آموزش رندر خارجی

Farrokh

Active Member
در مورد سایز باکت من اون تست کتاب ویری رو قبول ندارم چون توی رزولوشن های بالاتر و پایین تر از تستی که اون انجام داده عملا معادلات بهم می ریزه

کلا اگر سایز باکت خیلی بزرگ باشه باعث می شه که در انتهای رندر باکت هایی که باقی می مونن تایم رندر رو خیلی احمقانه بالا ببرن در حالی که فقط از یک یا چند هسته ی سی پی یو استفاده می شه

کوچک بودن سایز باکت هم باعث می شه تایم رندر زیاد بشه
این به این دلیل هست که ویری یه نواحی ای رو اطراف هر باکت به عنوان overlap در نظر می گیره تا مرز باکت ها رو توی هم محو کنه
هرچقدر تعداد باکت ها زیاد تر باشه مساحتی که صرف over lap می شه بیشتر خواهد بود و زمان بیشتری اتلاف خواهد شد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
اون کثیفیای روی دیوار رو چه جوری ایجاد کردی؟؟؟:cool:

سلام.خوبید؟خیر مقدم میگم خدمتتون.
اونها رو با استفاده از Vray Blend Material درست کردم.اگه فیلم آموزشی ساختش رو میخواین پست خصوصی بزنین.

Sam_3D

Member
با سلام خدمت عارف عزیز .............
در صورت امکان فقط فایل مکس با تکسچر هایشو (خصوصا" تسکچر های چمن )برامون اپلود کن که ما ها بتونیم تمرین روی همین فایل داشته باشیم.....
با تشکر......

m.j.d

New Member
سلام من تو ساری ام چه طوری می تونم ازتون اموزشو بگیرم؟؟؟
با تشکر

abbasi_0912

Active Member
سلام عارف جان
اول اینکه خوبی؟

ویدئو ی کارت رو آپ نمیکنی صدات رو بشنویم؟ :wink:
اگر میخواهی برنامه خوب معرفی کنم
مثلا AVS Video Converter 6
من برای بیشتر تبدیل فیلم ها ازش استفاده میکنم
آگر بخواهی میتونم برات آپلود هم بکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.نه میگردم اگه پیدا نکردم میگمت.مهم اینه به چه کدکی تبدیلش کنم؟Xvid ffshow divx mkv mp4 تقریبا base همشون یکی هست.اما نمیدونم بیت ریت رو چند بدم.فیلم های آموزشی یا فیلم های دایویکس 700 تا 1200 هست.اما وقتی من این بیت ریت رو میدم حتی حالت 2pass باز هم شطرنجی هست!

abbasi_0912

Active Member
سلام. عارف جان با چی کپچر کردی؟
camatasia studio میشه گفت بهترین نرم افزار کپچر توی این زمینه هست، حتی خود این نرم افزار هم تبدیل فایل داره نیتونی از اون هم برای تبدیل فایل استفاده کنی

برای تبدیل فایل ویدئویی چند تا چیز اهمیت زیادی داره، و روی کیفیت و حجم خروجی تاثیر گذار هست
تعداد فریم ها، سایز فریم ها، Bitrate هم برای صدا هم برای تصویر و Sample Size که در واقع فرکانس صدا و تصویر

یک عکس از برنامه AVS Video Converter گذاشتم که انتهای عکس تنظیمات خروجی رو نشون میده
به نظر من فایل رو به FLV یا MP4 تبدیل کن

پیوست ها

• AVS Video Converter.jpg
    AVS Video Converter.jpg
    308.2 کیلوبایت · بازدیدها: 35

جدیدترین ارسال ها

بالا