آموزش : خلق يك كهكشان خانگي !

iman.prs

Active Member
Ghamnevis گفت:
آخه Iq !!! من نميتونم پشت سيستم بشينم ! مسئله اينه ! نه تايپ كردن :)
من ميزم جوريه كه نميتونم راحت پشتش بشينم (يعني وقتي از زانو به پايين يك آدم 187 سانتي تو گچ باشه بايدم نتونه !!)

راستي ! توي سايت كلوب دات كام آبتين توي ليست من هستش.. ببين ميتوني خبري ازش بگيري...

مخلصم
سايان

آهان از اون لحاظ! .. :D .. در ضمن من IQم رو هم گرفتما!‌:D :lol:
اين سايان زياد قد بلند نيستا؟!....[حالا مگه داره ميره خواستگاري؟!] ... ولي بسكتبالش خيلي توپه!...از ما گفتن بود حالا...
باشه سعي ميكنم (آبتين)

دوستان ديگه بس نيست!؟...اين سايان ارزش اين همه وقت صرف كردن رو نداره ها! ..
به بحث تاپيك بپردازيم! (چي بود اصلا؟!)...

با تشكر
iman.prs

FashisT

Active Member
خدا رو شكر بالاخره نفرين هاي من اثر كرد :-?
از پست سايان ميشه دو تا نتيجه گرفت: :nokte:
:1: كه ديگه هيچوقت نيتونه راه بره و ديگه خدا رو شكر انقدر سفر نميكنه(نميدونم چرا يا تام افتادم كه همش پاهاش تو گچ بود)
:2: اينكه تا حالا هر چي پست از سايان خونديد ماله خودش نبوده ماله پسر خالش بوده من كه گفتم اين هيچي نميدونه ايم مدرك يا اصلا شايد ساياني هم وجود نداره و :tavajo: اين ساخته ذهن همون پسر خاله باشه :shock: :shock: (گفتم كه وجود خارجيم نداره) :lol:
ابتينو انقدر اديتش كردم گفت ديگه نمياد نت :mrgreen: ولي اينو گفت كه مشروط شده و مامانش ديگه نميزاره بياد نت :neutral:
و يه چيزه ديگه كي ساعت 6:17 صبح چلو كباب ميخوره؟
- من :wink:
راستي اينجا كسي اهل فيلم هست؟(يك فيلم باز خوب ميخوام)
فعلا

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام...

انجمن ها فعلا بهم ريخته است من و شما هم سوءاستفاده و چتكي و ... :wink:

دو تا نكته هستش :)
1. الحمدالله فقط بايد يه چند ماهي (مثل رونالدو) دور ورزش را خيط بكشم ! بدبختانه من پام نشكست ! فقط استخوان زير زانوي سمت چپم از كاسه زانو زدبيرون :neutral: ! فقط يكم حال بهم زن بود ! همين !
2. شهرام تو نسبتي با كارآگاه گدجت نداري ؟ :razz: من بايد يه قراري با تو و كامبيز بزارم ! يه حال اساسي بهتون بدم :)

3. كم و بيش مطلع بودم از آبتين و از قضا حدس ميزدم اين مشروط شده باشه :)
انقدري كه اين وقت ميزاشت كارهاي بچه ها را آماده كنه معلوم بود :wink:

آخر كار هم بله ! من هستم و كامي هم هست ! چرا ؟
بعد از آخر ! پيغام خصوصي ادامه بده اگر كاري هست...

سايان (خودمم !)

iman.prs

Active Member
چهار تا نكته هست !‌:
1ـ اين سايان اونقدر ..جونه كه با اين چيزا تعطيل نميشه!
2ـ احتمال خالي بستن ايشون بالاست! .. چون الان گفته كه نمي تونه پشت كامپ بشينه ولي اين جا نوشته خودمم!
3ـ استاد سايان .. گفتي دو نكته هست سه تا نوشتي!
4ـ آبتين رو من در 700 جاي مختلف خبر كردم بياد!...همينه ديگه!...اثرات سوء مجيدآنلاين (فردا منو به علت تشويش اذهان عمومي از سايت ميندازن بيرون!)

[عجب چت روميه اينجا!] :lol:

با تشكر
iman.prs

Mandana

Active Member
بابا چه خبرتونه پشت سرم انقدر حرف زدين.اين 3 صفحه رو كه خوندم چشام 4 تا شد.دست مريزاد شهرام به هرچي پيرزنه گفتي نيا بيرون كه من اومدم.من فقط به اين گفتم شايد مشروط بشم.كه الحمد لله هم نمره هام رو گرفتم زير 12 نداشتم :lol:
دست اين ايمان هم درد نكنه اگه خبر نميداد معلوم نبود كي ميفهميدم اينجا باز شده.آقا من دارم كيف ميكنم الان.رفتم كلوب دات كام ديدم يه ايمان بهم پيغام داده گفتم اين كيه اين چيه ديدم به به آخرش امضاي كذايي اين بنده خدا(Iman PRS) خودنمايي ميكنه گفتم كلكي تو كاره رفتم خوندم ديدم نوشته جام خاليه گفتم ايناااااااااااااااااااااااا.ديدي آبتين از مجيدآنلاين خبر نگرفتي باز شده دوباره ميخوان ببندنش

