آقا خواهش میکنم کمکم کنید

سانسور فیلم

یک فیلم دارم به مدت یک ساعت و 37 دقیقه، می خوام از دقیقه 12 تا 14 فیلم و دقیقه 50 تا 53 فیلم صورت فرد رو شطرنجی کنم ، می تونم فقط با یک Adjustment Layer این کارو انجام بدم چطوری؟

آخرین ویرایش:
جواب من رو ندادید آیا با یک Adjustment Layer می تونم در یک فیلم دو ناحیه زمانی جدا از هم را سانسور کنم؟
مثلا دقیقه 15 و دقیقه 30 فیلم را

آخرین ویرایش:

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
یک لایه ادجسمنت بسازید
برای شطرنجی کردن از افکت Mosaic استفاده کرده و اون رو روی لایه ادجسمنت بندازید
لایه ادجسمنت رو با فشردن کلید CTRL + Shift+D به دو تکه تقسیم کنید
شما با استفاده از برش در لایه ادجسمنت می تونید قسمتی از لایه را
از
دقیقه 12 تا 14 فیلم
و بخش دوم لایه ادجسمنت رو
در
دقیقه 50 تا 53 قرار بدین
همچنین با گرفتن و کشیدن دو سر لایه ادجسمنت می تونید لایه رو کوتاه و بلند کنید

آخرین ویرایش:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام به همه دوستان:rose:
اول از همه جناب صاحب تاپیک ، چند بار باید بگم که قبل از تاپیک زدن قوانین انجمن رو بخونید و تو انتخاب اسم تاپیک دقت کنید؟؟:mad:

بعد از اون هم . شما که چند مدت پیش یه تاپیک با همین موضوع زدی و نه تنها جواب کامل رو گرفتی ، یه آموزش ویدئویی از این کار برای دانلود هم گذاشتی!!! مشکل کجاست پس؟:-?

موفق باشید:oops:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
هییییی خدا
دوست عزیز شما هم میتونید از ادجانسمنت استفاده کنید هم اینکه یه کپی از فیلمتون در زمان هایی که میخواید بگیرید
تا اینجا درست؟
بعد یه فیلتر از خانواده بلور بهش بدید،الان همه فیلم بلور شده و واسه اینکه فقط محدوده صورت رو انتخاب کنیم با استفاده از ابزار ماسک تنها همون منطقه ای را که میخوایم انتخاب می کنیم

آخرین ویرایش:
بنده سانسور کردن دو نقطه از فیلم رو می دونم منتها نیتم از طرح این سوال این بود که راه استاندارد و درست اون رو یاد بگیرم.
از مدیر محترم آقا رضا بخاطر نقض قانون تالار عذر خواهی می کنم و حواسم رو جمع می کنم تا خدای ناکرده دومرتبه تکرار نشه
از کاربر M like mother هم بخاطر اینکه خاطرشون رو آزردم عذرخواهی می کنم
از دوستای عزیز که راهنماییم کردن هم یه دنیا سپاسگذارم:rose:

مدیر محترم بی زحمت عنوان تاپیک رو به صلاحدید خود تغییر دهند
متشکرم

آخرین ویرایش:

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
اگه شما از یه راه دیگه هم میخواستی این مطلب رو یاد بگیری ، بهتر بود که تو همون تاپیک خودت بحث رو ادامه میدادی:wink:
راه استانداردتری هم که شما دنبالش میگردی ترکینگ هست ، که تو انجمن زیاد راجع بهش توضیح داده شده. اون ویدئو آموزشی رو هم که گذاشتی ندیدم ،
ولی فکر میکنم تو اونم از ترکینگ استفاده شده باشه:-?
موفق باشید:oops:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا