آموزش استفاده از پن در فتوشاپ

saye-66

New Member
سلام دوستان. من دنبال آموزش ویدئویی ابزار pen میگردم. من در استفاده از pen مشکل دارم و کارایی که با pen انجام میدم لبه هایی ناصاف بهم میده. برای حل این مشکل باید چیکار کنم؟
آیا ابزار دیگه ای برای کشیدن خطوط منحنی وجود داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. :paint:

saye-66

New Member
مثلا این عکس یه بیضیه هرچقد سعی میکنم تمیز و صاف در بیاد نمیشه.برای اشکال دیگه بخصوص متن این مشکل بزرگتره.Untitled;;;;;;;;-1.jpg

vosoq

Member
سلام
باعرض معذرت اصلا از پایه اشتباه رسم کردی
برای رسم بیضی و مستطیل و چند ضلعی ابزار جداگانه وجود دارد و شما نه تنها در فتوشاپ بلکه در هر نرم افزار سه بعدی و دو بعدی بصورت دستی نمی تونی بیضی یا دایره صحیح رسم کنید.لذا از ابزار مربوطه استفاده کنید
و اما برای رفع مشکل لبه های تیز:
موقعی که کلیک میکنید کمی درگ کنید در این صورت در نقطه ایجاد شده دو دستگیره دارید و لبه ها حالت نرم دارند
ببینیم چکار میکنی

nima_dsnr

کاربر VIP
آیا ابزار دیگه ای برای کشیدن خطوط منحنی وجود داره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
برای اشکال منظم وجود داره ولی نامنظم همین پن هست
باید با زیرمجموعه های ابزار پن بازی کنی
آموزشهای موجود در مجیدآنلاین رو ببینی بهتر میتونی با پن کار کنی.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
یک ویدئو خیلی ساده براتون درست کردم ک ببینید روش ساده ی ایجاد یک شیپ رو همه اشکال رو میتونی به راحتی ایجاد کنی
اما
دقت کنید هر چی بتونی گره ( نقاط ) رو کمتر توش ایجاد کنی و با دستگیره ها کارت رو حالت بدی نتیجه بهتری میگیری

دانلود

Narcisus

Member
مثلا این عکس یه بیضیه هرچقد سعی میکنم تمیز و صاف در بیاد نمیشه.برای اشکال دیگه بخصوص متن این مشکل بزرگتره.مشاهده پیوست 98943

:shock: خدیا
ببین کلید میانبر U رو بزنی ابزاری انتخاب میشه که شیپ هست و مثل پن کار میکنه اما اشکال هندسی و غیر هندسی بهت میده
اونجا بیضی هست
برای کشیدن دایره کلید shift رو نگه دار و رسم کن

جدیدترین ارسال ها

بالا