آموزش ایجاد افکت رنگ آتشین

MOSTAFA

کاربر فعال
به درخواست یکی از دوستان آموزش ایجاد افکت رنگ آتشین بر روی لایه های تک رنگ مثل براش ها رو قرار میدم
ابتدا من در یک لایه ی جدید با استفاده از یک براش یک طرح ایجاد کردم و پس زمینه هم مشکی قرار دادم
attachment.php

سپس از مسیر layers>New Adjustment Layer> Color Balance یک لایه ی Adjustment ایجاد میکنیم سپس تنظیمات Middleton، Shadows و Highlights رو همانند شکل های زیر طوری تنظیم میکنیم که افکت مورد نظر ایجاد شود
attachment.php

attachment.php

attachment.php

نکته: لازم نیست دقیقا همین تنظیمات را اعمال کنید بلکه با توجه به طرحتون میتونید کمی با تنظیمات رنگ کار کنید تا افکت مورد نظر ایجاد شود

موفقیتـ

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    86.9 کیلوبایت · بازدیدها: 156
  • 2.jpg
    2.jpg
    63 کیلوبایت · بازدیدها: 154
  • 3.jpg
    3.jpg
    62.8 کیلوبایت · بازدیدها: 158
  • 4.jpg
    4.jpg
    63 کیلوبایت · بازدیدها: 157

seger

New Member
بسیار عالییییییییییی بود خیلییییییی ممنون بلاخره تونستم یک کار درس کنم با اتش ممنون.
ولی یک سوال موقعی که میخواستم رنگ اتش رو درست کنم تمام صفحات تمام چیزهای که اونجا بودن همرنگ اتش میشدن؟؟
چطور میتونم فقط براش اتش رو رنگ اتش کنم ؟؟اون عکس های دیگه همرنگ اتش نشن؟؟
ممنونن میشم تصویری باشه یا مثل این مسیرو بدی (ayers>New Adjustment Layer> Color Balance)
بازم ممنون از راهنمایی زیباتون.
اگرم میشه یک عکس بطور ساده اموزش بدی ؟؟(در اتش)

MOSTAFA

کاربر فعال
برای این که افکت فقط روی لایه اعمال بشه باید لایه رو clipping mask کنید یعنی لایه تابعی از لایه ی پایینی میشه، و فقط روی اون تاثیر میذاره برای این کار موقع ایجاد لایه ی adjustment تیک Use Previous Layer to Create Clipping Mask رو بزنید یا اینکه کلید Alt رو نگه دارید و بین دو لایه ی کلیک کنید تا clipping mask فعال یا غیر فعال گردد:

attachment.php

attachment.php

اگرم میشه یک عکس بطور ساده اموزش بدی ؟؟(در اتش)
منظورتون رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید؟

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    20 کیلوبایت · بازدیدها: 126
  • 2.jpg
    2.jpg
    15.1 کیلوبایت · بازدیدها: 129

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی خوب بود مرسی مصطفی
فکر کنم سخت ترین قسمت آموزش پیدا کردن براش بود.
اگر این براش رو داری پیوست کن تا زحماتت تکمیل بشه.

MOSTAFA

کاربر فعال
خیلی خوب بود مرسی مصطفی
فکر کنم سخت ترین قسمت آموزش پیدا کردن براش بود.
اگر این براش رو داری پیوست کن تا زحماتت تکمیل بشه.

این براش از مجوعه ای از براش های دود و smoke هست که براتون توی دو پارت قرار میدم:

پیوست ها

• smoke brushes.part1.rar
    4.8 مگایابت · بازدیدها: 65

seger

New Member
خیلییییییی عالیییییییییی بود ممنون مصطفی جان.همش که نباید حرفی بری جلو مبتدی ها هم دل دارن:green:

خیلییییییییی ممنون اگر میشه فایل پی دی افش هم بذارید تا دانلود کنیم کارتون 20 بود

MOSTAFA

کاربر فعال
خواهش میکنم دوست عزیز خوشحال میشم کمکی بکنم
متاسفانه نمیتونیم pdf کنم چون متنشو ندارم هرچی هست توی خود انجمن نوشتم و قرار دادم میتونید از متن کپی بگیرید و استفاده کنید
:rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
درسته مبتدی بود ولی کاربردی بود
شاید اگر به خیلی هامون بگن یک آتیش واقعی بساز هممون توش بمونیم
ولی میبینیم که نتایج این کار در حد واقعی هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا