آقا سيلور ؟ ...

aff - SEvEN

Banned
آقا سيلور ؟ ...

سلام آقا سيلور ... شبتون بخير باشه ... آه که چقدر من تنهام .
آقا سيلور ، علي رغم ميل باطني خودم ، و علي رغم اينکه مي خاستم در اين مسابقه مقام اول رو کسب کنم و اونقدر به توانايي هاي خودم در اين لحظه ايمان دارم که بدونم در چه سطحي قرار گرفتم ، اما نه تنها در اين مسابقه شرکت نمي کنم ...

بلکه براي هميشه شما و همه دوستانم رو ترک ميکنم ، با افتخار اينجارو ترک ميکنم و با علم به اينکه اونچه که مي تونستم انجام دادم براي دوستاي گلم .

بيش از اين دوست ندارم مهر قانون شکني بهم بزنن . خداحافظ دوستاي نازنين و خداحافظ آقا سيلور ...
72.gif

در پناه پدر آسمونيمون باشيم همگيمون ، هميشه و همه جا .

silvercover

کاربر متخصص
خب شما مسلما دلایل قانع کننده ای دارین. اما آیا از خودتون پرسیدین که این همه کاربری که مجید آنلاین داره چرا همه قهر نمی کنن و یا خداحافظی نمی کنن؟ برای اینکه دارن به صورت سالم و به دور از هیاهو و جنجال رفتار می کنن. نکته در همین جاست. حالا باز هم تصمیم با خودتون هست. اما مطمئن هستم که دلتون برای اینجا و دوستاتون تنگ میشه. پس یکبار دیگه با تامل به این تصمیمتون فکر کنید و هر کاری صلاح دیدین انجام بدین. و ضمنا مشتاق بودیم که ببینیم در مسابقه چطور عمل می کنین و می تونین اول بشین یا خیر.:)

وقت بخیر.

Little-Demon

Well-Known Member
من همین حس بهم دست داد ...حتی تو کنکور خوانی هم میام اینجا...
شما دوباره چی شد میخوای بری؟ این حرفا چیه ؟ بچه ها چشم امیدشون به کی باشه ؟ کسی چیزی گفته ؟ اگه بله...کی بوده ؟ اگه هم نه ...به قول حامد عزیز....دلایل ؟ به همین راحتی نمی زاریم یکی از اعضای خوب مجید ....اینجا رو ترک کنه...آخ...فکر کنم فهمیدم....
نکنه؟ وای......

kambiz-g

Member
قا سيلور ؟ ...

سلام آقا سيلور ... شبتون بخير باشه ... آه که چقدر من تنهام .
آقا سيلور ، علي رغم ميل باطني خودم ، و علي رغم اينکه مي خاستم در اين مسابقه مقام اول رو کسب کنم و اونقدر به توانايي هاي خودم در اين لحظه ايمان دارم که بدونم در چه سطحي قرار گرفتم ، اما نه تنها در اين مسابقه شرکت نمي کنم ...

بلکه براي هميشه شما و همه دوستانم رو ترک ميکنم ، با افتخار اينجارو ترک ميکنم و با علم به اينکه اونچه که مي تونستم انجام دادم براي دوستاي گلم .

بيش از اين دوست ندارم مهر قانون شکني بهم بزنن . خداحافظ دوستاي نازنين و خداحافظ آقا سيلور ...

در پناه پدر آسمونيمون باشيم همگيمون ، هميشه و همه جا .
دوسته من گاهي اوقات به كاري كه انجام ميدي بايد فكر كني اين بايد خيلي مهمه
اول اين كه برايه چي؟ (حتما يه دليلي بوده)
خب چرا هميشه از مشكلات فرار مي كني جايه اين كه جلويه اونا وايسي
هر كي هر چي گفته برايه خودش گفته نظره هر كس برايه خودش محترمه
مهم اينه كه تو دوستايه زيادي اينجا داري كه اگه نباشي دلشون برات تنگ ميشه (من كه اينطوريم)
امضايه قبليت قشنگ تر بود لطفا برش گردون به حالته قبل
خداحافظي نمي كنم
چون همينطور كه قبلا گفته بودم آدمه با منطقي هستي

kambiz-g

Member
فكر كنم فهميدم مشكلتون چي بوده
اين راهش نيست
من جايه شما بودم اين كارو نمي كردم
خب ميتوني تويه بخش هايه ديگه فعاليت كني

silvercover

کاربر متخصص
یکی از دلایل رفتن ایشون اخطاری هست که به ایشون در مورد امضاشون داده شده. البته من اینطور تصور میکنم. بهتره که جزئیاتشو از زبان خودشون بشنویم.

aff - SEvEN

Banned
آقا سيلور ؟ ... اين آخرين متن من هستش در مجيد آنلاين ...
آقا سيلور ؟ ... شما چرا پست من رو منتقل کردين و براي اون يک تايپيک ايجاد کرديد ؟ ... چرا ؟ ...

اين کارتونم منو غمگين کرد .
همونطور که ويرايش کردن پست ديگمم در اينجا http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=61649&page=2 غمگينم کرد .
آقا سيلور ، به خاطر داشته باشيد من تنها بهترين راه ممکن رو پيشنهاد کردم و گرچه اون مبحث يک بحث براي خرابکاري هست اما خاستم بگم که راه عملي ، منطقي و موثر و تنها راهي که ميتونه علمي و جدي باشه چي هست .

که درست هم نبود آقا سيلور . ولي به هر حال شما قدرت ديدتون و منطقتون وسيع تر هست و من مخالف نيستم اصلا . و سعي ميکنم غمگين هم نباشم .

********************************************************************************************

آقاي دمون گلم ... اوني که بد بود من هستم ، اوني که قانون شکن بود ، من هستم ... پس خودم تصميم به ترک انجمن رو گرفتم ...
هيچ دليل ديگه اي نيست .

********************************************************************************************

آقا کامبيز و ساير دوستان نازنين ، من همه شماهارو دوست دارم ، و همينطور همگي اعضاي مجيد آنلاين براي من محترم و عزيز هستن و عزيز خواهند موند .

مي دوني آقا ، از اون روزي که با آقاي اکسيژنيوس ، مدتها قبل اون برخورد ناپسند رو داشتم ، تصميم گرفتم در علمي که عاشق اون هستم قدم هاي درستي بردارم و با کمک بسياري افراد و خودم برداشتم . افسوس که باز هم اون برخورد به شکلي ديگه تکرار شد و براي اون هم خودم رو نمي بخشم ...

اما در آخرين حرفم با شما دوستان مهربونم به خاطر تمام اون اتفاقات و امضام که بد به نظر اومد که تنها و تنها با بيلدر نوشته شده بود نه يک بد افزار ، و حتي اين پست ، پوزش ميخام از همه اعضا .

اما اين تصميمم قطعي هست . قطعي ...
غمگين هستم ، و شايد هفته ها و هفته ها غمگين باشم ... چون واقعا مجيد آنلاين رو دوست داشتم ، اما راه گريزي نيست .

شعري گفتم قديما که باسه همه اونايي که دوسشون دارم نوشتمش و در اينجا اونو تقديم همه ميکنم که نمودي هست از روحيات خودم در مواجهه با دنيا چه در سايبر ، چه بيرون از سايبر ... و جواب کلي من براي ترک مجيد آنلاين که تقديم به شما :

ريشه ها در انتظار رود ها ... رود اما تشنهء آسودگي
کوچه ها در حسرت يک رهگذر ... رهگذرها خسته از بيهودگي

خدانگهدار دوستان گلم ، در زندگي هميشه زير رحمت و برکات خدا ، همگيمون سرافراز باشيم ...

silvercover

کاربر متخصص
دلایل انتقال پست شما یکی این هست که اون پست جاش نبود و ثانیا با انتقالش به تاپیک جدید صرفا روی مسئله شما بحث خواهد شد و دوستان بهتر مطلع خواهند شد.

شما خودتون بارها و بارها با انتقاد بنده از مسائلی مثل کرکینگ و امثال این مواجه شدین و از سیاست این تالار اطلاع داشتین. ثانیا پاک کردن نوشته شما و دادن اخطار یک ابزار مرسوم هست. اگر نارحت میشین، پس نقش مدیر و راهبر و قوانین چی هست.

البته باید اضاف کنم که من از مدتی پیش متوجه رفتار معتدل تر شما شده بودم و اون رو هم به اطلاع اونهایی که باید میرسوندم رسوندم. پس به نظر من بهتر هست باز به فعالیتتون ادامه بدین، خصوصا که یک مسابقه دلچسب رو هم در پیش داریم و حیف هست که فضا اینگونه رقم بخوره.

رفتن دردی رو دوا نمیکنه، باید مشکل رو حل کرد. چه تضمینی وجود داره که شما در جاهای دیگه با این چنین مشکلاتی بر نخورین؟

kambiz-g

Member
شعري گفتم قديما که باسه همه اونايي که دوسشون دارم نوشتمش و در اينجا اونو تقديم همه ميکنم که نمودي هست از روحيات خودم در مواجهه با دنيا چه در سايبر ، چه بيرون از سايبر ... و جواب کلي من براي ترک مجيد آنلاين که تقديم به شما :

ريشه ها در انتظار رود ها ... رود اما تشنهء آسودگي
کوچه ها در حسرت يک رهگذر ... رهگذرها خسته از بيهودگي
ببين دوسته من گاهي اوقات بعضي چيز ها رو نبايد جدي گرفت
شما آدمه حساسي هستي و اين كاملا مشخصه
ببين اينجا يه اجتماعه كوچيكه مثله خانواده اگه مشكلي باشه همه با هم حلش مي كنن
چون مشكله يكي از اعضايه خانواده مشكله بقيه هم هست
به جايه فرار كردن از مشكلات دلايلتو رو واضح بگو و اين كه چرا ناراحت شدي
من فكر مي كنم همه اينها يه سوئ تفاهم بيشتر نيست
امضاتو فراموش كرديا

Little-Demon

Well-Known Member
قبلا هم گفته بودم .......رفتن عواقب خاصی داره ....و برای مقام و شان شما در بین کاربران آشنا که به خوبی و بزرگی میشناختن شما رو خیلی مضر هست....اجازه ندید .....بهتون توهین شده باشه ...

نمی خواستم دخالت کنم ولی مجبورم کردید .......چاره نیست...

خواهشا به حرفی که بهتون زدم توجه کنید......تاکید من رو جدی بگیرید....این فقط یه اشتباه بخشش ناپذیر هست ......

پس تصمیم گیری رو چند مرحله ایش کنید ......به قول کامبیز عزیز...بعدا میخواید چکار کنید ؟ اگه همه جا این اتفاق افتاد میخواید فرار کنید ازش ...؟ اشتباه محض.... نقش مدیریت رو بهتره فعلا کنار بکشید...همون طور که حامد عزیز گفتند پس مدیر اینجا چه کاره هست ؟
پس فعلا می مونه امضا و ...... که توضیحاتی دادیم همگی ......میمونه با خود شما....که تصمیم گیری کنید فقط یادتون باشه ...طوری تصمیم بگیرید که بر غم و اندوهتون افزوده نشه و ضرر نکنید .....اونم ضررر محض .....می فهمید که ؟ پس خواهشا تجدید نظر کنید ..... از این موارد هم زیاد پیش اومده.....شما جزء قربانیان فراری نباشید و نشون بدید که این عمل دیگه نباید تکرار بشه و در مجید افرادی مثل شما هستند که سفت و سخت با این ها مبارزه می کنند....
منتظریم...منتظر تجدید نظر....:oops:

بالا