آموزش اسکریپت نویسی

خوب من بعد از شنیدن حرف شما که گفتید اینجا بوی مرده میده تصمیم گرفتم اینجا رو یک بار گردگیری کنم
بر اساس درخواست بعضی از دوستان هم در این فروم هم در وبلاگ من بنده تصمیم گرفتم اموزشی کامل از ساخت سیکبار برای ویدیو درست کنم و در اختیار بزارم

امکانات اموزش

1 : توضیح کامل ساخت سیکبار
2 : اموزش قدم به قدم عملی همراه با محیط طراحی شده و ابزار مورد نیاز برای ساخت این پرژه
3 : نمونه ی کامل سیکبار اموزش داده شده
4 : اموزش مفهومی خط به خط اسکریپت های به کار رفته در این اموزش

شما میتوانید برای دریافت این اموزش به لینک زیر مراجعه کنید

http://fire-wizard.persiangig.com/mmb-file/Seek bar Learn.rar

محمدمهدی

Well-Known Member
چاکر همگی
سلام
خیلی وقت بود کارت نداشتم نمی تونستم سر بزنم اما حالا وقت دارم و الحمد لله برای افتتاحیه
یه فایل که خیلی کاربردیه(با عرض پوزش از حرفه ای ها) می خوام بزارم تحویل بگیرید که سورسش رو بزارم این فایل خیلی ساده سریعترین جستجو کننده فارسی در لیست باکسهاست
کد نویسی خیلی ابتکاریه و به فکر جن هم نمیرسه
برای اینکه ارادت خودم رو به کسایی که اینجا مثال می زارن و محل ما رو هم میزارن می خوام بزرگترین پروزه خودم رو که به یه کارخانه فروختم براتون بزارم البته اگر محل بدین یه برنامه پرسنلی کامله
در ضمن نبال یه مثال هستم که شکل پنجره پروژه رو ثانیه به ثانیه عوض کنه
فعلا این مثال compile شده منو ببخشید آخه هنوز اینجا رفیق پیدا نکردم که بخاطر اون سورس بزارم

پیوست ها

• Sample.rar
    382.2 کیلوبایت · بازدیدها: 442

Little-Demon

Well-Known Member
برنامه ات رو تست کردی؟

Rnd رو کی میزنم و یه شماره رو سرچ می کنم برام پیدا نمی کنه دلیل؟

Little-Demon

Well-Known Member
گویا مشکل حل شد فقط یه چیزی ....یه فایل فارسی رو چرا غاطی پاتیش میکنه ؟
فایل سالمه وقتی برنامه لودش می کنه؟ غاتی می کنه متن رو

محمدمهدی

Well-Known Member
آقا قربون دستت مثل اینکه محل گذاشتی
ببین عزیز خوب تابلو دیگه لیست باک لودش رو خیلی همینطوری گذاشتم
مهم قسمت سرچشه که بسیار بسیار سریع سرچ می کنه زمان گرفتم با کامپیوتر من یه فایل 20 mb رو خیلی راحت در عرض 10 ثانیه کاملا سرچ میکنه
حالا که طالبی داشته باش امروز وقت ندارم امام فردا یه مثالهای توپ تر می زارم
لطفا حتی اگه حرفام جواب نداره یه جواب بده بفهمم گرفتی

با سلام به شما دوست عزیز اقا مهدی انگار شما در این فروم با بچه ها اشنا نیستید نه؟
باید بگم که اینجا همه با همدیگه رفیق هستند و مطمعا باشید که من هم درباره ی شما همین احساس رو دارم.

درباره ی نمونتون باید بگم نمونه ی خوبی هست ولی این نمونه رو میشه از داخل نمونه های اماده ی Mmb یعنی همون نمونه ی کامل و جامع ی لیست باکس درست کرد ولی چون اون کدها رو باید خیلی دست کاری کرد و برای بعضی ها گنگ هستن من این نمونه ی شما رو تحسین میکنم و این نمونه به درد ساخت فرهنگ لغت هم میخوره و ....
اگر هم دوست داشتی سورس ش رو بزار تا بچه ها استفاده کنن .
راجع به سرعتش هم باید بگم خوب هست.

Little-Demon

Well-Known Member
در کل خوبه ...منتظریم تا ویرایش شده اش رو ببینیم ...

کم کم داره یه نفر دیگه به ام ام بی کار های مجید آنلاین اضافه میشه....
اگه همینطور پیش برید خوبه ..خیلی هم خوبه موفق باشید.

silvercover

کاربر متخصص
آقا قربون دستت مثل اینکه محل گذاشتی
ببین عزیز خوب تابلو دیگه لیست باک لودش رو خیلی همینطوری گذاشتم
مهم قسمت سرچشه که بسیار بسیار سریع سرچ می کنه زمان گرفتم با کامپیوتر من یه فایل 20 mb رو خیلی راحت در عرض 10 ثانیه کاملا سرچ میکنه
حالا که طالبی داشته باش امروز وقت ندارم امام فردا یه مثالهای توپ تر می زارم
لطفا حتی اگه حرفام جواب نداره یه جواب بده بفهمم گرفتی

بسیار خوش اومدین.

سعی کنین نمونه ها رو با سرس بزارین. اینجا همه برای هم فعالیت میکنن و اینطور نیست که تنها منافع شخصی و خود نمایی مهم باشه. دوستان و بنده از تمام نمونه ها و آموزش ها و سرس ها در هر سطحی که باشن استقبال میکنیم.:)

محمدمهدی

Well-Known Member
با تشکر از همه کسایی که ما رو محل گذاشتن
منو ببخشید که کمی پر رو بودم اما تازه واردم طبیعیه
حالا اگر خدا بخواهد یه عیب کوچولو از کد نویسی تاریخ شمسی گرفتم و به صورت تکستش کردم که استفاده کنید و نظرتون رو بگین البته اگر خواستید کار کنه باید آبجکتها رو انتخاب کنید و من حال این کار رو نداشتم و درسته از تو پروژه کپی کردم اما بگم که اینها وقتی کار می کنن که Cbk های آنها باشه
و همراهش سورس همون برنامه ای که از نزاشتن سورسش نا را حت شدید می زارم ولی لطفا جواب سوال بالایی من رو بدهید من این چند روزه به این سه تا چیز نیاز دارم:
1.یه ُsound ُSEEK بدونه اینکه قاطی کنه(مثالهای قبلی اگه ور بری قاطی می کنن)
2.یه پروژه ای که بتونه قاب اصلی پنجره آن بعد از کمپایل عوض بشه
3.یه Scriptی که نزاره برنامه دوبار اجرا بشه(در بعصی از کامپیوتر ها این مشکل هست)
راستی اگه تونستید یه قفل خفن برای سی دی با کرکش هم معرفی کنید
در ضمن سورس MMB یه مقدار قر و قاطیه ببخشید!!!
دم همتون گرم:cool:

پیوست ها

• Media1.rar
    817 بایت · بازدیدها: 164
  • Tarikh.txt
    4.4 کیلوبایت · بازدیدها: 111

Little-Demon

Well-Known Member
جواب سوال اولت رو من نمی تونم بدم ---
سوال دومت :این کار مربوط به Decompile میشه ... فعلا به نظر من خودتو درگیر نکن قبلا روش زیاد بحث شده

سوال سوم : با استفاده از یه کلید رجیستری وقتی برنامه باز میشه کلید ایجاد شه و وقتی بسته میشه کلید
پاک شه..حالا برنامه که میخواد اجرا بشه اول چک می کنه که اگه کلید وجود نداره ایجادش میکنه واگه وجود داره برنامه رو می بنده یعنی یه نسخه از برنامه در حال اجراست.

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای لیتلدمون عزیز الان فعلا من طالبم بدونم نظرت در رابطه با مثالها چیه
اما با این حال دستت درد نکنه حرف جالبی زدی اما من قبلااین کار رو کردم اگه اسم فایل برنامه عوض بشه باز درد سر داره میتونی چک کنی مثلا m.exe و f.exe که هر دو یک فایل می باشند اما رجیستری همدیگر رو نمی تونند بخونند
سوال دوم من هم این بود که مثلا قاب ویندوز برنامه که دایره است بشه مربع (مثلا)
در ضمن بنظرت چطور میشه کدهای Send Command برنامه های اساسی مثل مدیا پلیر را پیدا کرد

محمدمهدی

Well-Known Member
ای بابا

با سلام به شما دوست عزیز اقا مهدی انگار شما در این فروم با بچه ها اشنا نیستید نه؟
باید بگم که اینجا همه با همدیگه رفیق هستند و مطمعا باشید که من هم درباره ی شما همین احساس رو دارم.

درباره ی نمونتون باید بگم نمونه ی خوبی هست ولی این نمونه رو میشه از داخل نمونه های اماده ی Mmb یعنی همون نمونه ی کامل و جامع ی لیست باکس درست کرد ولی چون اون کدها رو باید خیلی دست کاری کرد و برای بعضی ها گنگ هستن من این نمونه ی شما رو تحسین میکنم و این نمونه به درد ساخت فرهنگ لغت هم میخوره و ....
اگر هم دوست داشتی سورس ش رو بزار تا بچه ها استفاده کنن .
راجع به سرعتش هم باید بگم خوب هست.

بابا دمت گرم
یه رفیق
اما........
خیلی نامردیه که به من تهمت برداشتن از مثالهای آماده رو بزنی
من کاملا زبان Qbasic رو بلد هستم و این رو از بچگی داشتم و برنامه می نوشتم و تمام این سیستم ها رو چون سابقاً نیاز داشتم با اطلاعاتی که از زبان بیسیک داشتم و مطابقت زبان بیسیک با ام ام بی ساختم:neutral:
اما چاکر بر و بچ تحویل بگیریدمی خوام با یه مثال جدید که انشاء ا... فردا میاد کولاک کنم

با سلام من

تهمت نزدم گفتم که این مثال شما در خود مثالهای بیلدر خلاصه شده است و میشه از اون ایده گرفت.

با سلام به همه ی دوستان .

اقا حامد من از شما ناراحت هستم به خاطر اینکه شما نا سلامتی مدیر انجمن مالتی مدیا بیلدر هستی ولی نمیدونم چرا اصلا به این تایپیک توجه نمیکنی در صورتی که 90% مشکلات بچه ها در این مبحث میتونه حل بشه خلاصه هر چی باشه شما تجربتون از ما بیشتر هست دیگه پس لطف کن به این بخش اهمیت بده ....

برای مثال من دو مبحث رو معرفی میکنم که لطفا راجع به اونها برای بچه ها توضیح بدی .

1 : ارایه ها : این مبحث رو میخواستم توضیح بدم ولی گفتم شاید توضیح من قابل درک نباشه.

2 : کامند لاین : که حتی خود من هم باهاش مشکل دارم.

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای پاور گیم با سلام راست میگی من هم گلایه دارم که چرا توجه نمیشه بابا ناسلامتی مدیر انجمن باید هوای همه رو داشته باشه
جوابهای من رو هم ندادید
اصلا زوقم کور شد
نه! بزار برم دستمو ول کن بزار برم دیگه...

سلام.
قبلا من تو یکی از تایپینگا دیده بودم که برای Reset کردن ویندوز یه فایل از قبل ساخته شده گذاشته بود که با کلیک روی اون باعث میشد که ویندوز Reset بشه.
اما من توسط یه Script این کار رو انجام میدم :
Run("Shutdown","-R -T 60")
در کد بالا سیستم بعد از 60 ثانیه Reset می شود. که با تغییر عدد 60 میتوانید زمان آن را تغییر دهید.

Run("Shutdown","-L")

توسط کد بالا سیستم Log Off می شود.

Run("Shutdown","-S -T 60")

توسط کد بالا سیستم بعد از 60 ثانیه خاموش می شود. که با تغییر عدد 60 میتوانید زمان آن را تغییر دهید.

Little-Demon

Well-Known Member
دوست عزیز این کد رو همه سیستم ها کار نمی کنه و استفاده از فایل اجرایی یکم راحت تره...

نیمه خالی لیوان رو نبینید فقط تا بود که هیچ چی نمی گفتید ..حالا که یکم تاخیر داره گیر دادید بهش بنده خدا رو؟

با سلام به همه ی دوستان .

اقای littledemon و اقای bimO لطفا این چند پستی که دادین خودتون پاک کنید چون من این تایپیک رو برای اموزش درست کردم نه برای مذاکره و بحث این پستها باعث نظم قرار گرفتن اموزش به هم بخوره و ....

پس خواهشا اونا رو پاک کنید ..... بعد از اینکه شما این رو خوندید من هم این رو پاک میکنم.

silvercover

کاربر متخصص
لیست باکس ( ListBox) :

---------------------------------------

شي ListBox قابليت نشان دادن و ليست كردن تعدادي از قسمتها و انتخاب‌ها را فراهم مي‌نمايد كه كاربر بر حسب نياز مي‌تواند يكي يا بيشتر از يك قسمت از انتخاب‌ها را برگزيند. هدف اوليه MMB از نهادن شي List Box براي نشان دادن ليست اجرايي ( Play List ) فايل‌هاي صوتي است. با اين حال اين شي مي‌تواند به عنوان يك ListBox معمولي با قابليت چندين انتخابي عمل نمايد. مي‌توانيد ListBox را توسط متغيرهاي رشته‌اي، متون، آرايه‌ها و ليست اجرايي صوتي پر نماييد. به دنبال اضاف شدن اين شي به برنامه انجام كارهاي مختلف وكارآمدي امكان پذير شده است.نكته حائز اهميت در اين قسمت اينست كه براي تعامل با اين شي توسط فرامين مربوطه حتما لازم است تا شي قابل رؤيت باشد،بدين معنا كه در هنگام طراحي نبايد آنرا مخفي ساخت.اما چنانچه شرايطي پيش بيايد كه مجبور باشيم اين شي را مخفي كنيم مي توانيم آن را به خارج از محدوده ي صفحه در زمان طراحي انتقال دهيم تا مجازا اين شي را پنهان كرده باشيم.ياد آوري مي شود كه با استفاده ماهرانه از اين شي به همراه EditBox مي توان شي ComboBox را ايجاد نمود.

- خصوصيت هاي شي ListBox

Style
اين قسمت چگونگي شمايل ListBox را معين مي‌كند.
-Scroll bar( نوار پيمايش )
-Multi selection( چند انتخابي )
-Client Edge ( خط حاشيه )
-Static Edge ( لبه‌هاي ايستا )
-Modal Frame( لبه‌هاي برجسته )
-Border( حاشيه )

Properties
اين قسمت يكسري ديگر از پارامترها را تنظيم مي‌كند.
-Drag & Drop
اين قسمت قابليت كشيدن و رها كردن را براي List Box فعال مي‌كند.
-Hide Numbers
عددها را در كنار مؤلفه‌ها نمايان نمي‌سازد.
-Search for ID tags
اين گزينه به جستجوي tag فايل‌هاي OGGو MP3 مي‌پردازد.
-Hide time
اين گزينه زمان فايل‌هاي صوتي را به هنگام قرارگيري در ليست نشان نمي‌دهد.
-Color
در اينجا مي‌توان رنگ زمينه (Background) و متن (Text) شي ListBox را تعيين كرد.

فرامین شی ListBox

-ListBoxAddItem("Object", "Parameter")​
اين فرمان سبب اضافه شدن يك گزينه به ListBoxمي شود.پارامتر اول شي ListBox را معين مي كند.
در قسمت پارامتر دوم اين فرمان مي توانيد از عبارت هاي ذيل استفاده نماييد:
- متن (this is test )
- متغير رشته اي (text$ )
- آرايه ي رشته اي (text[ ]$ )
- فايل متني (C:\My Documents\ testfile.txt )
- ليست اجرايي صوتي
(<SrcDir>\ mix.m3u) (*. Pls,m3u *.m3l)
- Reset جهت پاك كردن محتويات شي ListBox
-RANDOMIZE جهت تصادفي پر كردن ListBox
مثال:
کد:
OpenFile("Play Lists(*.m3l;*.m3u;*.pls)|*.m3l;*.m3u;*.pls|All Files|*.*||","*.m3l;*.m3u;*.pls")
ListBoxAddItem("ListBox","RESET")
ListBoxAddItem("ListBox","OpenFile$")

ListBoxDeleteItem(“Object”,”Number”)​
اين فرمان بر اساس شماره داده شده در قسمت Number گزينه اي را پاك مي نمايد چنانچه بخواهيم تمامي محتويات پاك شود از عدد 1- استفاده مي كنيم.
نكته: شماره گذاري گزينه هاي ListBox هميشه از 1 يك شروع مي شود.
اين مثال پيشرفته گزينه هاي انتخاب شده را توسط دكمه Delete از صفحه كليد پاك مي كند.
مثال:
-يك شي Script ايجاد نماييد و ميانبر آن را به كليد Delete نسبت دهيد.
-اسكريپت هاي ذيل را در شي اسكريپتي كپي نماييد.
- يك ListBox در صفحه ايجاد نماييد.
کد:
ListBoxGetSelectedItems("ListBox","SelItemsArray$, NumSelItemsArray$,#,NumOfSelItems")
for i=NumItems to 1
numitem$ = GETARRAYITEM(NumSelItemsArray$,#,i)
numitem = VAL(numitem$)
ListBoxDeleteItem("SongList","numitem")
next i

-ListBoxSelectItem("Object" , "Number")​
اين فرمان سبب انتخاب گزينه اي بر اساس پارامتر Number مي شود. چنانچه بخواهيد تمامي آيتم ها انتخاب شود بايد در قسمت پارامتر اين فرمان از عدد (1-) استفاده نماييد.
مثال:
کد:
ListBoxSelectItem ("ListBox" , "3" )

-ListBoxDeselectItem("Object" , "Number")​
اين فرمان بر خلاف فرمان قبل عمل مي نمايد بدين معني كه بر اساس پارامتر Number گزينه يا گزينه هايي را از حالت انتخاب خارج مي نمايد جهت درآوردن تمامي گزينه ها از حالت انتخاب بايد از عدد 1- در قسمت Number استفاده كرد.
مثال:
کد:
ListBoxDeselectItem("List Box" , " -1")

-ListBoxGetItem("Object" , "Param1.Param2,Param3,Param4")​
از اين فرمان براي دريافت تمام گزينه هاي يك List Box بهره برده مي شود. اولين پارامتر بايد يك متغير رشته اي جهت نگهداري رشته گزينه ها باشد كه اين رشته ها توسط يك كاراكتر محدودگر از هم متمايز مي شود. همچنين پارامتر دوم هم بايد يك متغير رشته اي باشد كه بتواند تقدم گرينه ها را ذخيره نمايد. پارامتر سوم كاراكتر محدودگر را مشخص مي نمايد. و پارامتر چهارم كه بايد متغير عددي باشد براي دريافت تعداد گزينه ها است.
مثال:
کد:
ListBoxGetItems("ListBox","ItemsArray$,NumItemsArr ay$,#,NumOfAllItems")
for i=1 to NumOfAllItems
GetItem$ = GETARRAYITEM(ItemsArray$,#,i)
Message("Selected Item...","GetItem$")
next i

