آقا سيلور اون کرک رو لطفا حذف کنيد ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..

همه کاربران انجمن مورد احترام من هستند . mandana_ns مدیر محترم ، عزیزان فعال انجمن و بقیه دوستان .
مطمعنا روزهای خوشی رو با هم تجربه خواهیم کرد . برای همتون آرزوی موفقیت میکنم ..

همینطور تقاضای رسمی خودم رو برای بازگشت aff - SEvEN و ادامه فعالیت در انجمن رو تقدیم ایشون میکنم . امیدوارم روی من رو زمین نندازند .. و امیدوارم چیزی به عنوان ترک انجمن و ترک فروم دیگه وجود نداشته باشه ..

aff - SEvEN

Banned
از توجه شما ممنونم آقا ... متشکرم از شما ...

ميدونين ، دارم فکر مي کنم حق با شماست ... البته من از يک نفر انتظار اون برخورد رو نداشتم ... بايد حداقل نگاه ميکردن به عامل اصلي اعتراض شديد الحن من که دليلش چيه که به پيوست يک فايل به شدت معترض شدم که دوستان اون فايل رو بررسي نکردن ...

لطفا اجازه بدين يک چند وقتي بگذره و به قولي آب ها از آسياب بيفتن و بعدش من باز هم در مجيد آنلاين هستم .
...

روز خوبي داشته باشيد .

mojtaba-saleh

Active Member
البته من از يک نفر انتظار اون برخورد رو نداشتم

سلام البته فکر کنم در مورد اون حرف من یک سوء تفاهم پیش اومد من منظورم این نبود که از وقتی سون جان وارد انجمن شدند انجمن به هم ریخته
منظورم این بود که حرف های احساسی بیشتر زده شده .

من و بیشتر کاربران فارسی زبان یاد گرفتیم ( از دیگر افراد و مدیران) و بعضی وقت ها با زور بهمون یاد دادند که احساسات را در انجمن ها وارد نکنیم. و وقتی یک سری حرف ها پیش میاد همه جو گیر میشن ( البته بیشتر خودم. به کسی بر نخوره..:))

من به سون دوست عزیزم یک پیشنهاد میکنم . شما اگر احساساتت رو در انجمن های فارسی زبان(از فروم های روسی و انگلیسی خبر ندارم) وارد نکنی میتونی خیلی موفق باشی و این حرفت که می گی من از ایرانی ها دلخورم برای همین هست
من خودم و آقای لیتل دمون با اینکه با هم خیلی خوب بودیم سر یک سری مسئله های بیخود با هم قطع رابطه کردیم ولی من و لیتل دمون هیچگاه اختلافمون رو در این انجمن مطرح نکردیم . حتی به سوالات هم , نیز پاسخ میدادیم به چه دلیل : چون یاد گرفتیم احساسات رو در انجمن وارد نکنیم . شما هم این کار رو برای چند وقت انجام بده اگر موفق نبودی هر چی خواستی به من بگو :shock:

من اگه موجب ناراحت شدن شما هم شدم عضر خواهی میکنم

مخلص همه بچه های مجید آنلاینی

silvercover

کاربر متخصص
سلام به دوستان و پوزش به خاطر عدم حضورم در این مقطع حساس. بنده موقعی که به تالار اومدم و با این تاپیک مشاهده شدم جا خوردم و موندم که چی بگم و چی بنویسم. مسئله ای که سر دراز داره و قبلا هم باعث جنجال هایی شد!

بهتر این بود که دوستان صبر میکردن و به جنجال دامن نمیزدن. به هر حال بنده طبق تقاضای aff-SeVeN کرک ها رو برداشتم. در این مورد و سوالات و ابهاماتی که مکررا مطرح شده بارها بحث شده و پاسخ هایی داده شده که باید دوستان توجه کنن.

در پایان تنها خواهشی که از دوستان دارم این هست که عجله نکنن و زود قضاوت نکنند و با تکیه به پاسخ ها و رفتارهای بچه گانه فضا رو متشنج تر نکنند.

تشکر از توجه و صبر شما دوستان.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا