داره - ژاپنی - چینی - دانمارکی - آلمانی - آمریکایی و انگلیسی چرا یدونشون ایرانی نیست؟ 70 دولار داره از همه جای دنیا حتی عربستان مالزی و اینا ولی چرا ایرانی نداره؟
به یه دلیل واضح چون ما آدمش رو نداریم
این کاره نیستیم
چرا خودمون رو گول بزنیم و توانایی هایی رو که نداریم با توجیه اینکه دنیا ما رو تحریم کرده بپوشونیم؟
شما این کاره هستید؟ خیلی خوب اگه شما کار درست باشید به یک سال نکشیده وب مستر زوپس که هیچی اصلا خودتون انقلاب جدیدی در اوپن سورس ایجاد میکنید
الان به من از طرف سایت زوپس میگن تمام زبان ها مترجم آنلاین دارن ولی فارسی نداره باید فکری برای این کرد آیا اینکه فارسی مترجم آنلاین نداره ولی عربی و همه زبان های دیگه داره شرم آور نیست و آیا این چیزی به جز عدم توانایی ماست؟ اینم به تحریم آمریکا مربوط میشه؟ یا انتظار دارید کسانی که فارسی زبان نیستن مترجمش رو برای ما بنویسن.
من توی سایت زوپس هستم اینجام میام و تقریبا هر کسی توی کار اوپن سورس باشه در ایران گذرش به این فروم افتاده همه رو دارم میبینم و قضاوت من اینه که ما صفر هستیم در برابر اونا
شما اگه نمیدونید بدونید غیر ایرانیا کار میکنن زحمت میشکن که به اینجا ها رسیدن صبح تا ب دنبال خوش گذرونی نیستن اون طوری که بعضیا فکر میکنن بعضیاشون روزی 20 ساعت کار میکنن اگه ما هم زحمت بکشیم میرسیم بهشون
چرا اینقدر ایرانی کار درست خارج از ایران وجود داره؟ چون اونا رفتن و توی سیستم خارج قرار گرفتن و توانایی هاشون بروز پیدا کرده تا وقتی ما بخوایم به ایرانی های توی خارج پز بدیم و چمیدونم بگیم رییس ناسا ایرانی بوده و خودمون رو گول بزنیم همینی هستیم که خواهیم بود
باید ابتدا قبول کنیم که ما ضعف نشون دادیم و عقب هستیم و چیزی نیستیم بعد به فکر پیشرفت خودمون باشیم
تا وقتی فکرتون این باشه که ما کارمون خیلی درسته ولی چون ایرانی هستیم ما رو تحویل نمیگیرن و در نتیجه باید خودمون یه مدیریت محتوای فارسی بزنیم به هیچ جا نخواهید رسید و تا وقتی بخواید کشور و قومیت و ملیت رو در اوپن سورس دخالت بدید همیشه در جا خواهیم زد
چیزایی که گفتم به تاپیک مربوط نبود و به همین خاطر معذرت میخوام از همه ولی اون چیزی که مربوط به تاپیک بوده رو قبلا نوشتم
راه فارسی سازی توضیح داده شده دوستان اگه چیزی اضافه دارن یا میخوان جزیی تر بررسی بشه میتونن بگن که با لینک و جزیی بررسی کنیم