آموزش ساخت يك حلقه(همون انگشتر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamid ir

Well-Known Member
سلام به همه مجید آنلاینیها . اینم یه آموزش دیگه . منم تا وقت دارم میتونم در خدمت به بچه هاي سایت باشم از مهر به بعد هم که از ساعت 7 صبح تا 7 بعد ازظهر مدرسه هستم. (یک نکته : با تشکر از آقا شهرام که این آموزشو در اختیار من گذاشت)
خوب میریم سر آموزشمون.این آموزش از سایت www.Neoenvision.com گرفته شده.
یه صفحه با سایز 350*500 و با رنگ سفید ایجاد کنید .
یه لایه جدید ایجاد کنید و با ابزار Eliptical Marquee Tool یه دایره مانند(البته دایره کامل نباشه یه بیضی که به شکل دایره نزدیک باشه ) مثل شکل زیر ایجاد کنید.

001.jpg

حالا با ابزار Gradient Tool و با ترکیب رنگی مانند شکل از راست به چپ بکشید و اون پر کنید.

002.jpg

دوباره ابزار Marquee Tool را انتخاب کرده و مثل شکل قسمتی از بیضی که با رنگ پر شده انتخاب کرده و سپس به Select>Feather برید و عدد 1 را برایش انتخاب کنید و سپس دکمه Delete را بزنید.

003.jpg

حالا از لایتون یه کپی بگیرید.
حالا به Layer>Layer Style> Inner shadow برید . اینم تنظیماتش.

004.jpg

سپس Mode لایه را به Lighten تغییر بدید.

005.jpg

حالا از لایتون یه کپی بگیرید و سپس دکمه های Ctrl+t را بزنید و سپس بر روی شکل راست کلیک کرده و Flip Vertical را بزنید.سپس Mode اونو به Normal تغییر بدید.

006.jpg

بر روی لایتون دوبار کلیک کنید تا وارد Belending Option اون بشید. سپس مطابق شکهای زیر عمل کنید.البته اینو بگم که تنظیمات Inner Shadow  همونی که هست بزارید باشه.چون از لایه قبلی کپی گرفتیم دیگه.

007.jpg

008.jpg

009.jpg

دوباره از لایتون کپی بگیرید و سپس بر روی لایه راست کلیک کنید و سپس Clear Layer Style  را بزنید.
حالا به Filter>artistic>plastic warp برید . اینم تنظیماتش: Highlight Strength=20 Detail=1 Smoothness=15
حالا Mode لایه را Hard Light تغییر بدید.(نکته : ممکنه در اینجا شکلتون مثل شکل نشان داده شده نباشه اونم بخاطر اینه که شکل اولیتون مثل شکل داده شده نبوده البته این نظر منه چون این مشکل برام پیش اومد)

010.jpg

حالا بر روی لایتون دوبار کلیک کنید تا وارد Belending option بشید . این هم تنظیماتش.

011.jpg

012.jpg

اینم شکل نهایی البته با تغییراتی که طراحش انجام داده

013.jpg

خوب امیدوارم خوشتون اومده باشه . البته بعضی جاهاشو من نتونستم به خوبی انجام بدم . ولی بعد از تمرین خیلی بهتر دراومد

alireza-metal

Active Member
حمید جان خیلی زیبا شده و آموزش خوبی بود --- ولی اگه این حلقه رنگ gold بود دیگه معرکه می شد --- موفق باشی

ققنوس

Member
با سلام.
من اين آموزشو قبلنا داشتم و action اونو درستش كردم.نمونه كارش رو هم ميتونيد ببينيد.

پیوست ها

• Ring.zip
    3.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48

babakslt

Member
ایول. واقعا حال کردم... دمت گرم... کم از این آموزش های ساده و زیبا گیر می آد... خیلی جالب بود. باز هم از این کارا بکن....
همین.... تا بعد....

سلام...ققنوس
کار خوبی بود...فقط یه چیزی...اگه یه کمی سلیقه به خرج بدی میتونی تصاویر زیبایی به وسیلهی فتو شاپ انجام بدی...
با تشکر

آسمان آبی

di@n@

Member
خسته نباشی، خیلی خوب شده به نظر من اگه یه کمی سایه و یه رنگ مناسب هم بهش اضافه کنی، قشنگ هست قشنگ تر می شه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا