آمار سایت

naeim_crack

Active Member
سلام
اقا اگه صفحه index سایت مجید انلاین رو ببینید www.majidonline.com قسمت آمار سایت نوشته کاربران آنلاین در انجمن حالا چه جوری میشه که از این آمار در بقیه صفحات سایت استفاده کرد

S4DEGH

Well-Known Member
بنظر من
فكر نمي كنم بتوني چون در انجمن بصورت مجازي صفحه هاي مختلف بوجود مي ياد
يعني هر صفحه كه باز مي كني يك فايل جدا گانه نداره .
اما هر كاري نشد هم نداره !

naeim_crack

Active Member
سلام ببین فکر کنم شما منظورم رو نفهمیدن
همین اماری هستش که در پایین صفحه انجنها میاد من این امار رو می خوام مجید همین کارو کرده

d@nial

Well-Known Member
من كه پايين همه انجمنها آماري نميبينم

اما تو ميتوني فايل overall_footer.tpl رو ویرایش کنی و کد مورد نظرت رو توش قرار بدی

naeim_crack

Active Member
عزیز دل بررادر شما به این لینک برو
www.majidonline.com /forum
بعد که این صفحع اومد به پایین صفحه برو یه کادر آخر رو نگاه کن نوشته تعداد کاربران مخفی تعداد کاربران آنلان و یکسری چیزهای دیگه
در ضمن به اون فایلی که شما گفتین ربطی نداره

d@nial

Well-Known Member
عزيز

شما اگر به فایل index body.tpl بری و این کد رو
{TOTAL_USERS_ONLINE}

پیدا کنی، حالا هر جا که بزاریش برات نشون میده:

در حال حاضر 40 نفر كاربر در انجمنها مي باشند :: 13 نفر كاربران عضو شده, هيچ كاربر مخفي و 27 نفر مهمان

naeim_crack

Active Member
ببین اینو که همین جوری نمیشه بکار برد فکر کنم باید با دیتا بیس ارتباط داشته باشه در ضمن این متغییر رو یه جایی بسازه
من اینو می خوام تو یه صفه دیگه از سایت بزارم که هیج ارتباطی به این صفحه نداره مثل صفحه اول مجید آنلاین

مرسی

d@nial

Well-Known Member
من خيال كردم ميخواي زير همه جاي انجمنت بيافته

گفتم توي overall_footer بزاری!

iman_ebru

Active Member
نعيم جان يعني ميخواي تو يه صفحه ديگه اينا رو بزاري؟ يه صفحه اي كه خارج از انجمنه؟

naeim_crack

Active Member
ایول آخر راهنمایی بود
عزیز دل من اینکارو کردم به این روش نمیشه این کارو کرد اگه یه بار این فایلها رو دیده باشی خودت میفهمی که چی میگم
به راحتی نمیشه از همون دستورات که در اون صفحات استفاده شده استفاده کنی چون خیلی از متغییر ها از فایلهای دیگه لود میشن اگه بخوای همه فایلها رو هم بزاری که میشه همون phpbb دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا