آموزش تصویری مایا به زبان شیرین فارسی با سام

hamidak

Member
sam_sam گفت:
همه کارها را دیدم . خیلی خوبه و خیلی خوشحال شدم که همتون دارین مو به مو میاین جلو و از همه مهم تر داره بازدید کننده و خواهانش زیاد میشه . خلاصه همین طوری بیایین جلو تا من هم بیام جلو . فقط جلو تر نرین . متریال ممنوع . کاری که متریال گرفت اینجا نزارین بزارین نمونه کارها .

به روي چشــــــــــــــــــمـــم
ما همچنان منتظر آموزشاي بعدي هستيم

sam_sam

Banned
hamidak گفت:
به روي چشــــــــــــــــــمـــم
ما همچنان منتظر آموزشاي بعدي هستيم

اینطوری بروی چشمم میگی ؟ دیگه . من ادامه آموزش را نمیگم که همون قالپاق بود ببینم کی میخ.اد به شما اینطوری تصویری چیز یاد بده .که . . .
ای بابا ما هم خودمون را گذاشتیم سر کار

عزیز جان یک سوال : تکسچرهای با دی پی آی بالا را مایا ساپورت نمیکنه بنظر شما مشکل چیست ممنون

hamidak

Member
sam_sam گفت:
اینطوری بروی چشمم میگی ؟ دیگه . من ادامه آموزش را نمیگم که همون قالپاق بود ببینم کی میخ.اد به شما اینطوری تصویری چیز یاد بده .که . . .

بابا حالا چرا ناراحت ميشي
بده كه من مطيع شما هستم و ميگم (( به روي چشــــمـــم ))
خيلي خوب اگه بده من ديگه نميگم

S.H.R.M.K

Well-Known Member

سام چی شده؟
من که سر در نیاوردم چرا شماها ناراحت شدین؟

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آقا یه سوال هر کی بلده زودتر جواب بده که خیلی واجبه.

ببینین من به یک آبجکت تکسچر اضافه کردم تکسچرش هم چهارخونه هست مثل خونه های شطرنج ، ولی روی این آبجکت که قرار میگیره خیلی مربع های تکسچر درشته من میخوام یک مقدار ریز تر و با تعداد بیشتر باشه چطور متونم این کارو بکنم؟

.:. soroosh .:.

Active Member
S.h.r.m.k عزيز :
بخش سوالات جداست . لطفا اين بخش و از از حالتي كه هست خارج نكنيد .
اينجا فقط سوالات مربوط به اين آموزشهاي سام و بپرسيد .
با تشكر فراوان .

.:. soroosh .:.

Active Member
اما براي اون مشكلتون بايد خصوصيت Repeat UV تكسچر رو تغيير بديد . ( الان مايام مشكل داره . دقيق اسمش خاطرم نبود . اما فكر كنم همين بود )
موفق باشيد .

sam_sam

Banned
یک : قرار نیست من هر روز آموزش بزارم .چون 2 یا 3 ساعت از وقت من را میگیره . من هم الان خیلی گرفتارم
دو : اگر میخواین محدود به این آموزش ها نشین برین سی دی گنمون ببینید و زود تر پیشرفت کنید .
سه :لطفا خارج از مباحث مربوط در این تاپیک صحبت نکنین .
چهار : همین

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بخش سوالات جداست . لطفا اين بخش و از از حالتي كه هست خارج نكنيد .

حق با شماست سعید جان.ولی من خواستم سام اگه میدونه جواب بده که دیدم شما گفتی دستت هم درد نکنه.

یک : قرار نیست من هر روز آموزش بزارم .چون 2 یا 3 ساعت از وقت من را میگیره . من هم الان خیلی گرفتارم
دو : اگر میخواین محدود به این آموزش ها نشین برین سی دی گنمون ببینید و زود تر پیشرفت کنید .

ایول سام این جزبت منو کشته رفیق.
اخه میدونی چیه ما نمیخوایم تو هم به کارت لطمه بخوره ولی خداییش هر بار که این صفحه رو باز میکنیم به امید یه آموزش جدید هستیم حداقل من که اینجوریم و بی طبرانه منتظر اموزشای خوبت هستم.

sam_sam

Banned
S.H.R.M.K گفت:
ایول سام این جزبت منو کشته رفیق.
اخه میدونی چیه ما نمیخوایم تو هم به کارت لطمه بخوره ولی خداییش هر بار که این صفحه رو باز میکنیم به امید یه آموزش جدید هستیم حداقل من که اینجوریم و بی طبرانه منتظر اموزشای خوبت هستم.

چیکار میشه کرد تازه میفهمم معلم چرا این همه مهربون است . البته معلم های دبستان . چون از راهنمایی دیگه معلم میشه دبیر و دبیر هم میره تو کار خصوصی تو خونه که بنده از اول راهنمایی تجربه داشتم تا تو دانشگاه !!!!

امشب نشستم تا دیر وقت کار میکنم که فردا یه آموزش براتون بزارم که ماشینتون را یه کم کامل کنید . میدونی مشکل اینه که همه میخوان یه شبه خدا بشن که میمونن آخرش . من پله پله میرم جلو تونستین بیایین نتونستین و خسته شدین . شرمنده .آموزش فردا خیلی بهتون حال میده احتمالا .چون یه ذره . . .
دیگه نمیگم تا منتظر بمونین .

یه عکس میزارم اینجا تو فکر ایجاد یه سایت هستم . این را برای صفحه اصلی طراحی کردم . خیلی ساده . میخوام که همه وقتی وارد سایت میشن احساس کنن که مایا داره میاد بالا تو کامپیوتر . شما ببینین و بگین این احساس را بهتون میده یا نه ؟ احساس آرامش میکنین با این صفحه ؟ میتونین ارتباط برقرار کنین ؟یا نه

maintest.jpg

لطفا اگر کسی اطلاعی در مورد هزینه یه دامین و فضا در حد 20 گیگ داره به من بگه . میخوام براتون خونه بسازم .
به قول شاعر میگه
می نویسم یادگاری تا بماند روزگاری من نمانم روزگاری این بماند به یادگاری

خلاصه اینطوری ها گور بابای ضرر یه بار فضا میگیرم دیگه منت نکشیم . فدای سر همه مایا کارها و کسایی که میخوان مایا کار بشن . خودم دربست نوکر همتونم . مجانی آموزش میدم نوکرتونم هستم. من عاشق مایا هستم و عشقم را نمیفروشم هدیه میکنم که بقیه هم از این عشق لذت ببرن . وقتی فروشی بشه دیگه تجارت میشه نه عشق .من عاشق مایا هستم که از خوابم میزنم و کارهای دیگم که آموزش بسازم و بزارم اینجا .
خیلی خیال دارم اگر عمری باشه و خدا بخواد و شمکا دعا کنین . میخوام اگر بشه یه سایت بزنم که بتونین اونجا چت کنین و اموزش انلاین راه بندازم . خیلی هدف دارم زیاد شدن اهدافم . ببینیم خدا چی میخواد .

راستی کسی اگر خبر داره که چطوری میشه چت روم زد بگه . هزینه داره . برنامه داره ؟ چی داره ؟ مرسی

hamidak

Member
sam_sam گفت:

ببين اگه از دست من ناراحتي باور كن هيچ منظوري نداشتم اگه مشكل او كاراييه كه من اينجا گذاشتم و بهشون متريال دادم همين الان پاكشون كردم .
اگر هم مشكل من و پستهاي منه باشه ديگه اين طرفا آفتابي نمي شم

هاست و دامين مجاني:
http://www.homestead.com

http://www.freehost.com

براي ساختن فوروم يا چت روم ميتوني با برنامه ي php nuke اين كار را به راحتي انجام بدين

اميدوارم ناراحت نشده باشي
به هر حال خدا حافظ

آخرین ویرایش:

sam_sam

Banned
ToFaN گفت:
کسی منت سرت نمیزاره این تو هستی که راه به راه منت سره آدم میزاری
بفرما اینم هاست با قیمت عالی
www.powweb.com

اقای طوفان من اگر قصد منت داشتم این همه تلاش نمیکردم نه اینجا نه جای دیگه !مجبور که نیستم !! روز 10 ساعت اینجا آن هستم بیشتر از خیلی ها اینجا فعالم ؟ اما آخرش چی ؟ میان 4 تا چیز هم بار من میکنن و و و .

از نظر هاست هم ممنون . بده نمیخوام سربار شما باشم ؟ من خودم سایت بزنم از هاست تو استفاده کنم پس فردا حرف و حدیث توش نمیاد ؟چرا ما این همه بدیم نسبت به هم ؟ بخدا دلی را شاد کردن به راحتی آب خوردن است .چرا دل بشکنیم ؟

من وظیفه خودم را دارم انجام میدم . تو هم همینطور و همه هر کس به نوبه خود . نوکر همه هستم در ضمن اگر جای حرفی زدم که بوی منت داشته از دوستان عزیز میخوام که به من بگن کجا برم پاک کنم و عذر خواهی هم کنم . چرا محبت من خوار داره نمدونم . علتش فقط صداقت است . هر جا زیاد صداقت رو کنی بر عکس میشه .نمیشه تو این دنیا بی صداقت زندگی کرد .. .

خوش باشی طوفان عزیز

sam_sam

Banned
hamidak گفت:
ببين اگه از دست من ناراحتي باور كن هيچ منظوري نداشتم اگه مشكل او كاراييه كه من اينجا گذاشتم و بهشون متريال دادم همين الان پاكشون كردم .
اگر هم مشكل من و پستهاي منه باشه ديگه اين طرفا آفتابي نمي شم

هاست و دامين مجاني:
http://www.homestead.com

http://www.freehost.com

براي ساختن فوروم يا چت روم ميتوني با برنامه ي php nuke اين كار را به راحتي انجام بدين

اميدوارم ناراحت نشده باشي
به هر حال خدا حافظ

عزیزم من مشکلی با تو ندارم مگه این کار را به خاطر تو کردم که حالا نکنم ؟ به خاطر همه کسایی بود که دوست داشتن یاد بگیرن ولی نمیشد . در ضمن آموزش قالپاق هم بهت یاد میدم . خودم . دیدی عزیزم لازم به تاپیک نیست .تو ایران همه میترسن یا نمیخوان اون چیزی را که یاد گرفتن به بقیه بگن .
بزار اعتراف کنم من خودم هم یکی از اونها بودم . تا 1 2 هفته پیش . اما یه برخورد با من شد یعنی یه چیز میخواستم یاد بگیرم از یکی خواستم نگفت و یه جوری پیچوند و خودم رفتم 2 شب تا صبح نخوابیدم یاد گرفتم و دیدم که اینجا اصلا اینطوری نیست . بلد باشن همه را با صداقت یاد میدن . و این میشه پیشرفت این ها چون زکات علمشون را میدن .

من هم دارم زکات چیزی را که بلد هستم میدم .نو کر همه شما هم هستم . باز بیایین بگین داره منت میزاره . اگر نوکر بودن منت است لطفا بگین .

در ضمن من دوست ندارم شاگردم دل نازک باشه ها تنبیه بدنی میشی ؟ تو قاموس من تنبیه بدنی هم است !
اون هم اینه که ساخت بدن را تو مایا بهت یاد نمیدم !

sam_sam

Banned
مژده
رفتم 50 گیگ فضا گرفتم براتون باقلوا با پهنای باند 500 گیگ که برین صفا کنین . اونجا حالا به اندازه کافی فضا داریم میتونم سی دی های گنمون را هم خورد کنم براتون بزارم اونجا . اونهای که نمیتونن بخرن از اونجا دانلود کنن .
خوبه ؟

hamid ir

Well-Known Member
من این تاپیکو ازه دیدم
واقعاً از کارت لذت بردم که وقت میزاری برای بچه ها
مطمین باش که یه روز هم توی یه جای دیگه به تو کمک میشه
از این به بعد منم بازیم
فقط کاش برای هر آموزشت یه تاپیک سوا میزدی تا کسی که مثل کن تازه میاد از بقیه خیلی عقب نیفته و خواستش کاری بزاره هماهنگ باشه

Mecho

Member
sam_sam گفت:
مژده
رفتم 50 گیگ فضا گرفتم براتون باقلوا با پهنای باند 500 گیگ که برین صفا کنین . اونجا حالا به اندازه کافی فضا داریم میتونم سی دی های گنمون را هم خورد کنم براتون بزارم اونجا . اونهای که نمیتونن بخرن از اونجا دانلود کنن .
خوبه ؟

سام تازه الان رسیدم به اون حرفت که 2 3 ماه پیش گفتی بهم که توی این سایت یه تاپیک مثبت رو به کجا ممکنه بکشونن :eek:
خیلی عجیبه اینش ... اما خوب خبر خوبی دادی که یه سایت مجزا داری میزنی برای همین کار . عکسی رو هم که گذاشتی همون حسی رو که میخوای بده رو به نظر من میده و درست عمل میکنه ...
من خودم همه آموزشها رو گرفتم منتهی نمیتونم تمرین کنم .. موس ندارم بدبختی . اینجا هم موس به پول ایران از 60000 تومان شروع میشه که خوب الان اصلا نمیتونم فکرش رو بکنم . اما خوب دارم سعی خودم رو میکنم .
روزی 1بارم آموزشها رو فقط نگاه میکنم . اصلا بی موس نمیشه کاری کرد ...
بگذریم ...
امیدوارم هرجا چه اینجا چه تو سایته خودت همینجوری مصمم کارت رو ادامه بدی و بعضی حرفها ناامیدت نکنه .

از بقیه دوستان هم خواهش میکنم بحث خارج از تاپیک که فقط آموزش سام و طرح مشکلات بچه ها هست صحبت دیگه ای نکنن .... بازم ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا