آقا مجيد علوي زاده لطفا فكري به باند اين سايت بكنيد

Mandana

Active Member
اونوقت خودم بي ذغال ميمونم.آقا قضيه چي بود كه امروز فرومها رو باز نميكرد؟

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
اونوقت خودم بي ذغال ميمونم.آقا قضيه چي بود كه امروز فرومها رو باز نميكرد؟

خوش بحالت زغالات خارجيه :wink: 8)

در ضمن ديشب از ساعت 6 تا 9.20 فروم ها قات قات بود

اول سايت فيلتر شد بعد نيم ساعت يه لحظه اومد

بعد ديگه قات زد و همش اين دستورات اجق و و جق اچ تي ام الي :wink: و پي اچ پي ميومد

آقا مجيد گفتن اين مشكل برا همه سايتا بود

اما من كه همه سايتام ميومد غير مجيد آنلاين

ابوذر

oxygenws

Active Member
راستش همیشه سایت مجید کمی دیر بالا میاد. دلیلش هم درخواست های زیادی یه که با هر صفحه به سرور و به بانک ارسال میشه هست. یکی دیگه از مشکلاتی که من دیدم اینه که طول صفحه های مجید آنلاین زیاده، همین باعث می شه که پردازش صفحات چند برابر طول بکشه.

به هر حال، من خودم شخصا مشکلی با این سایت ندارم. از دوستانی که به مشکل می خورند در خواست دارم که در صورت برخورد، با مرورگرهایی مثل موزیلا یا فایرفاکس یا اپرا هم تست کنند. و اگر امکانش بود در همون لحظات مشکل دار! با یک ISP دیگه چک کنند و نتیجه رو اینجا بنویسند :)

تاکید می کنم، اغلب مرورگر ها گاهی اوقات قاط می زنند. حتما چند مرورگر نصب داشته باشید.

در مورد کاربران آنلاین هم، کاربران آنلاین در این انجمن به ۴۹ کاربر می رسه که این کاربران در کل سایت مجید فکر کنم چیزی حدود ۱۵۰-۲۰۰ نفر باشه (البته طی ۵ دقیقه) که این تعداد در سرور به چندین برابر می رسه. مسلما سایتی مثل تک دانلود کلیک لحظه ای زیادی داره :)

یه مورد دیگه فصل محترم تابستون هستش که کلیک عجیبی برای سایت ها درست کرده :) تا ۱۵-۲۰ روز دیگه هم این تابستون تموم میشه و همه می تونید نفس راحتی بکشیم (هم از سرعت پایین اینترنت در ایران و هم ....)

به هر حال، به دلیل ادمینیت!! خودم. وظیفه دونستم که این مطالب رو اینجا بنویسم.

موفق باشید، امید

siavash-tanha

Well-Known Member
مجيد جان واقعا يه فكري كن :cry:

ساعت 2 تا 4 بعد ازظهر و 6 تا 8 بعد از ظهر سايت مجيد آنلاين خيلي خيلي كند ميشه :cry:

نگين ماله سرعت شماهه :wink:

والا من محل كارم سرعتش خيلي بالاست (سه سوته سايتهارو مياره) ولي باز سايت مجيد آنلاين تو ساعتهاي 2 تا 4 گير ميده (هي مياد هي ميره :wink: :wink: )

مخلصم

ابوذر

بافی

Member
من با اينكه سرعت اينترنتم خوب نيست ولي هيچ مشكلي ندارم...سايت سريع باز مي شه و هيچ مشكلي هم ندارم...

sambol

Active Member
منم سرعت اينرنتم پايينه ولي خيلي خوب صفحات باز ميشن

siavash-tanha

Well-Known Member
پس اگه اينجوره حتما اينترنت ما با من لجه :wink: :wink:

اما جدا از شوخي من هر روز اين مشكل رو تو اين ساعات دارم :(

مخلصم

ابوذر

جدیدترین ارسال ها

بالا