آموزش ايجاد يك افكت زيبا ! حالت پلاستيكي آكوا Aqua ! از دست نديد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
يهو چه شلوغ شد اينجا ;)
يكي يكي جواب بدم !

مصطفي جان من نعلهاي خرتم (البته اگه خر نعل داره، چيز ديگه گير نياوردم).

سامان جان ممنون ، جاي خوشحالي براي من كه شما به تاپيكم نظر داديد. مخلصم
دعوا نبود كه يه گفتگوي ساده بود در مورد طرح ;)

و اما مهرداد خان استاد و سرور خودم.
مهندس خيلي خيلي ممنون از اينكه نظر دادي ، نظر لطفته و در ضمن شكسته نفسي هم نكن من كه هميشه كارات رو دنبال ميكنم.خيلي هم حال ميكنم باهاشون.

مخلصم همگي

سايان

Mandana

Active Member
به به ميبينم كه ...مهرداد عزيز هم تشريف آوردن.يه مدت كم پيدا بودينا!غم نويس جان حرفهاي اينجا ديگه داره تكراري ميشه.من جاي شما بودم بقيه اونواع آموزش استايل آكوا رو اينجا ميذاشتم تا هم تاپيك از يكنواختي در بياد هم ما يه چيز جديدتر ياد بگيريم

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان سلام
بابا مهرداد كه بنده خدا نميتونه بياد ! آخه با اجازه آشخور مملكته ;) مهرداد جان شوخي كردما .
بابا آخر آواتار ;) حال داري هر هفته آواتار عوض ميكني ؟! ;)

آره تكراري شده اما ديگه آموزش نميزارم تا وقتي بهم جواب درست ندن !

تاپيك معرفي سايتهاي مرجع يادته !؟ كه حذف شده بود دفعه اول ! دوباره حذف شد !!!!

منم تا بهم جواب ندن ديگه تاپيك نو باز نميكنم و مطلب جديد نميگم ، فقط به تاپيك هاي قبليم جواب ميدم.

مخلصم
سايان

Mandana

Active Member
بابا اين حركات از تو بعيده فرزند.آواتار جديدم خوبه؟به نظر منكه اون قضيه عمدي نبوده.كسي كه باتو دشمني نداشته.مشكل سايت بوده كه هر 10 سال يكبار پيش مياد.واسه منم قبلا پيش اومده.بايد مشكلو برطرف كني نه اينكه از جلوش در بري!

Ghamnevis

Well-Known Member
آخه آبتين جان ممكنه يه همچين مشكلي كه هر 10 سال يكبار پيش مياد در طي 10 روز 2 بار واسه من اونم سر يه تاپيك پيش بياد گلپسر ؟! ولله بعيده !!! اصلا محاله . من اصلا نميگم چرا حذف شد؟! ميگم دليلش رو حداقل بدونم. آخه نه مغاير با اصول كاري اين انجمن بوده نه خلاف مقررات سايت ! پس كي و براي چي حذفش كرده!

آواتار جديدت خيلي قشنگتر از قبليه است. مبارك باشه ، حاجي ;)

مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
نه بابا ولم كن آبتين جان
مگه من بيكارم آخه! ارسالهاي اون تاپيك شده بود 29 و نزديك 40 تا سايت خوب توش معرفي شدده بود. من كاري به خوب يا بد بودن تاپيك ندارم! ميخوام بدونم چرا حذف شد يعني دليلش رو !

براي آموزشهاي جديد هم اگر يكم مهلت بدي ميتوني به يه بانك كامل از آموزش دست پيدا كني تا اوايل مهر. البته توي سايت خودم يا بگم سايت من و رفقام كه توي همين مجيد باهم آشنا شديم.
فقط يكم دندون رو جيگر بزار!

مخلصم
سايان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا