حالشو ببرید منو هم یه دعایی کنید
iman_ebru Active Member Nov 1, 2004 #2 دعا رو فراموش نكنيد فقط. اگه بي دعا استفاده بكنيد يه كلمش رو هم حلالتون نميكنم
S siavash-tanha Well-Known Member Nov 1, 2004 #6 <3pehr> گفت: انشاالله هر جه از خداوند مي خواهي بهت بده. کلیک کنید تا باز شود... منم همينو ميگم انشالله در ضمن دستت درد نكنه ايمان جان مخلصم
<3pehr> گفت: انشاالله هر جه از خداوند مي خواهي بهت بده. کلیک کنید تا باز شود... منم همينو ميگم انشالله در ضمن دستت درد نكنه ايمان جان مخلصم
آ آرمان Member Nov 1, 2004 #7 PC man گفت: دعا مي كنم ابرو رو از نزديك ملاقات كني. خوبه!!؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منم همین رو میگم ... دلم می خواد مشرق من هم یك زمانی مثل یكی از این سایتهایی بشه كه توی اونجا معرفی كرده
PC man گفت: دعا مي كنم ابرو رو از نزديك ملاقات كني. خوبه!!؟؟ کلیک کنید تا باز شود... منم همین رو میگم ... دلم می خواد مشرق من هم یك زمانی مثل یكی از این سایتهایی بشه كه توی اونجا معرفی كرده
A a Truth Seeking Active Member Nov 1, 2004 #8 سايت خيلي خوبي معرفي كردي. دعا مي كنم كه دعاهات مستجاب بشه.
iman_ebru Active Member Nov 1, 2004 #11 قابلي نداشت ولي بيشتر به دعاي زيارت ابرو از همه بيشتر نياز دارم
P PersianArt Member Nov 2, 2004 #14 ايمان جان... انشا ا.. با هم ميريم پيش ابرو... اخه من هم دوسش ميدارم..... فرهاد