آفلاین نشون داده شدن در صورت آنلاین بودن در یاهو مسنجر

arashmmm

New Member
سلام دوستان ،، من دو تا Yahoo ID دارم ، وضعیت یکی از Yahoo ID هام در کمال شگفتی داخل سایتم آفلاین نشون داده میشه در صورتیکه آنلاین هستم ، اوون یکی دیگه از ID هام کار میکنه ولی یکیش همینه آفلاین نشون داده میشه ، به اوون قسمت بالای زیر منوی یاهومسنجر هم دقت کرده ام و کاملا روی آنلاین هست ،، خیلی برام جالبه چند وقته که مخ من رو کار گرفته تا اینکه گفتم اینجا مطرح کنم ببینم کسی می دونه قضیه چیه ؟!!!! تشکر ...

nima_dsnr

کاربر VIP
از تو سایتت منظورت از تو ایمیلته؟
اگر آره برو به همین قسمتی که اسم دوستان آنلاینت رو می نویسه و حالا خودت آفلاینی و از همین قسمت بالای کادر گوشه سمت راست
یک علامتی هست (به شکل رعد و برق) که توسی رنگ هست و اگر روش کلیک کنی اونجا هم آنلاین میشی و به رنگ زرد در میاد.

arashmmm

New Member
از تو سایتت منظورت از تو ایمیلته؟
اگر آره برو به همین قسمتی که اسم دوستان آنلاینت رو می نویسه و حالا خودت آفلاینی و از همین قسمت بالای کادر گوشه سمت راست
یک علامتی هست (به شکل رعد و برق) که توسی رنگ هست و اگر روش کلیک کنی اونجا هم آنلاین میشی و به رنگ زرد در میاد.

سلام و تشکر
نه خیلی از دوستان منظور من رو سخت متوجه میشن چند نفری هم که متوجه شدند هنوز راهکاری براش پیدا نکردند ،،،
باسه همین من از روند کار خودم فیلم گرفتم ، با مشاهده این فیلم میتونید متوجه مشکل من بشید ...
http://www.andishe1414.ir/0upload/messenger.exe

جدیدترین ارسال ها

بالا