آموزش حرکت ماشین ...

3DTotal

Well-Known Member
سلام

خب شما وقتی مدل را وارد مکس می کنید باید تنضیمات زیر را انجام دهید :

1 - بدنه اصلی ماشین را انتخاب کنید ( فقط بدنه ) بعد در Modify مد NPChassis را به بدنه نسبت دهید .
2 - سپس شما باید تنضیمات Hierarchy و Affect Pivot Only را انجام بدهید . شما باید محورهای X,Y,Z بدنه و تایرها را با مختصات Hierarchy یکسان کنید .
3 - سپس برای هر یک از تایر ها در Modify باید مد NPWhee را اضافه کنید . که تنضیمات مربوط به چرخش تایرها را هم باید در اینجا تنظیم کنید .
4 - سپس یک Dummy ایجاد کنید و سپس در Modify مد NPGravity را اضافه کنید . برای Dummy هم باید تنضیمات Affect Pivot Only را انجام دهید .
تنضیمات مربوطه تمام شد حالا شما باید مقادیر تک تک این ها را با توجه به کارتون تنظیم کنید .

اگر بازهم کاملتر می خواهید یک آموزش تصویری برای تون درست کنم و بزارم .

موفق باشید .

داداش دمتون گرم ...
راستش هر چی بیشتر توضیح می دین سوالام بیشتر می شه .
اگه یه لطفی می کردین و یه آموزش تصویری می گذاشتین که خیلی خوب می شد . (اگه وقت و حال و حوصله ندارید .... نمی خوام مزاحمتون بشم و تا همینجاش خیلی بهم لطف کردین)
سپاسگذارم.
یا حق.

سلام مجدد ...
ببخشید کس این پلاگین وهیکل استادیو رو برای مکس 8 نداره ؟ چون اون پلاگینی که من دارم همش ارور دمو می ده .....
اگه لطف کنین و یه درست و حسابیشو بهم بدین خیلی ممنون می شم .
یا حق

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام .خوب من بچه بابلم ,این مشکلو منم داشتم و حدود یک ماه دنبالش گشتم تا اخر سر کرک لعنتیشو گرفتم الانم که دارم مینویسم 2تا کار دارم انجام میدم یکی رالی تو کویره یکی دیگه تو خیابون که هر دوتاش این پلاگین هلو انجام دادم با تمام جزییات مثل دود جای چرخ یا تکسچر زمین رو با یک پاگین دیگه خلاصه خوب شده حالا کار داشتی واست انجام میدم

جدیدترین ارسال ها

بالا