S.H.R.M.K گفت:
ایول سام این جزبت منو کشته رفیق.
اخه میدونی چیه ما نمیخوایم تو هم به کارت لطمه بخوره ولی خداییش هر بار که این صفحه رو باز میکنیم به امید یه آموزش جدید هستیم حداقل من که اینجوریم و بی طبرانه منتظر اموزشای خوبت هستم.
چیکار میشه کرد تازه میفهمم معلم چرا این همه مهربون است . البته معلم های دبستان . چون از راهنمایی دیگه معلم میشه دبیر و دبیر هم میره تو کار خصوصی تو خونه که بنده از اول راهنمایی تجربه داشتم تا تو دانشگاه !!!!
امشب نشستم تا دیر وقت کار میکنم که فردا یه آموزش براتون بزارم که ماشینتون را یه کم کامل کنید . میدونی مشکل اینه که همه میخوان یه شبه خدا بشن که میمونن آخرش . من پله پله میرم جلو تونستین بیایین نتونستین و خسته شدین . شرمنده .آموزش فردا خیلی بهتون حال میده احتمالا .چون یه ذره . . .
دیگه نمیگم تا منتظر بمونین .
یه عکس میزارم اینجا تو فکر ایجاد یه سایت هستم . این را برای صفحه اصلی طراحی کردم . خیلی ساده . میخوام که همه وقتی وارد سایت میشن احساس کنن که مایا داره میاد بالا تو کامپیوتر . شما ببینین و بگین این احساس را بهتون میده یا نه ؟ احساس آرامش میکنین با این صفحه ؟ میتونین ارتباط برقرار کنین ؟یا نه
لطفا اگر کسی اطلاعی در مورد هزینه یه دامین و فضا در حد 20 گیگ داره به من بگه . میخوام براتون خونه بسازم .
به قول شاعر میگه
می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری من نمانم روزگاری این بماند به یادگاری
خلاصه اینطوری ها گور بابای ضرر یه بار فضا میگیرم دیگه منت نکشیم . فدای سر همه مایا کارها و کسایی که میخوان مایا کار بشن . خودم دربست نوکر همتونم . مجانی آموزش میدم نوکرتونم هستم. من عاشق مایا هستم و عشقم را نمیفروشم هدیه میکنم که بقیه هم از این عشق لذت ببرن . وقتی فروشی بشه دیگه تجارت میشه نه عشق .من عاشق مایا هستم که از خوابم میزنم و کارهای دیگم که آموزش بسازم و بزارم اینجا .
خیلی خیال دارم اگر عمری باشه و خدا بخواد و شمکا دعا کنین . میخوام اگر بشه یه سایت بزنم که بتونین اونجا چت کنین و اموزش انلاین راه بندازم . خیلی هدف دارم زیاد شدن اهدافم . ببینیم خدا چی میخواد .
راستی کسی اگر خبر داره که چطوری میشه چت روم زد بگه . هزینه داره . برنامه داره ؟ چی داره ؟ مرسی