آقا مجيد علوي زاده لطفا فكري به باند اين سايت بكنيد

وقتي تعداد كاربران انجمن مجيد آنلاين به بالاي 20 نفر ميرسه سرعت باند ميخوانه و ديگر كشش آن را نداره كه افراد بيشتري را قبول كنه

و اين در نقل و انتقالات داده ها تاثير بسزايي داره گاه ميشه كه 5 دقيقه تو نوبت بمونيم كه سايت خلوط بشه البته منكه اينجام و از سرعت بالايي برخوردارم به اين مشكل دو سه بار برخورده ام عزيزاني كه از طريق مودم از ايران متصل مي شوند طبيعتا بيشتر از من در انتظار قرار مي گيرن

black-die

Active Member
منم همين طور ..
بارها شده با 1000 شور اشتياق آنلاين شديم كه پاشيم بيايم اين فروم ( خونه دوممون :wink: ) بعد هرچي زور زديم اين صفحه باز نشد ... بعد از 2-3 ساعت كلنجار رفتن تازه يه روزنه هاي اميدي پديدار ميشه :lol:

چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

kami_mz

Well-Known Member
والله من خودم تا الان به هيچ وجه به اين مشکل بر نخوردم( با اينکه تقريبا به صورت دائم اينجا ولم و سرعتم هم خيلي بالايست.). ولي اگه مشکلي هست بايد در جهت رفعش تلاش کرد.

siavash-tanha

Well-Known Member
من محل كارم سرعتم بالاست اين مشكل و ندارم

ولي خونه به صورت فجيه اين مشكل رو دارم (يه صفحه بعد 4 دقيقه مياد) :cry: (فقط سايت مجيد آنلاين)

يه ارسالم ميزنم بعد دو دقيقه جواب نميده دوباره رفرش كه ميزنم ميبنم دو بار ارسال شده تا بخام حذف كنم (ارسال آخري رو) 5 دقيقه طول ميكشه

يه فكري كنين :cry:

ابوذر

mohsenshahbazi

Active Member
ضد حال:‌ ولي براي من خيلي عالي لود ميشه
:mrgreen:

جدي : براي من كه مشكلي نداره !

Mandana

Active Member
واسه منم مشكلي نداره.تاحالا به همچين موردي برنخوردم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
از اينكه به اين نكته اشاره كردين ممنونم..

بعضي وقتها ممكنه اين مشكل پيش بياد دليلش هم باري هستش كه روي سرور هست. ممكنه در يك لحظه تمامي سايتهايي كه روي سرور هستش پروسس بگيره و باعث ميشه سرعت كمي بياد پايين..
اما سايت تا 200 نفر كاربر آنلاين در يك لحظه داشته و هيچ مشكلي براش پيش نيومده

مجيد

NabiKAZ

Well-Known Member
اتفاقا بر عكس من خواستم بگم سرعت اينجا چرا اينقدر خغته .. ميخواستم بگم عجب سرور توپيه تازه ميخواستم هاستم بگيرم بس كه سرعتش خوبه

زدم به تخته !

Mandana

Active Member
آره بابا ماشالله اين سايت از رضا زاده هم قوي تره.منم در عجبم سامان .آخه با اين حرفي كه شما ميزني نبايد تاحالا از 20 نفر كاربر باهم آنلاين شده باشن در صورتي كه اگه به قسمت پايين فهرست و بيشترين تراكم كاربري نگاه كني تا حالا 49 نفر رو هم باهم ساپورت كرده!!! :roll: 8O

siavash-tanha

Well-Known Member
ميبخشين شما دو نفر مثل آقا مجيد اينترنت ماهواره اي استفاده ميكنين ؟ 8O

ابوذر

NabiKAZ

Well-Known Member
مال من كه اينترنت هندليه !
سرعتم زياد خوب نيست ، اما سايت مجيد رو در حد ياهو بالا مياره :D

siavash-tanha

Well-Known Member
مال من كه اينترنت هندليه !
سرعتم زياد خوب نيست ، اما سايت مجيد رو در حد ياهو بالا مياره

والا مال ما كه ذغاليه.

لطفا يكم از اون زغالتونو برام ميل كنين من كه شديدا تو سايت گير كردم (لود شدنش)

سر بالايي ام خاموش ميكنه و كارش از هندلم گذشته :wink: :wink:

مخلص شما

ابوذر

جدیدترین ارسال ها

بالا