- ListBoxGetSelectedItems("Object", "Param1,Param2,Param3,Param4")​
اين فرمان محتوي گزينه ي انتخاب شده را دريافت مي دارد. اولين پارامتر اين دستور بايد يك متغير رشته اي باشد كه جهت نگهداري محتوي گزينه ها است.همچنين پارامتر دوم بايد يك متغير رشته اي باشد كه تقدم گزينه ها را دريافت دارد. پارامتر سوم كاراكتر محدودگر جهت سوا كردن رشته ها از هم مي باشد و پارامتر چهارم بايستي يك متغير عددي باشد تا تعداد گزينه ها را دريافت كند.
مثال:
کد:
ListBoxGetSelectedItems("ListBox","SelItemsArray$, NumSelItemsArray$,#,NumOfSelItems")
for i=1 to NumOfSelItems
SelItem$ = GETARRAYITEM(SelItemsArray$,#,i)
Message("Selected Item...","SelItem$")
next i

- ListBoxSortItems("Object","Type")​
اين فرمان مولفه هاي شي ListBox را بر اساس نام (NAME) ، زمان (TIME) ويا برعكس (REVERSE) يا تصادفي (RANDOM) مرتب مي كند. اولين پارامتر اين دستور براي مشخص كردن نام شي ListBox است و در قسمت پارامتر دوم مي توان از كلمات گفته شده بالا برحسب نياز استفاده كرد.
مثال:
کد:
ListBoxSortItems(“ListBox”,”NAME”)

-ListBoxMoveItem("Object","Number")​
اين فرمان حالت انتخاب را به جايي كه توسط پارامتر دوم معرفي مي شود انتقال مي دهد. پارامتر اول اين فرمان براي تعيين نام شي ListBox است و پارامتر دوم موقعيت حركت را مشخص مي كند. پارامتر دوم هم مي تواند عدد باشد و هم متغير عددي.
توجه: شماره مؤلفه هاي ListBox هميشه از يك شروع مي شود.

-ListBoxParam("Object","Switch")​
هنگامي كه بخواهيم يكسري از خصوصيات شي List Box را كه در ادامه بحث مي شود تنظيم كنيم از اين فرمان استفاه مي كنيم. به طور معمول پارامتر اول براي نام شي است و در قسمت پارامتر دوم كلمات زير جاي مي گيرد كه به ترتيب با انتساب آنها با ONو OFF مي توان آن خصوصيت را فعال يا غير فعال كرد.

RAG & DROPاين پارامتر جهت ايجاد و حالت كشيدن و انداختن مي باشد كه به وسيله آن مي توان آيتمي را با موس جا به جا كرد.
:NUMBERSاز اين پارامتر جهت نشان دادن / حذف اعداد كنار آيتم هاي ليست استفاده مي شود.
:TIMES از اين پارامتر جهت نشان دادن / حذف زمان كنار آيتم هاي ليست استفاده مي شود.
:BACKGROUNDاز اين پارامتر براي تعيين رنگ زمينه بر اساس كانال RGB استفاده مي شود .با انتساب عدد مورد نظر رنگ تعيين مي شود.
:TEXT اين پارامتر براي تعيين رنگ متن ها بر اساس كانال RGB مي باشد.
:IDTAGSاين پارامتر هم در صورت فعال بودن تگ هاي ID فايل هاي صوتي را نشان مي دهد. جهت فعال سازي و غير فعال سازي اين پارامتر مي توان از OFF/ON استفاده كرد.
مثال:
کد:
ListBoxParam("ListBox","NUMBERS = OFF”)
ListBoxParam("ListBox","TIMES = ON”)

shirini_forush

Well-Known Member
چرا این ها رو مقاله نمیکنید و تو بخش مقالات سایت قرار نمیدید؟
اینجوری به نظرم خیلی بهتره. دسترسی بهش هم راحت تره. موضوع و عنوان و... هم مشخصه.

جدیدترین ارسال ها

بالا