سلام دوستان
همونطوري كه sps جان گفتن من درگير درس هاي دانشگاهم بودم تو اين چند روز سرم خيلي شلوغ بود تازه اينترنت هم نداشتم. از همه دوستاني كه منتظر آموزش اين حقير بودند بابت اين دير كرد عذرخواهي مي كنم

و اين مژده رو مي دم كه انشا الله شنبه همه شما دوستان مي توانيد از اين آموزش بسيار جالب ، ساده و خواندني نهايت استفاده رو ببريد.
اميد وارم تا با اين آموزش ديگه مشكل دوستان در نصب و شيوه كاركردن با قسمت هاي مختلف phpbb حل بشه البته باز هم اگه با مطالعه اون مقاله باز سوالي براتون پيش اومد تا هر جايي كه از دستم بر بياد به همه شما عزيزان كمك خواهم كرد هر جايي هم كه سواد اين حقير قدرت پاسخ گويي به شما دوستان و اعضاي دوست داشتني مجيد انلايني رو نداشت اساتيد بزرگ من زحمت پاسخ گويي و راهنمايي شما دوستان رو خواهند كشيد.
دانيال: كوچول موچولو شنيدم من چند روزي كه نبودم حسابي پشت سرم صفحه گذاشتي ببم جان

دانيال خداييش دلم واسط تنگ شده بود وااااي چند روز دوري از دانيال . دانيال خدا خفت نكنه پسر چكار كردين اينجا چه بكش بكشو قصاب و قصاب بازي راه انداختين بابا. به جان خودم گردن ما از مو هم باريك تره ها.
كامي جان از لطفت شما هم ممنونم دوست خوبم اگه ديدم كه به فضا نياز دارم حتما قبل از شنبه يه pm بهت مي دم تا كمكم كني.