آموزش افكت به متن

atarodiamir

Active Member
سلام دوستان
يه آموزشي رو يكي از دوستان خواسته بودن واسشون درست كردم گفتم شايد به درد شما بخوره.
ميتونين از لينك زير دانلودش كنين.
كم و كاستي داشت به بزرگي خودتون ببخشين.
تصوير نمونه:
015.jpg

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=4f1724444f33dcf23abe81e41519cc39

آخرین ویرایش:

Kian_shk

New Member
صدای ویدئو برای من انقدر بد و بی کیفیته یا واسه همه ؟! با سه تا نرم افزار هم اجراش کردم اما بازم ...
و جای تشکر داره بابت تهیه این ویدئو

behroozps

New Member
سلام دوستان
يه آموزشي رو يكي از دوستان خواسته بودن واسشون درست كردم گفتم شايد به درد شما بخوره.
ميتونين از لينك زير دانلودش كنين.
كم و كاستي داشت به بزرگي خودتون ببخشين.
تصوير نمونه:
مشاهده پیوست 103514

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=4f1724444f33dcf23abe81e41519cc39

سلام
اسم فونت رو میخواستم

با تشکر از اینکه لینک آموزش را قرار دادید، بنده چندتا مشکل داشتم:
1- وقتی که مثلا متنی را در داخل نرم افزار کلک می نویسم و سپس خروجی AI میگیرم و به داخل برنامه Adobe Illustrator میاورم و تغییرات لازم را در متن نوشته شده انجام میدم وقتی که متن را کپی میگیرم و در برنامه فتوشاپ paste مینماییم بصورت اسمارت آبجت وارد میشود. چطور می توانم بصورت path یا مسیر تغییر دهم.
2- در ویدیو آمده پس از اینکه افکت را ایجاد کردید در مرحله آخر کلید ALT را نگه داشته تا با بصورت مسیر در بیاید وقتی من این کار را میکنم لایه سایه ناپدید می شود.
3- بنده در قسمتی که می خواهم با ابزار pen انتخاب را انجام دهم انتخاب من با لبه های تیز ایجاد می شود چگونه می توان لبه های اتصال نقاط به یکدیگر را بصورت نرم و خمیده در بیاورم؟

atarodiamir

Active Member
با تشکر از اینکه لینک آموزش را قرار دادید، بنده چندتا مشکل داشتم:
1- وقتی که مثلا متنی را در داخل نرم افزار کلک می نویسم و سپس خروجی AI میگیرم و به داخل برنامه Adobe Illustrator میاورم و تغییرات لازم را در متن نوشته شده انجام میدم وقتی که متن را کپی میگیرم و در برنامه فتوشاپ paste مینماییم بصورت اسمارت آبجت وارد میشود. چطور می توانم بصورت path یا مسیر تغییر دهم.
2- در ویدیو آمده پس از اینکه افکت را ایجاد کردید در مرحله آخر کلید ALT را نگه داشته تا با بصورت مسیر در بیاید وقتی من این کار را میکنم لایه سایه ناپدید می شود.
3- بنده در قسمتی که می خواهم با ابزار pen انتخاب را انجام دهم انتخاب من با لبه های تیز ایجاد می شود چگونه می توان لبه های اتصال نقاط به یکدیگر را بصورت نرم و خمیده در بیاورم؟

سلام.
1. موقعی که موضوعی رو از ایلستریتور به محیط فتوشاپ paste می کنین یک پیغامی به شما داده و 4 گزینه دارد که به شما میگوید که موضوع شما رو به صورت اسمارت آبجکت پیکسل شیپ یا مسیر به محیط فتوشاپ وارد کند.
2. بعد از اتمام کار، لایه بالای ما که سایه ها را در داخل آن ایجاد کردیم باید با استفاده از کلید ALT و کلیک بین این دو لایه( یعنی لایه سایه و متن) ماسک ایجاد کنیم.
3. بعد از اینکه نقطه اول رو کلیک کرده و در هنگام کلیک نقطه دوم بدون اینکه کلیک موس رو رها کنید درگ کرده و منحنی دلخواه خود را رسم کنید.
موفق باشید.

رپ فا

Member
یعنی کسی نیست که جوابی بده واقعا؟ کسی اطلاعاتی در مورد این سبک نداره اسم و ...

جدیدترین ارسال ها

بالا