بدون حرف زیادی http://aboyunknown.persiangig.com/other/apple/apple.rar
hamid ir Well-Known Member Oct 19, 2005 #1 بدون حرف زیادی http://aboyunknown.persiangig.com/other/apple/apple.rar
mostafa_az Well-Known Member Oct 20, 2005 #2 حميد دستت درد نكنه . فقط يه چيزي . فونت آموزشهات رو اگه tahoma به سايز 10 پيكسل بزاري بهتر خونده ميشه . مخلصيم مصطفي
حميد دستت درد نكنه . فقط يه چيزي . فونت آموزشهات رو اگه tahoma به سايز 10 پيكسل بزاري بهتر خونده ميشه . مخلصيم مصطفي
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 20, 2005 #3 فقط می تونم بگم عالیه !!! دستت درد نکنه . میخواستم دکمه Thanks رو بزنم هر چی خودمو نگه داشتم دیدم نمیشه !! مدیر انجمن معذرت!
فقط می تونم بگم عالیه !!! دستت درد نکنه . میخواستم دکمه Thanks رو بزنم هر چی خودمو نگه داشتم دیدم نمیشه !! مدیر انجمن معذرت!
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Oct 20, 2005 #4 لینکت سالمه؟! دانلود نمی شه پرشین گیگ باز میشه ولی یه سری حرف و کلمه بی ربط نوشته؟! واسه من اینطوریه یا همه همینجوریه؟
لینکت سالمه؟! دانلود نمی شه پرشین گیگ باز میشه ولی یه سری حرف و کلمه بی ربط نوشته؟! واسه من اینطوریه یا همه همینجوریه؟
FashisT Active Member Oct 20, 2005 #6 برای من که دانلود شد.. لین مشکلی نداره مشکل از پهنای باند پرشین گیگ هست که بعضی وقتها میخوابه! فعلا
mostafa_az Well-Known Member Oct 20, 2005 #7 لينك برا منم با فاير فاكس همين طوري شد ولي تو فلش گت گذاشتم درست بود . مخلصيم مصطفي
snoopboys Member Oct 20, 2005 #8 واسه منم دانلود نمیشه احتمالاً همون حرفی که دوستمون زد درست مشکل از پهنای باند پرشین گیگ هست که بعضی وقتها میخوابه!
واسه منم دانلود نمیشه احتمالاً همون حرفی که دوستمون زد درست مشکل از پهنای باند پرشین گیگ هست که بعضی وقتها میخوابه!
S.H.R.M.K Well-Known Member Oct 20, 2005 #9 سلام مشکل از پهنای باند نیست این پرشین گیگ مثل اینکه کدهاش یکم با بعضی مرور گرها مثل Opera همخونی نداره. مال من هم اینطوری میشه تو اپرا ولیSave Target As رو بزنی حل میشه.
سلام مشکل از پهنای باند نیست این پرشین گیگ مثل اینکه کدهاش یکم با بعضی مرور گرها مثل Opera همخونی نداره. مال من هم اینطوری میشه تو اپرا ولیSave Target As رو بزنی حل میشه.
hamid ir Well-Known Member Oct 21, 2005 #10 خواهش میکنم دوستان برای منم این مشکل با فایر فاکس پیش اومد واسه همین مجبور شدم با فلش گت دانلود کنم(برای تست کردنش)
خواهش میکنم دوستان برای منم این مشکل با فایر فاکس پیش اومد واسه همین مجبور شدم با فلش گت دانلود کنم(برای تست کردنش)