:) همین دیگه! آقا مجید تولدت مبارک!!!:oops:
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Sep 13, 2009 #3 بابا آقا مجید دمت گرم!!! چه شبی هم به دنیا اومدی!! مثلا شهادته ها! دی: من تبریک و تسلیت میگم، دی: انشاالله موفق باشی.
بابا آقا مجید دمت گرم!!! چه شبی هم به دنیا اومدی!! مثلا شهادته ها! دی: من تبریک و تسلیت میگم، دی: انشاالله موفق باشی.
Mandana Active Member Sep 13, 2009 #4 مجيد جان دستت درد نكنه به دنيا اومدي بازم ازين كارا بكن..خعلي خوشحالمون كردي
arman_p Member Sep 13, 2009 #5 درود مگه آقا مجید چند بار به دنیا میاد؟؟ یکبار میاد دیگه. اون هم میشینه فروم درست می کنه ،بعدش هم بقیه رو بن میکنه!!! میگم،آقا مجید. شما با زبون روزه به دنیا اومدید یا موقع افطار ؟؟ سپاس
درود مگه آقا مجید چند بار به دنیا میاد؟؟ یکبار میاد دیگه. اون هم میشینه فروم درست می کنه ،بعدش هم بقیه رو بن میکنه!!! میگم،آقا مجید. شما با زبون روزه به دنیا اومدید یا موقع افطار ؟؟ سپاس
Saber مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه Sep 13, 2009 #6 تفلد مجيــــــــد بيد تفلد تفلد تفلدت مبارك،مبارك مبارك ، تفلدت مبارك مجيد جان ايشالا صد و بيست و سال و 8 ماه و سه هفته و 5 روز و 18 ساعت و 48 دقيقه و 19 ثانيه عمر كني و حالشو ببري. تبريــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــك هميشه سلامت ، شاد، موفق و جيبات پر پول باشه.... شيريني مي خوام آخرین ویرایش: Sep 13, 2009
تفلد مجيــــــــد بيد تفلد تفلد تفلدت مبارك،مبارك مبارك ، تفلدت مبارك مجيد جان ايشالا صد و بيست و سال و 8 ماه و سه هفته و 5 روز و 18 ساعت و 48 دقيقه و 19 ثانيه عمر كني و حالشو ببري. تبريــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــك هميشه سلامت ، شاد، موفق و جيبات پر پول باشه.... شيريني مي خوام
Mandana Active Member Sep 13, 2009 #10 مجيد تولدت مبارك صابر مجيد اومد مشهد خفتش ميكنيم کلیک کنید تا باز شود... تو بيشتر مباظب باش صابر اومد مشهد تورو خفت نكنيم :دي
مجيد تولدت مبارك صابر مجيد اومد مشهد خفتش ميكنيم کلیک کنید تا باز شود... تو بيشتر مباظب باش صابر اومد مشهد تورو خفت نكنيم :دي
maysam.m Well-Known Member Sep 13, 2009 #12 من هم تبریک میگم ان شاالله 120 سال عمر کنید و همیشه آنلاین بمونید! میگم آقا مجید از کی آنلاین شدید؟ آخرین ویرایش: Sep 13, 2009
M Mahdi_Rashed Well-Known Member Sep 13, 2009 #13 من هم تولدت رو تبریک میگم . 1234567890 سال و 6 ماه و 2 هفته و 4 روز 13 ساعت و 45 دقیقه و 23 ثانیه زنده باشی انشاالله موفق باشی .
من هم تولدت رو تبریک میگم . 1234567890 سال و 6 ماه و 2 هفته و 4 روز 13 ساعت و 45 دقیقه و 23 ثانیه زنده باشی انشاالله موفق باشی .
Erfan Active Member Sep 14, 2009 #14 مجید جان، منم صمیمانه تبریک میگم ! انشاا... جشن 1000 سالگیت رو جشن بگیریم.