آقا يكي به ما بگه پلاگي هاي فتوشاپ رو بايد كجا بريزم
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Jul 28, 2005 #2 سلام your selection drive :\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Plug-Ins فـــــــــعــــــلا آخرین ویرایش: Jul 30, 2005
A arada New Member Jul 29, 2005 #3 شرمنده ولي من وقتي كه تو اون مسير كه آقا سامان گفب ميريزم ديگه برنامه ام اجرا نمي شه!!!!!!!
ToFaN Well-Known Member Jul 29, 2005 #4 arada گفت: شرمنده ولي من وقتي كه تو اون مسير كه آقا سامان گفب ميريزم ديگه برنامه ام اجرا نمي شه!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... شما برنامه رو اين مسير ميريزي يا خوده پلوگين رو؟؟؟
arada گفت: شرمنده ولي من وقتي كه تو اون مسير كه آقا سامان گفب ميريزم ديگه برنامه ام اجرا نمي شه!!!!!!! کلیک کنید تا باز شود... شما برنامه رو اين مسير ميريزي يا خوده پلوگين رو؟؟؟
A arada New Member Jul 31, 2005 #5 برنامه من سي اس معموليه سي اس 2 نيست وقتي كه پلاگين ها رو ميريزم ديگه برنامه ام بالا نمياد
Best man New Member Nov 2, 2005 #7 بستگی داره چه نوع پلاگینی داشته باشی. بعضی پلاگین ها پوشه هستند که باید درست در مسیر plugin فتوشاپ نصب بشن بعضی ها هم که تکی هستند و setup نداره باید تو همون مسیر کپی کرد.در غیر اینصورت برنامه درست نصب نشده 100%
بستگی داره چه نوع پلاگینی داشته باشی. بعضی پلاگین ها پوشه هستند که باید درست در مسیر plugin فتوشاپ نصب بشن بعضی ها هم که تکی هستند و setup نداره باید تو همون مسیر کپی کرد.در غیر اینصورت برنامه درست نصب نشده 100%