آموزش ساخت نرم افزارهای پیشرفته

MRB COMPANY

Member
سلام به دوستان.
با عرض معذرت چون نتونستم بيام مطلب بندازم

اين برنامه كه گذاشتم يه برنامه ست كه كار كردن رم كامپيوتر رو نشون ميده
قبلا اينجور برنامه هايي بود ولي با اين برنامه مي تونيد ميزان رم رو ذخيره كرده و بعدا تماشا كنيد.
من اين برنامه رو چون نياز داشتم درست كردم.
مي خواستم ببينم وقتي ميرم تو يه بازي چه قدر از رم اشقال ميشه!
نظرتون درباره اش چيه

فايل سورسه اگه بازم ايده داريد بگيد

پیوست ها

• MM.RAR
    2.2 کیلوبایت · بازدیدها: 42

silvercover

کاربر متخصص
برنامه خوبیه، فقط لطف کنید و برای تکمیل کار این مثالتون رو توی مبحث مثال های مفید و کاربردی هم قرار بدین.

تشکر.

MRB COMPANY

Member
سلام به دوستان عزيز
ببخشيد شايد من تا چند روز نتونم بيام
اگه سوالي داريد بپرسيد البته اينجا دوستان زيادي هستند كه به شما جواب بدن ولي منم آماده ام

arashonline

Well-Known Member
شرمنده از اینکه این سوال رو میکنم !
نام تاپیک آموزش هست ولی داخلش من آموزشی ندیدم !

MRB COMPANY

Member
با جواب به دوستمون
بله شما راست مي گيد ولي شما بگيد من آموزش چي رو بذارم
بعدش من اون كارو مي كنم:razz:

منم عضو جديدم وبراي يادگيري بيشتر عضو شدم.
براي شروع ميخوام يه سوال درباره Mmb كنم.
چي جوري ميشهي يه راندوم حافظه دار ساخت.يعني ما با زدن يه دكمه بخواهيم اعداد يك تا ده رو به يك تكس نسبت بديم طوري كه پس از ده بار زدن دكمه هر عددي يك بار ديده بشه.

arashonline

Well-Known Member
با جواب به دوستمون
بله شما راست مي گيد ولي شما بگيد من آموزش چي رو بذارم
بعدش من اون كارو مي كنم:razz:
دوست عزیز سلام
شما که وقت می زاری ازت ممنونیم !
اگر بتونی و هر جور راحتی یه آموزش ساده از پایش بزاری خوبه !

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
پاسخ

منم عضو جديدم وبراي يادگيري بيشتر عضو شدم.
براي شروع ميخوام يه سوال درباره Mmb كنم.
چي جوري ميشهي يه راندوم حافظه دار ساخت.يعني ما با زدن يه دكمه بخواهيم اعداد يك تا ده رو به يك تكس نسبت بديم طوري كه پس از ده بار زدن دكمه هر عددي يك بار ديده بشه.

:)دوست عزیز منظورتون دقیق چی هستش ؟؟؟
رندوم حافظه دار ؟؟؟ این کار که نمیشه رندوم یه عدد رو ممکنه چند بار پشت سر هم تحویل بده و به این ترتیب 1 تا 10 در فایل ذخیره نمیشه یعنی ممکنه 5 تا 2 تو فایل داشته باشی ولی مثلا اصلا چند ا عدد رو نداشته باشی.

اگر میخوای هر بار که کلید رو میزنی یه عدد اضافه شه این طور میشه کد :

a=a+1
(q=strtofile(C:\A.txt,a,true,true

اگر هم میخوای خودش وقتی یه بار کلید رو زدی این کار رو بکنه باید از حلقه استفاده کنی.

منظورم همان رندوم حافظه داره .يعني با يه جور كد نويسي كاري كنيم كه عددي كه با رندوم توليد ميشه ذخيره بشه وهنگام توليد عدد بعدي با عددهاي قبلي چك بشه واگه برابر نبودد عدد توليد بشه.اين فرايند به درد مثلا قابليت رندوم play از روي ليست اهنگها ميكنه وميدونم كه ميدونه توي چنين حالتي تا كل آنهگها play نشه آهنگي رو تكرار نميكنه.

taghi rahbar

New Member
سلام دوست عزیز من با برنامه Multimedia Builder یک پروژه ساختم ولی وقتی روی cd رایت مکنم اجرا مشود ولی برنامه ها و موزیک اجرا نمی شود راستش این اولین بارم هستش.پروژم علی شده ولی بد بختی نمی تونم رایتش کنم با موفقیت.من برای برنامه و موزیک پوشه جدا گانه درست نکردم واز شم دوستان تقاضا دارم کمکم کنید که چگونه پروزه رو رایت کنم که در برنهمه هایی که داخلش هست اجرا بشه.راستی من نام درایو رو که باید از اولش برداریم رو انجام دادم.مثلا"f: profile رو پاک میکنم. دیگه گیج شدم اگه ممکنه یک توضیح کامل بهم بدید که چی کار کنه....با تشکر قبلی از شما

taghi rahbar

New Member
سلام دوست عزیز من با برنامه Multimedia Builder یک پروژه ساختم ولی وقتی روی cd رایت مکنم اجرا مشود ولی برنامه ها و موزیک اجرا نمی شود راستش این اولین بارم هستش.پروژم علی شده ولی بد بختی نمی تونم رایتش کنم با موفقیت.من برای برنامه و موزیک پوشه جدا گانه درست نکردم واز شم دوستان تقاضا دارم کمکم کنید که چگونه پروزه رو رایت کنم که در برنهمه هایی که داخلش هست اجرا بشه.راستی من نام درایو رو که باید از اولش برداریم رو انجام دادم.مثلا"f: profile رو پاک میکنم. دیگه گیج شدم اگه ممکنه یک توضیح کامل بهم بدید که چی کار کنه....با تشکر قبلی از شما

silvercover

کاربر متخصص
کاربر عزیز جناب taghi rahbar هر مبحثی محلی مناسب برای طرح سوالات نیست. شما باید سوالات جداگانتون رو در مبحث هایی جداگانه طرح کنید.

برای رفع مشکل هم به این آدرس مراجعه کنید:
http://www.mehran32.mihanblog.com/Post-53.ASPX

هر چند که اگر در تالار جستجو میکردین با جواب سوالاتون موتجه میشدین.

MRB COMPANY

Member
سلام به دوستان
ببخشيد يه چند (صد) روزي نتونستم بيام چون سيستمم off down شده بود!
فكر كنم كسي منتظرم نبود نه؟!؟! خوب تابلوا
حالا اومدم
يه چند تا پروژه دارم كه در چند روز آينده ميزارم
شما هم اگه سوالي يا مشكلي داريد مي تونيد بپورسيد(البته اگه قابل بدونيد!).

جدیدترین ارسال ها

بالا