آموزشهاي Andrei در 3ds max

bassam_cg

Active Member
در پاسخ به سوال دوستم بايد بگم كه اين سايت بعضي وقتها عمل نميكنه بعدا دوباره امتحان كن

mamali132002

Active Member
دوست عزیز عالیه حتما ادامه بده.

راستی در مورد allan mckay هم اینو بگم ... تو رای گیری به عنوان بهترین 3dsmax کار انتخاب شد و بعد از اون marec denko که اخیرا تو شیراز یه proje رو با بچه های ایرانی تموم کرد نفر دوم شد.

Sherlock_Holmes

Active Member
دوست عزیز عالیه حتما ادامه بده.

راستی در مورد allan mckay هم اینو بگم ... تو رای گیری به عنوان بهترین 3dsmax کار انتخاب شد و بعد از اون marec denko که اخیرا تو شیراز یه proje رو با بچه های ایرانی تموم کرد نفر دوم شد.

جدي؟
ميشه اطلاعات ديگه اي هم اگه داري بدي؟ مثلا اينكه چه سالي بعنوان بهترين انتخاب شد و يا نمونه كاراش. مخصوصا اون قضيه شيراز. البته اگه فرصت كردي...
ممنون ميشم نميدونم كجا بايد بگردم.

bassam_cg جان ادامه بديد عاليه ما كه دستمون نميرسه دانلود كنيم ولي شما ادامه بده ما حال ميكنيم همچين چيزايي هم هست!!:D

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
http://www.marekdenko.net/ این سایتش هستش .. اونایی که باهاش تو ایران کار کردن خیلی ازش تعریف کردن و میگفتن که خیلی راحت اطلاعاتش رو با بقیه تقسیم میکرده.

کارشم که دیگه حرف نداره ... فکر کنم خیلی هاتون کاراشو دیده باشید.

hamed-ddd

Well-Known Member
از این جمله اش خیلی خوشم اومد:
I’ve just returned from Iran when I was on working holidays with my friend Peter Sanitra. After few days there I discovered that Iran is much better country then I thought and it is definitely better then media present us everyday. People are nice and friendly, youth is modern and chicken kebab rulez.

pythoN

Active Member
آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
سوالی دارم در مورد پست اول....
کسی از ویدئوها چیزی دانلود کرده...اگر دانلود کرده موفق شدین ببینیدشون یا نه

mamali132002

Active Member
من دانلود کردم ... چطور مگه ؟ احتمالا codec شون رو نداری . pack های KLM رو نصب کن درست میشه.

bassam_cg

Active Member
آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
http://www.marekdenko.net/ این سایتش هستش .. اونایی که باهاش تو ایران کار کردن خیلی ازش تعریف کردن و میگفتن که خیلی راحت اطلاعاتش رو با بقیه تقسیم میکرده.

کارشم که دیگه حرف نداره ... فکر کنم خیلی هاتون کاراشو دیده باشید.

ممنون محمد جان
چرا الفبا؟ پس رتبه ها چه جوريه؟
ببينم اينا كه همه بسيار حرفه اي و كارها نزديك همه Autodesk چجوري رتبه ميدي؟!

موافقم python جان. ميدوني موضوع چيه بسكه وضع تبليغ و ضد تبليغ در مورد ما ناجوره هركي مياد اينجا مطمئنه چيز فجيعي ميبينه!! و وقتي اونجور كه فكر ميكرد در دم كشته نشد فرداش تو سايتش مينويسه
People are nice and friendly !!!
عكسشم زده!!
والا ...
ما كه ميدونيم چه خبره...

عكس The wall ش رو ديديد؟!
http://marekdenko.net/photography/Iran_dec_06_05.jpg

همگي ببخشيد بحثو زيادي منحرف كردم...:oops:

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
آهان !!! اینجاست که دیگه باید user ها رای بدن و برای چی marek و allen محبوب ترن ؟ چون تو سایتشون آموزش های خفن یا making و ... میدن مخصوصا allen mckay

ولی marek کلا محبوبه.... کاراشم یه سر و گردن از بقیه بالاتره

bassam_cg

Active Member
allen mckay بهترين 3d كار تو اين شك نكنيد شما كارهاي حرفه اي اونو نديد اون باعث بوجود اومدن يك تكنولوژي جديد در 3d شد و مبحث جديدي در گرافيك بوجود آورد

mamali132002

Active Member
allen mckay بهترين 3d كار تو اين شك نكنيد شما كارهاي حرفه اي اونو نديد اون باعث بوجود اومدن يك تكنولوژي جديد در 3d شد و مبحث جديدي در گرافيك بوجود آورد

من تمام کاراشو دیدم... و تو اینم شکی ندارم ... ولی allen کارش فرق داره... اون VFX کار میکنه... زمینه کاریش فرق داره.
ولی خوب marek denko کارش محیط سازی و رندر هستش که رو دستش کسی رو ندیدم.

sherlok جان آره من الان یه proje دارم که شب ها وقتم خالیه و فقط رو render و simulte هاش شبا نظارت میکنم.

pythoN

Active Member
و وقتي اونجور كه فكر ميكرد در دم كشته نشد فرداش تو سايتش مينويسه

:D

من تمام کاراشو دیدم... و تو اینم شکی ندارم ... ولی allen کارش فرق داره... اون VFX کار میکنه... زمینه کاریش فرق داره.
ولی خوب marek denko کارش محیط سازی و رندر هستش که رو دستش کسی رو ندیدم.

100%

bassam_cg برای چی پست های اولت رو پاک کردی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا