آموزش برنامه swfkit به عنوان جایگزینی برای MDM Zink

شروع موضوع توسط ++Hadi++ ‏20 آوریل 2011 در انجمن برنامه فلش Flash

  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام
    خیلی ببخشین از اینکه قول این آموزش رو خیلی وقت بود داده بودم ولی وقت نمی کردن شروع کنم .
    خوب قبل از آموزش هام می خوام بگم من نمی خوام خیلی رو این آموزش وقت بزارم . چون Air دیگه همه چیز رو حل کرده ولی خوبی این برنامه به اینه که همه چیز رو Embed می کنه و یه خروجی exe می ده که دیگه نیازی به نصب چیزی نمی شه و کاربر با یه کلیک می تونه خروخی APP شما رو ببینه . این برنامه مثل mdm zink و mprojector یه بهینه ساز برای خروجی های Application هست مثل اتوران ها و برنامه های دسکتاپ و امکاناتی رو که فلش پلیر جور نمی کنه مثل ارتباط با دیتابیس و ... رو فراهم می کنه . در واقع یه برنامه هست که یه سری امکانات سیستمی رو به شما می ده .خوبی اون به اینه که کرکش خیلی دنگ و فنگ نداره و خیلی رو ورژن فلش پلیر و ... گیر نمی ده . برای خروجی های اون نیاز به نصب فلش پلیر در سیستم کاربر نیست فقط اگه قرار باشه که content باز شه ، باید فلش پلیر رو نصب کنه که اونم تو 90 در صد برنامه ها اصلا به کار نمی ره .این برنامه رو با C++ نوشتند و یه فروم هم به اسم خودش به زبان انگلیش هست که نیاز های شما رو فراهم می کنه . من برنامه رو همراه با keygen اون در پرشین گیگ آپ کردم اینم آدرسش . دانلود و نصبش کنین تا در روزهای آینده انشاء ال... آموزششو شروع کنم .

    دانلود ورژن 3.5 (آخرین ورژن) همراه با Keygen
    حجم :9.75 مگابایت

    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏20 آوریل 2011
    yaa110، amjad164، FLV و 17 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آموزش برنامه swfkit- قسمت اول

    بسم الله الرحمن الرحیم
    درس اول : آشنایی با اینترفیس برنامه swfkit
    لطفا فایل زیر که حاوی pdf و sample هست رو دانلود کنید .



    --------------------> لینک





    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏1 می 2011
    amjad164، FLV، bafqir و 16 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. mohammad.sub7

    mohammad.sub7 کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    1,051
    تشکر شده:
    1,459
    امتیاز دستاورد:
    113
    خيلي ممنون

    1 سوالي كه چند وقت هست راجع به اين برنامه دارم اينه كه موقع اجرا سرعت رو پايين مياره اما zinc اينجور نبود. من همين نمونه كه قرار

    داديد رو سيستم نسبتاً ضعيف با 1 گيگ رم اجرا كردم با سرعت نسبتاً پاييني اجرا شد.
     
    نوشته شده توسط mohammad.sub7 در ‏7 می 2011
  4. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آموزش برنامه swfkit- قسمت دوم

    بسم الله الرحمن الرحیم
    درس دوم : تبادل داده و اطلاعات بین فلش و swf kit
    در این فصل شما می تونید نقل و انتقال داده ها رو بین فلش و swfkit با دو ابزار fscommand و external interface یاد بگیرید .
    سمپل ها و فایل های آموزشی در یه فایل در لینک زیر جمع شده اند .

    -----------------------> لینک دانلود آموزش و سمپل ها

    در ضمن فایل ضمیمه درس اول آپدیت شد و خیلی از اشتباهات املایی تصحیح شدند .
    در ضمن چون خیلی از دوستان به انجمن برنامه های وابسته سر نمی زنند ، گفتم برای مدتی این آموزش در برنامه فلش قرار بگیره تا دوستانی که فقط به اینجا سر می زنند ، این آموزش ها رو ببینند . بعد از اتمام آموزش ها انشاءال... این تایپیک به انجمن برنامه های وابسته منتقل خواهد شد .
    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏9 می 2011
    amjad164، FLV، bafqir و 18 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آموزش برنامه swfkit - درس سوم

    بسم الله الرحمن الرحیم
    درس سوم: برخی مفاهیم زبان ffish script و برخی ابزار آن در جهت بهینه سازی مولتی مدیاهای فلش
    در این فصل شما می تونید برخی دستورات و مفاهیم مبنایی زبان ffish رو ببینید .
    سمپل ها و فایل های آموزشی در یه فایل در لینک زیر جمع شده اند .

    -----------------------> لینک دانلود آموزش و سمپل ها

    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏21 می 2011
    FLV، bafqir، azizhe و 10 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    انشاءالله ادامه داره...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏31 می 2011
    javadsavary، FLV، massoudn و 6 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    بچه ها با وجود اومدن adobe air در فلش cs6 و امکان خروجی stand alone بدون نیاز به نصب فلش پلیر و air runtime به نظرم ادامه راه با swfkit و msm zink و نیز لود کردن فلش تو بستر هایی مثل .net فقط به نیت دسترسی به منابع سیستمی و ... خیلی احمقانه هست.واقعا ادوب ایر با این امکان،ترکونده...شاید بعده ها یه آموزش جامع در این مورد بزارم.البته تجربیات برام اثبات کرده نمی شه رو قول هام خیلی حساب کنم چون واقعا درگیری هام نمی زاره دست به خیلی کارها بزنم و خیلی جاها به خاطر درگیری هام نمی تونم به حرفام جامعه عمل بپوشونم...انشاءالله که خدا توفیق خدمت رسونی به ما بده....
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏22 اکتبر 2012
    erfan.h و FLV از این پست تشکر کرده اند.
  8. moonch

    moonch Member

    ارسال‌ها:
    96
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام. خیلی ممنون از آموزش مفیدی که قرار دادین. در واقع من یک فایل فلش با اکشن 3 دارم که چون توی اون از flvplayer استفاده کردم نمی تونستم دستور فول اسکرین رو بدم. بنابراین تصمیم گرفتم که با swfkit خروجی رو که فول اسکرین هست بگیرم. این کار رو تونستم انجام بدم اما نمی دونم چرا موقع ران کردن فایل فلش اول این ارور میاد؟هر کاری هم می کنم نمی دونم این ارور مربوط به چی هست. میشه لطفا کمک کنید؟



    Error #2044: Unhandled skinError:. text=[IOErrorEvent type="ioError" bubbles=false cancelable=false eventPhase=2 text="Error #2036: Load Never Completed. URL: file:///D|/final%20meg/kit/Untitled/Application/None.swf"]​
     
    نوشته شده توسط moonch در ‏5 اکتبر 2013
  9. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    نتونسته فایلو لود کنه احتمالا ...باید آدرس مطلق فایل عکس رو به دست بیارید.تو امضام یه دستوری برا به دست آوردن مسیر مطلق جایی که الان هستیم رو نوشتم.با استفاده از اون می تونید اونو به آدرس ویدئو اضافه کنید تا لود شه...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏5 اکتبر 2013
  10. moonch

    moonch Member

    ارسال‌ها:
    96
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    8
    مشكل لود كردن نداره. در واقع همه عكسها و ويديو ها رو نشون مي ده منتها همون اول كه فايل EXE فلش رو ران مي كنم اول اين ارور مياد كه بعد بايد يا continue بزنم يا dimiss all كه شروع مي كنه به اجرا. فقط نمي دونم چرا وقتي داره همه چيزو درست نشون ميده اين ارور رو ميده
     
    نوشته شده توسط moonch در ‏5 اکتبر 2013
  11. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    آیا جایی قراره این swf لود شه ؟
    PHP:
    None.swf
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏6 اکتبر 2013
  12. moonch

    moonch Member

    ارسال‌ها:
    96
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    8
    نه. اصلا من همیچین swfی ندارم. نمی دونم از کجا آورده همچین چیزی رو!!
     
    نوشته شده توسط moonch در ‏6 اکتبر 2013
  13. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,802
    امتیاز دستاورد:
    36
    شاید تو swfkit اونو قبلا اضافه کردید که حالا نیستش؟؟؟ در کل باید سورستونو بررسی کنید...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏7 اکتبر 2013
    moonch از این پست تشکر کرده است.
  14. moonch

    moonch Member

    ارسال‌ها:
    96
    تشکر شده:
    21
    امتیاز دستاورد:
    8
    سلام. من مشکلم حل شد خواستم بقیه دوستان هم اگه به این مشکل برخوردن مشکلشون حل بشه. من skin مربوط به flvplayer رو swf.none گذاشته بودم. این ارور مربوط به این بوده . مشکل ایجوری رفع میشه که برای آدرس دهی skin به جای اینکه فقط بنویسیم:

    [PHPS]myVideo.skin="SkinOverPlayStopFullSeek.swf"[/PHPS]

    باید یک فولدر درست کنیم و مثلا اسمشو بذاریم f و اول اون skin رو ببریم داخل فولدری که ساختیم و بعد توی آدرس دهی اینجوری بنویسیم:




    [PHPS]myVideo.skin="f/SkinOverPlayStopFullSeek.swf"[/PHPS]



    . اگر هم که می خوام skin نداشته باشه هیچ کدی لازم نیست بنویسیم مثلا لازم نیست بنویسیم :


    [PHPS]myVideo.skin="none.swf"[/PHPS]






    اینجوری مشکل حل میشه و دیگه اروری نداره. هورررررررررررررررااااااااااا
     
    آخرین ویرایش: ‏20 اکتبر 2013
    نوشته شده توسط moonch در ‏20 اکتبر 2013

به اشتراک بگذارید