آقا چه حرفي زدم خاطره گفتم براتون.خلاصه كلام اينكه
1.ممنون سايان كه به فكرم بودي
2.ممنون ايمان كه بهم خبر دادي
3.ذليل بشي شهرام بچه.ديرتر اگه ميومدم ميگفت آبتين وبا گرفته مرده!!!
و ختم كلام دلم برا همتون تنگ شده بود.
از بحث خارج نشيم گفتم خطتت عوض شده نگو خط پسر خالته سايان!!!آموزش توپي بود ولي اوني كه صمد نوشته بود توپتر بود.
آموزشي چيزي هم دارين مخلص هم هستم.
دستم شكست بسكه نوشتم

آقا فعلا
حالا همه جمعيم؟

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
سايان كامي رو ميدونم
و تو هم اخه تهران نيستي كه!!!
بقيش تو پ.ح ...
ابتين ما اينيم ديگه ولي خداييش يادم نبود كه گفته باشي ميخوام مشروط بشم من اينواز خودم در اوردم ولي انگار واقعيت داشت :D
حالا از بحثم خارج نشيم....:
اين اموزش همه چيش خوبه به غير از نويسندش(اين يه پست در رابطه با اين تاپيك :wink: )
فعلا

iman.prs

Active Member
آبتين جون خوش اومدي !!‌ :lol: (من اصلا اين جا چه كارم ؟!)
مخلصم! ... دل هممون واست تنگ شده بود ... خداييش همه اسم رو حال مي كنيد؟ (Iman.prs) .. شهرت جهانيه ديگه كاريش نميشه كرد ! :D

سايان بازم دستت به خاطر آموزش درد نكنه .. خيلي توپ بود!

babakslt

Member
وااااااااااااااااااااااي مي بينم که جمعتون جمع... بابا من يه دو روز زياد اينجا ها نگشتم.. چه خبره....

سايان آخه واسه چي ماشين بابا رو داغون کردي که اين بلا يرت بياد
39.gif
مجبوري آخه... حواست کجا بود تصادفيدي کلک...
63.gif

آبي جونم تو هم که اومدي آخ جون دوباره همه اومدن.. منم هم که تازه واردم
30.gif
دارم رومو زياد مي کنم...

بچه ها دلم واستون خيلي تنگ شده بود... خداييش راس مي گم...
37.gif
...
54.gif
...
16.gif
16.gif
17.gif

دلم واستون يه ذره بود.... سايان جونم اميدوارم زودتر خوب شي و خودت تايپ کني که اين شهرام جيز جيگر اينقدر اذيتت نکنه(آها فهميدي شهرام
10.gif
45.gif
) آبي تو هم که ولم مي خواست حداقل يه بار ديگه بياي که اومدي... حالا ديگه برو بمير
45.gif
44.gif
41.gif

خداييش نمي دونم آيا هيچ فرم ديگه ايي هست که بچه هاش اينقدر با هم صميمي باشن.. اينقدر همديگه رو بخوان؟...
نت خيلي احساساتيم.. نمي تونم جلو خودمو بگيرم ببخشيد
54.gif

آخرش اينکه ايمان اسم تو رو هم مي برم که نگي يارو ما رو کلش هم حساب نکرد
30.gif

اين ها هم برا همتون... اميدوارم به زودي همه دوباره جمع بشن و همه و مهمه باشيم و فرم دوباره بياد بالا بالا بالاتر...

43.gif
41.gif
85.gif
16.gif
17.gif
16.gif
15.gif
115.gif
122.gif

تابعد...:mrgreen:

iman.prs

Active Member
بابي چي ميگي ؟! .. اول تاريخ پست ها رو بخون !!‌..

راستي .. با اين كه ديگه اين جا نمياي! .. سايان .. فهميديم قد بلندي .. پا تو گچ بودن چه ربطي به قد داره كه ميگي من 187 سانتم ؟!‌...

babakslt

Member
نمي خوام اين قبليه تاپيک رو آورده بود بالا منم تاريخ دسنگاهم رو کشيده بودم عقب ضايع کردم..
54.gif
99.gif

Fa

Well-Known Member
خداحافظ

ببخشيد كه الكي اين پيغام رو دادم.

من هم رفتم تا دو ماه ديگه. تصميم جدي گرفتم اين دو ماه مونده تا كنكور رو بخونم بلكه قبول شم.

اميدوارم كسي هم باشه كه دلش واسه من تنگ شه. من كه دلم واسه همتون تنگ ميشه.(بدون استسناء)

به هر حال ما كه بريم بعضي ها خوشحال مي شن(همه رو مي گم) و بعضي ها هم ناراحت(هيچكس).

به هر حال ممنون از سايان بابت آموزشش و اميدوارم خوبشه .(شهرام نشنوه)

فقط اينكه انشاالله تا دو ماه ديگه ما رو هم يادتون بياد.

يا علي.

خداحافظ

iman.prs

Active Member
اين تاپيك كه در اولين بازديد شهرام قفل خواهد شد .. :
1- ... اميدوارم كه موفق باشي و گبول شي !! ...
2- مطمئن باش كه دل همه ي ما هم واست تنگ مي شه!
3- سايان چشه كه خوب بشه؟!!! .. آقا به جان خودم اين تاپيك ماله خيلي وقت پيشه!! .. الان سايان طبق آخرين اطلاعات سالم و سر حاله!! ..

خداحافظ.. موفق باشي ! ..

FashisT

Active Member
ببین ما دو روز نبودیم چقدر ناهنجاری کردند
23.gif

بابک انگار قرص هاتو وارونه خوردی!
اصغر جان ما که دلمون برات تنگ میشه اتفاقا امروز داشتم کارهایی که برای مسابقه گذاشته بودی رو میدیدم..موفق باشی..
تاپیکهای قدیمی هم لطفا بالا نیارید../
فعلا
13.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا