خيلي ممنون محمدMrMohi گفت:با ارتباط دایال آپ این جور مشکلها زیاد برای کاربرها پیش میاد.من هم شنیدم که این فاز مربوط به ارتباطات بین مودم و آی اس پی هست. وقتی که خطوط شلوغ باشه آی اس پی بطور خودکار تعداد پالس های رد و بدل شده بین خودش و مودم کاربر رو سه چهار تا یکی میکنه تا بتونه ترافیک شبکه رو کم کنه.مثلا اگر قرار باشه مودم شما 50 کیلو بایت بر ثانیه ارتباط بر قرار کنه اونوقت در این حالت آی اس پی با مکس های 3 ثانیه ای از مودم شما دیتا دریافت میکنه و همینطور میفرسته.بخاطر همین مکث های 3 ثانیه ای هست که مودم عدد 115 کیلوبایت بر ثایه رو نشون میده در صورتی که اگر ترافیک نبود باید در هر یک ثانیه 50 کیلوبایت دیتا جابجا میشد.(البته این پنجاه کیلوبایت بر ثانیه سرعت اسمی مودم هست که نشون میده وگرنه همه میدونیم که سرعت واقعی اینترنت در ایران یه چیزی بین سه چهار کیلوبایت تا دوازده سیزده کیلوبایت بر ثانیه هست) برای همین موقعی که مودم عدد115 کیلوبایت بر ثانیه رو نشون میده در اکثر موارد سرعت شما کمتر از وقتیهست که عدد 50 کیلوبایت بر ثانیه رو نشون میده.امیدوارم که منظورم رو خوب رسونده باشم
iRWEBDES گفت:خيلي ممنون محمدMrMohi گفت:با ارتباط دایال آپ این جور مشکلها زیاد برای کاربرها پیش میاد.من هم شنیدم که این فاز مربوط به ارتباطات بین مودم و آی اس پی هست. وقتی که خطوط شلوغ باشه آی اس پی بطور خودکار تعداد پالس های رد و بدل شده بین خودش و مودم کاربر رو سه چهار تا یکی میکنه تا بتونه ترافیک شبکه رو کم کنه.مثلا اگر قرار باشه مودم شما 50 کیلو بایت بر ثانیه ارتباط بر قرار کنه اونوقت در این حالت آی اس پی با مکس های 3 ثانیه ای از مودم شما دیتا دریافت میکنه و همینطور میفرسته.بخاطر همین مکث های 3 ثانیه ای هست که مودم عدد 115 کیلوبایت بر ثایه رو نشون میده در صورتی که اگر ترافیک نبود باید در هر یک ثانیه 50 کیلوبایت دیتا جابجا میشد.(البته این پنجاه کیلوبایت بر ثانیه سرعت اسمی مودم هست که نشون میده وگرنه همه میدونیم که سرعت واقعی اینترنت در ایران یه چیزی بین سه چهار کیلوبایت تا دوازده سیزده کیلوبایت بر ثانیه هست) برای همین موقعی که مودم عدد115 کیلوبایت بر ثانیه رو نشون میده در اکثر موارد سرعت شما کمتر از وقتیهست که عدد 50 کیلوبایت بر ثانیه رو نشون میده.امیدوارم که منظورم رو خوب رسونده باشم
من كه واقعا استفاده كردم
مهرداد كوهي
دوست عزيز شما كه تو نروژي!salar گفت:بدون شرح!!!! 8O
![]()
salar گفت:بدون شرح!!!! 8O
![]()