آموزش ساخت بنرهاي تبليغاتي

toranj_1455

Member
سلام
اون روز من چند بار فايله رو attach كردم ولي send نشد. حالا ميزارمش تو سايتم از اونجا داونلود كن. حجمش هم 450 kb هستش:

www.toranjnet.com/files/majid.psd

راستي اگه تونستي موضوع اين بحث را به آموزش ساخت بنر تغيير بده تا اگه كسي ديگم نياز داشت ببينه!

موفق باشي
عليرضا

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
خيلي خوب توضيح دادي ممنونم

مجيد

toranj_1455

Member
سلام
آقا مجيد شرمنده بي اجازه پروانه ي شما رو كش رفتم :D
آخه از ماله شما قشنگتر پيدا نكردم :wink:

aminem

Member
آموزش عالي بود.
يه نكته هم به نظر من رسيد اونم اينكه:
اگه تصاوير ما جهش ناگهاني نداشته باشند يعني يه دفعه بكگراند تغيير خيلي زيادي بكنه خيلي بهتره و بيننده رو اذيت نميكنه و حرفه اي تر بنظر مياد.

m-sh

Member
aminem گفت:
آموزش عالي بود.
يه نكته هم به نظر من رسيد اونم اينكه:
اگه تصاوير ما جهش ناگهاني نداشته باشند يعني يه دفعه بكگراند تغيير خيلي زيادي بكنه خيلي بهتره و بيننده رو اذيت نميكنه و حرفه اي تر بنظر مياد.

بله درسته ولي فكر كنم اين فقط براي مثال بود :wink:

Mohsen2008

Member
سلام
اون روز من چند بار فايله رو attach كردم ولي send نشد. حالا ميزارمش تو سايتم از اونجا داونلود كن. حجمش هم 450 kb هستش:

www.toranjnet.com/files/majid.psd

راستي اگه تونستي موضوع اين بحث را به آموزش ساخت بنر تغيير بده تا اگه كسي ديگم نياز داشت ببينه!

موفق باشي
عليرضا
سلام ...
دوستان من تازه این آموزش رو دیدم ...
نه تصاویر اموزش صفه قبل میاد و همچنین لینک دانلود آموزش همین صفحه هم خرابه ...
تو رو خدا کمک کنید .

turest

New Member
اره اگر می تونید این کار رو بکنید چون که خیلی ها نیاز دارن اگر هم کسی هست که می تونه طراحی کنه به من خبر بده

TheLastRancher

New Member
دوستان چی شد؟ ما منتظریم ...!
لطفا هر چه سریعتر لینک رو درست کنید
pleeeeeeaaaaaaase....

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز این لینکها رو فقط کسی میتونه درست که که صاحب تاپیک بوده چون شخص دیگه ای لینکها رو نداره.

در هر صورت گمون نمیکنم لینکها رو بشه درست کرد.

شما هم لطف کنید صبر کنید اگر صاحب تاپیک پیغامتون رو دیدن حتما لینکها رو درست میکنن.

fبخشيد من IQ اوم پايينه سوالاي مسخره مي پرسم:D
من مثلا 4 تا بنر مختلف درست كردم و مي خوام به وسيله ي Image Ready 1 كاري كنم با فاصله ي چند ثانيه عوش شن
چي كار بايد بكنم؟(منظورم در حالتيه كه 4 تا بنر مختلف درست كردم و جدا جدا save كردم)
1 سوال ديگه هم دارم
ميشه كاري كرد كه وقتي 1 عكس رو باز مي كنيم وسط 1 كار ديگه خود به خود به صورت لايه اي از اون كار در بياد و صفحه ي جديدي باز نكنه؟

hamedfardin

Member
shahab جان ايميج ريدي برنامه كم امكاناتيه...اينهمه برنامه gif animation هست اونا اين قبليتها رو دارن

لطفا چند تا برنامه ي متحرك سازي كه به درد ساختن بنر بخوره و كار باهاش آسون باشه معرفي كنيد:d

hamedfardin

Member
يكي از اين برنامه ها كه من باهاش كار ميكنم coffeecup gif animator هست كه تاحالا باهاش به مشكل برنخوردم..اينجور برنامه ها تو اغلب مجموعه سي دي ها موجوده...موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا