آموزش افترافکت برای تری دی مکس کاران

N.Abedi

Well-Known Member
دوستان عزیز سلام، من تری دی کار هستم و می خوام شروع به یادگیری افترافکت برای بهبود رندرهام و ویرایش تصاویرم کنم... دنبال آموزشی هستم که بتونم به صورت بهینه چیزی که به کارم مربوط میشه رو یاد بگیرم... از آشنایی با محیط نرم افزار گرفته تا ویرایش تصاویر و افزودن افکت های مختلف.... ممنون میشم راهنمایی کنید. :rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام
دوست عزیز شما ابتدا باید کار با فتوشاپ و کامپوزیت رو یاد بگیرید و بعد از تسلط کامل سراغ افترافکتز بیاید ، افتر افکت چیز اضافه ای نداره ، فقط میتونید از افکتها برای رندر های ویدیویی استفاده کنید ولی اگر کارتون به یک فریم بستست ، همون فتوشاپ بهترینه !
موفق باشید

N.Abedi

Well-Known Member
ممنون دوست عزیز از نظرت، من هم اصولاً کارهامو با فتوشاپ پست پروداکشن می کنم ولی یه وقتایی خیلی نیاز به افترافکتز احساس میشه مثل زمانی که آدم می خواهد افکت bokeh رو خوب در بیاره.... ممنون :rose:

LinkinForEver

سلام بر شما ، نظر نبود راهنمایی بود :green:
بله اما افتر افکتز بوکه نداره که تو حالت تریدی خودش داره نه عکس ، البته داره اما دقیقا و عینا همون فتوشاپ هست ، و برای این کار میتونید از پلاگین قدرت منده AlienSkin Bokeh برای فتوشاپ استفاده کنید ... :wink:
بنده خودم افتر افکتز کار هستم ، اما واقعا نیازی نمیبینم الا Lens Flare که پلاگین Optical Flare از Video Copilot مورد نیازه وگرنه DOF و Bokeh در فتوشاپ به مراتب بهتره ، مطمئن باشید .
موفق باشید :rose:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام بر شما ، نظر نبود راهنمایی بود :green:
بله اما افتر افکتز بوکه نداره که تو حالت تریدی خودش داره نه عکس ، البته داره اما دقیقا و عینا همون فتوشاپ هست ، و برای این کار میتونید از پلاگین قدرت منده AlienSkin Bokeh برای فتوشاپ استفاده کنید ... :wink:
بنده خودم افتر افکتز کار هستم ، اما واقعا نیازی نمیبینم الا Lens Flare که پلاگین Optical Flare از Video Copilot مورد نیازه وگرنه DOF و Bokeh در فتوشاپ به مراتب بهتره ، مطمئن باشید .

سلام
نمونه ای از کارایی پلاگین AlienSkin Bokeh رو میذارید (befor-after) یا اگر تاپیکی هست لینک بدید نگاه کنم. آموزش داره یا چیز خاصی نیست؟
اشعه های نور رو توی فتوشاپ چجوری کار می کنید؟ مثلا نورهای که از لا به لای درختان جنگ عبور کرده؟

ببخشید بحث از افتر افکت رفته سراغه فتوشاپ

LinkinForEver

سلام
نمونه ای از کارایی پلاگین AlienSkin Bokeh رو میذارید (befor-after) یا اگر تاپیکی هست لینک بدید نگاه کنم. آموزش داره یا چیز خاصی نیست؟
اشعه های نور رو توی فتوشاپ چجوری کار می کنید؟ مثلا نورهای که از لا به لای درختان جنگ عبور کرده؟

ببخشید بحث از افتر افکت رفته سراغه فتوشاپ

سلام
بله ، چشم ...
سایت سازنده : http://www.alienskin.com/bokeh/

ابتدا این چند نمونه ی ساده رو ببنید :

45a752cbabbe210a1.jpg

45a752cbabbe210a1.jpg

خب برای اینکه شک ها برطرف بشه بنده یک تصویر رو در چند حالت ممکن و با نهایت کیفیت تست کردم :

8fe6b76a333389ab1.jpg

همونطور که مشاهده میکنید اخری از همه بهتر ساخته شده چرا که رنگ خودش رو حفظ کرده و دقیقا همونطور که بهش دستور داده شده بوکه و میدان عمق رو ساخته ( منظور میزان تشخیص عمق به صورت خودکار ...) و کیفیت بی نظیره !
در ضمن پلاگین بوکه دارای مشخصات فیزیکی دوربین و همچینن 500 پریست اماده از انواع نوع دوربین هست که خیلی کار رو راحت تر میکنه ...
و همچنین افکت های طبیعی لنز دوربین مثل Flare و Vignette رو داراست که خیلی کمک میکنه مخصوصا تو معماری ...

در مورد افکت نور های ولومتریک در پست بعدی توضیح میدم ...

LinkinForEver

LinkinForEver عزیز، خیلی ازت متشکرم ... میشه حالا که داری زحمت این راهنمایی ها رو می کشی، فرق dof و bokeh رو هم ترجیحاً با عکس بگی چیه؟ خیلی ممنون :rose:

bokeh.jpg

سلام ...

DoF گرفته شده از Depth Of Field یعنی عمق میدان هست ، اینو که میدونین ، خب بوکه به نقاط نورانی که به شکل لنز دوربین در میایند میگند .
این توضیح ساده بود اگر خواستید توضیح پیشرفته در ویکی پدیا دقیق هست ...

بوکه تازه به سی جی اضافه شد ، و بهترین پلاگینی که اینکارو انجام میداد همین AlineSking Bokeh هست .

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
آقای عابدی بوکه و عمق میدان با هم مرتبط هستند. و البته بستگی به لنز دارد و کمی هم به اندازه سنسور دوربین. برخی از اجسام و نقاط نورانی که خارج از محدوده ی فوکوس دوربین هستند خود به خود تبدیل به بوکه میشند ... حالت بوکه و مقدارش و تمیزیش بستگی به لنز و نوع نورها داره ...
و البته مثلا اگر یه روزی که خیابونهای شهر چراغونی هستند و لنز رو به سمت چراغونی ها بگیری و البته اصلا فوکوس نباشند ... می تونید به بوکه برسید... و اگر با یک مقوا یک شکل قلب درست کنید و جلوی لنز قرار بدید نقاط بوکه تبدیل به قلب می شن و البته میشه ابتکارهایی در این زمینه داشت

و همانطور که می دونید عمق میدان به سه عامل مهم بستگی دارد
در این شرایط عمق میدان دوربین شما کم می شود
1- هر چه فاصله دوربین با سوژه کم شود
2- هر چه دیافراگم بازتر باشد
3- هر چه لنز تله تر باشد

جدیدترین ارسال ها

بالا