آموزش ساخت یه گوی شیشه ای

mnamazi

Member
با سلام خدمت اساتید محترم !!!
عزیزان ، کسی هس که نحوه ی ساخت یه گوی شیشه ای رو بطور کامل مراحل ساختش رو برام توضیح بده ؟
اگه آرم شبکه تهران رو دیده باشید که شیشه ای ساخته شده ، منظورما کاملا متوجه خواهید شد .
با تشکر
یا حق

این کار برمیگرده به بخش متریال و تو قسمت مدل سازی فقط باید یه کره بسازی. ببین این متریال به کارت میاد. فقط مخصوص vray هستش

پیوست ها

• vision glass_by_aheg_xl_1094.jpg
    vision glass_by_aheg_xl_1094.jpg
    75.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • vision glass_by_aheg1094.rar
    2.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26

mnamazi

Member
سلام
بسیار ممنونم از پاسخ هاتون ..
اما چطوری باید موتور رندر رو روی v-ray بزارم ؟
با تشکر

mnamazi

Member
سلام
یه سوال داشتم اینکه وقتی من رندر میکنم چیزی در رندر نمایش داده نمیشه ؟
با اینکه من ابتدا یه box ساختم بعد هم متریال داده شده جهت شیشه ای شدن اون به شی اضافه کردم و بعد هم موتور رندر رو هم روی V-Ray تنظیم کردم اما چیزی نشون داده نمیشه !!
با تشکر

ali_118

کاربر VIP
سلام
یه سوال داشتم اینکه وقتی من رندر میکنم چیزی در رندر نمایش داده نمیشه ؟
با اینکه من ابتدا یه box ساختم بعد هم متریال داده شده جهت شیشه ای شدن اون به شی اضافه کردم و بعد هم موتور رندر رو هم روی V-Ray تنظیم کردم اما چیزی نشون داده نمیشه !!
با تشکر

متریال شیشه Diffuse خاصی نداره
شیشه فقط اثر نور در محیط رو نشون میده
برای دیده شدن شیشه باید نور و اجسام روشن در کنارش وجود داشته باشه که از بازتاب و شکست نور اونها ماده ی شیشه مشاهده بشه.

mnamazi

Member
سلام عزیز
ممنونم از پاسختون
اما اگه امکان داره مراحل ساخت یه جعبه شیشه ای و یا هر چیز دیگه رو بهم آموزش بدین ؟
اگه امکان خودتون و در همین تاپیک آموزش بدین ..
بازم ممنونم

ali_118

کاربر VIP
اما چطوری باید موتور رندر رو روی v-ray بزارم ؟

اما اگه امکان داره مراحل ساخت یه جعبه شیشه ای و یا هر چیز دیگه رو بهم آموزش بدین ؟

دوست عزیز، بهت پیشنهاد میکنم برای فهمیدن چیزی که میخوای، یادگیری رو از آخر شروع نکنی، با روال عادی آموزش خیلی بهتر و سریعتر به نتیجه میرسی.

برای آموزش ساخت و رندر شیشه هم با یه سرچ کوچیک در یوتیوب به نتایج خوبی میرسی

موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا