آموزش : خلق يك كهكشان خانگي !

Ghamnevis

Well-Known Member
بدون مقدمه ، بدون شرح !

ايجاد يك كهكشان

اميدوارم خوشتون بياد... (چشام ديگه داشت از كاسه در ميومد !)

يكي آبتين را هم خبر كنه ! بايد يكي را داشته باشيم كه زرت زرت مقاله ترجمه كنه...

سايان

spsgorgan

Active Member
دمت گرم سايان جان - خيلي مفيد بود راستي تو مدت عيد اگرخواستي تو كار ترجمه من هم هستم .

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنونم سينا جان... لطف داريد

ولله من هيچ كاره ام :d آبتين را هم چون دلم واسش تنگ شده گفتم.. (البته واسه همگيتنگ شده بود... مصطفي هم نيستش...)

به هر حال مخلصيم...
اگر هم چيزي ترجمه كرديد كه فبها... بچه ها استفاده ميكنند يه صلوات واستون ميفرستند ;) :)

سايان

spsgorgan

Active Member
والا من الان پشت دستگاه خودم نيستم پشت دستگاه بابام هستم وگرنه ترجمه زياد دارم . در هر صورت اگر لينكي چيزي داريد بفرماييد تا روش كار كنيم

مخل30م

Ghamnevis

Well-Known Member
ممنونم

چيز خاصي نيست...
اگر قرار شد مزاحمتون ميشم...

مخلصم
سايان

iman.prs

Active Member
ايول بابا...كم اووردم :پي!...:دي....خيلي باحال بود سايان جوون!‌:دي :دي :دي ... !!

ــــــــــــــــــــــــــ
خصوصي!!‌: حالا ديگه واسه من آموزش ميذاري!!؟...يك حالي ازت بگيرم... [:d] ..

با تشكر
iman.prs

saied k

Member
مرسي سايان جان

سلام
مرسي سايان خيلي جالب بود ؟

تو سايت ما هم از اين پيام ها بده بچه هاي جديدي اونجا هستند !

mostafa_az

Well-Known Member
كدوم مصطفي ؟ ها ؟ با مني ؟ يا با اون يكي ؟ مصطفي با اين آواتور يا اون آواتور

سايان جان مگه از مديريت كنار بكشي كه دو تا اموزش بزاري

مرسي . عالي بود

مخلصيم
مصطفي

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

اول ممنون از همگي...

دوم من چون مشكلي برام پيش اومده خودم مستقيم نميتونم پاي سيستمم بشينم.. همه اينهايي هم كه ميبينيد با واسطه است...
سوم ايمان جان من مخلص ببيتي !
چهارم سعيد عزيز سلام.. اولش نشناختم... سايت شما تقريبا يكماهي غير فعال بود براي من ! چراش را نميدونم ! مدام پيغام The page can not be displayed را ميداد و من هم راه ارتباطي ديگه اي نداشتم ، ضمن اينكه من از همون ابتداي صحبتهامون در سايت شما عضو شدم... چشم حتما مزاحم شما هم خواهم شد...
پنجم مصطفي جان دلم براي همه تنگ شده بود... ولي خوب چون شما و محمد و شهرام و ... را اينجا ديدم و ديدم آبتين و مصطفي (عشق گرافيك و مانگا) نيستند سراغ اونها را گرفتم...

و اما آخر...
شرمنده اينجا ميگم چون جاش اينجا نيست !
من باز هم چند وقتي نخواهم بود ! ممكنه گهگاه فقط بيام و لينك يك مقاله را براتون بزارم . اون هم در همين تاپيك...
انشاالله بعد از رفع مشكل در خدمت خواهم بود...

مخلص همگي
سايان

iman.prs

Active Member
سايان جون تو آدم نميشي نه؟ :دي ؟؟. .. يه بار نشد مثه آدم بياي! .. هميشه : "يه مدت نيستم" !! .. خدا پدر مادرتو بيامرزه ! :دي ... مخلصتم...

با تشكر
iman.prs

Gate Keeper

Well-Known Member
سلام سايان.
مخلصتم.
من ديدم تو و آبتين و شهرام نيستين پست ندادم.
بشه دوباره جمع ميشيم.
منم ميپلكم دور و بر.
موفق!

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام مصطفي جان..

من كوچيكتم (همينطور كوچيك تو ايمان) ..

ولله آبتين كه معلوم نيست گورش كجاست يه فاتحه واسش بفرستيم.. شهرام كه اومده.. تو هم كه هستي...

من هم به قول ايمان وقتي آدم شدم ميام :)

انجمن از رونق نيافته ها :wink:

mostafa_az

Well-Known Member
به به مسافرت ان شا ا...
حالا كجا تشريف مي برين ؟
جاي ما رو هم خالي كنين

مخلصيم
مصطفي

Ghamnevis

Well-Known Member
مسافرت كجا بود مصطفي جان...

حقيقتش پام تو گچه ! از زانو به پايين ! اينهايي هم كه نوشتم تا الآن را همش را پسرخاله ام براتون تايپ كرده :) ولي خوب ديگه نميشه آفسارش را نگه داشت ( :shock: ) بايد صبر كنم تا يكي دو هفته ببينم ارتوپد رضايت ميده بازش كنم يا نه !

mostafa_az

Well-Known Member
به به مباركه
بنايي دارين
اسمبلي كجا بوده كه پاتو كردي توش كه گچي بشه

ان شا ا... هر چي زودتر خوب بشي بلكه بازم در كنار هم بتونيم از انجمن ها استفاده كنيم

راستي مصطفي رو كه پيدا كردي . بگرد دنبال آبتين ( تو امضات بزرگ بنويس )

مخلصيم
مصطفي

iman.prs

Active Member
آقاي سايان پاشون تو گچه نمي تونن تايپ كنن!! .. اينو داشته باشين فعلا !‌:D
چي شد دوباره پات ؟ ... حالا تيم ملي شنا با ويلچر روي چمن بدون تو چي كار بايد بكنه؟! :D
اشكل نداره..خوف ميشي...هر چه زودتر...
ديدي سايان مصطفي رو سه سوته آووردم :D ... آبتين هم مياد گريه نكن ! ... حالا تا اون نيست من تا جايي كه بتونم سوتياتو مي گيرم...

با تشكر
iman.prs

آخرین ویرایش:

Ghamnevis

Well-Known Member
آخه Iq !!! من نميتونم پشت سيستم بشينم ! مسئله اينه ! نه تايپ كردن :)
من ميزم جوريه كه نميتونم راحت پشتش بشينم (يعني وقتي از زانو به پايين يك آدم 187 سانتي تو گچ باشه بايدم نتونه !!)

راستي ! توي سايت كلوب دات كام آبتين توي ليست من هستش.. ببين ميتوني خبري ازش بگيري...

مخلصم
سايان

mostafa_az

Well-Known Member
بابا ايول قد . منم قدم 188 سانته .
راستي وقتي ميخواي پول خوب بدي همه جوانب رو در نظر بگير كه در تمام شرايط بتوني پشت ميزت بشيني .

saied k

Member
سايان

سلام
سايان جان مرسي از لطفتون !

سايت رو دان كرديم تا بعد از رفع اشكال راه اندازي كنيم. كمي از زماني كه براي افتتاح اعلام كرده بوديم عقب افتاديم ولي خوب الان چند هفتهاي كه شروع كرديم و دوباره سر حال شده !!

انجمنها خوب پيش ميرن و ما داريم يك سري برنامه هاي نوشته خودمون رو به طور رايگان و بعضي ها رو با تخفيف ويژه به اعضا مي ديم.

يكي از مهمترين هاش : برنامه مديريت وبلاگ پارسيان است كه تا چند روز آينده خواهيد ديد!
و البته برنامه phpپارس پروتال هم برنامه هاي گروني مثل پارس ديزاين شركت پارس ديتا رو حسابي خيس عرق خواهد كرد.

به هر حال به اميد ديدار

[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا