آموزش ايجاد يك افكت زيبا ! حالت پلاستيكي آكوا Aqua ! از دست نديد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با ارز شرمندگي بايد بگم اين افكت آكوا يكم قديميه ( يك كه نه خيلي ) . افكت هاي جديدي براي آكوا اومده كه خيلي زيباتره .
اگه وقت كردم آموزش يكيشو ميزارم.

Mandana

Active Member
ممنون ديجيتال جان ولي منكه اينو نديدم.همه فقط ميگن قيميه ولي آموزش هم نميدن

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان سلام عزيز ، حالا چرا ميزني :( داداش بچه كه زدن نداره آخه ;) مخلصتم.

ديجي جان دشمنت شرمنده. بله افكت هاي خيلي جديدتري براي آكوا اومده كه منم اكثرا دارمشون ولي به نظرم اين خيلي قشنگتر و زيبا تر هستش. واسه همين اين رو انتخاب كردم. خوشحال ميشم اگه شما هم بزاريد نمونه هاي ديگه اش رو.

مخلصم
سايان

Mandana

Active Member
بنده غلط بكنم بچه مردم رو بزنم.من فقط نظرمو گفتم.اميدوارم ناراحت نشده باشي.بهر حال نظر من اينه و فكر كنم با واقعيت تا قسمتي جوره
موفق باشي

Ghamnevis

Well-Known Member
آبتين جان بازم زدي بغلش ها ;)
بابا من شوخي كردم عزيز ، گفتم كه حق با تو .

مخلصم حاجي

سايان

آقا اينم جديدترين نمونه آكوا.
البته من اينو تو يه تاپيك ديگه هم گذاشته بودم.

Ghamnevis

Well-Known Member
سينا جان ممنون
مصطفي جان ممنون از شما هم
ديجي جان زحمت كشيديد واقعا تشكر.

اما انصافا اين افكتي كه روي نوشته است شيك تر و ضشنگتر هستش تا ايني كه شما گذاشتيد. البته اينم قشنگه اما به نظرم AQUA نيست. من اين افكت رو دارم دقيقا همين اما اسمش Glossy Aqua Button هستش. من افكت هاي روي متن آكوا منظورم بود.
كلا آكوا به اين نوع رنگ خاص آبي ميگن . كه خوب من فكر نكنم از ايني كه گذاشتم قشنگترش گير بياد. من اينو از بين 12 نوع مختلف انتخاب كردم .

بازم ممنون
من دارم توي سايتم يك سري مقاله آماده ميكنم كه طبقه بندي شده است و اين تصويري كه شما گذاشتيد من توي قسمت Navbar and Menus گذاشتم.

بازم ازت ممنونم كه نمونه هاي جديد رو ميزاري.

مخلصم
سايان

Mandana

Active Member
ديجيتال جان شما به مقالات اول سايت مراجعه كني آموزش اينو ميبيني.و اصلا هم جديد نسي حداقل مال يكسال پيشه.موفق باشيد

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام ديجي جان

اگر جديد نباشه آخرين طرح آكوا هم نيست. من جديدتر و قشنگتر از اين افكتي كه گذاشتم نديدم.
البته طرحي كه شما گذاشتي به نظرم آكوا نيست از لحاظ رنگي ! بيشتر حالت شيشه اي داره تا پلاستيكي. ولي خوب قشنگ هست.

مخلصم
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
ميخواستم تاپيك زياد چتكي نشه اما من خاك زير همون 1 لنگه كفشي هستم كه باهاش تو قابلمه نشستي .

چاكرتم

مخلصم
سايان (اين مخلصم آخري هميشه توي ارسالام هست )

mehrdad-k

Member
دمت گرم..همين كه به اين سادگي و وضوح آموزش رو دادي خيلي لذت بردم..راستش بعضي وقتها بچه ها جوري آموزش ميدن كه آدم هيچي از قضيه نميگيره :wink: ..مثل آموزشهاي خودم.. :D اما دستت درد نكنه كارت درسته...

mehrdad-k

Member
دمت گرم..همين كه به اين سادگي و وضوح آموزش رو دادي خيلي لذت بردم..راستش بعضي وقتها بچه ها جوري آموزش ميدن كه آدم هيچي از قضيه نميگيره :wink: ..مثل آموزشهاي خودم.. :D اما دستت درد نكنه كارت درسته...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا