آموزش ساخت انجمن ( تصويري )

kami_mz

Well-Known Member
نود قسمتي کلاس نداره. حيثيت آدم بر باد ميره. سريال فقط 13 يا فوق فوقش 26 قسمت.

d@nial

Well-Known Member
كامبيز جون، اولا که تخصص رو کتاب کردم گزاشتم تو امضام

بعد هم اگر فیلم میسازی من رو نقش اول میکنی ، خودم مقاله ساخت انجمن رو بنویسم؟

kami_mz

Well-Known Member
اولا آن زمان که ما فيلم مي ساختيم شما همچنان دمر خوابيده بوديد.
ثانيا مخلص همه سينما دوستان هم هستيم.

d@nial

Well-Known Member
كامي جان ، اون زمانی که من دمرو فیلم میساختم ، تو با اون چشمای بابا قوریت زل زده بودی به من

spsgorgan

Active Member
d@nial گفت:
كامي جان ، اون زمانی که من دمرو فیلم میساختم ، تو با اون چشمای بابا قوریت زل زده بودی به من
آقا خبر خبر
اشكان شنبه با آموزش توپش مياد . گفتم بهتون بگم اگه خواستين گاوي . گوسفندي بكشين . بكشين

:دي

a Truth Seeking

Active Member
:lol:
<شوخي>بابا اي ول به اين همه جوون با ذوق كه دمر خوابيده و نخوابيده - زل زده و نزده به فكر ساختن يك فيلمه هنري هستن و انگار تحت هر شرايطي دست از فعاليت بر نمي دارن<شوخي/>

d@nial

Well-Known Member
خوب اشكان داره مياد، کی میخواد قربونیش کنم؟

میگم کامی تو از همه پیر تری ، بیا خودت رو قربونی کنیم!!!

spsgorgan

Active Member
d@nial گفت:

نه بابا دانيال جون تو هرچي جوون تر بهتر !!
تو بيا قربونيت كنيم :دي

ToFaN

Well-Known Member
چي شود حالا ؟
شنيدم ديگه اشكان جون ديگه مودم از رو كامپيوترش برداشته
بابا دمت گرم مشتي
:lol:

سلام دوستان
همونطوري كه sps جان گفتن من درگير درس هاي دانشگاهم بودم تو اين چند روز سرم خيلي شلوغ بود تازه اينترنت هم نداشتم. از همه دوستاني كه منتظر آموزش اين حقير بودند بابت اين دير كرد عذرخواهي مي كنم :oops: و اين مژده رو مي دم كه انشا الله شنبه همه شما دوستان مي توانيد از اين آموزش بسيار جالب ، ساده و خواندني نهايت استفاده رو ببريد.
اميد وارم تا با اين آموزش ديگه مشكل دوستان در نصب و شيوه كاركردن با قسمت هاي مختلف phpbb حل بشه البته باز هم اگه با مطالعه اون مقاله باز سوالي براتون پيش اومد تا هر جايي كه از دستم بر بياد به همه شما عزيزان كمك خواهم كرد هر جايي هم كه سواد اين حقير قدرت پاسخ گويي به شما دوستان و اعضاي دوست داشتني مجيد انلايني رو نداشت اساتيد بزرگ من زحمت پاسخ گويي و راهنمايي شما دوستان رو خواهند كشيد.
دانيال: كوچول موچولو شنيدم من چند روزي كه نبودم حسابي پشت سرم صفحه گذاشتي ببم جان :lol: دانيال خداييش دلم واسط تنگ شده بود وااااي چند روز دوري از دانيال . دانيال خدا خفت نكنه پسر چكار كردين اينجا چه بكش بكشو قصاب و قصاب بازي راه انداختين بابا. به جان خودم گردن ما از مو هم باريك تره ها.

كامي جان از لطفت شما هم ممنونم دوست خوبم اگه ديدم كه به فضا نياز دارم حتما قبل از شنبه يه pm بهت مي دم تا كمكم كني.

d@nial گفت:

آهاي دم بريده باز چشم من رو دور ديدي فروم رو گذاشتي رو سرت :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا