آفات شبکه های اجتماعی ، بازی خوب ، بازی بد

saalek110

Well-Known Member
آفات شبکه های اجتماعی ، بازی خوب ، بازی بد

هر نوع نظری در این تاپیک مجاز است ، ولی مودبانه و منطق.

چون بازیهای آنلاین هم نوعی شبکه اجتماعی محسوب میشه ، همه را در یک تاپیک بحث می کنم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
محتوای مسموم در شبکه های اجتماعی

چیزی که اسمش را می گذارند محتوا و در شبکه های اجتماعی منتشر می کنند ، می تواند دیدگاه شما را تنگ کند.

منظورم اینه که دیدگاه های اشتباه به شما بدهد.
مثلا دیدگاه مایوس و افسرده.

مثلا اون قدر نق می زنن که شما را فلج کنن. می دانید برای بهتر شدن وضع موجود فکر سالم نیاز است نه فکر فلج.

محتوا فقط کلیپ نیست.
یک تعمیرکار هم می تواند حین آموزش مکانیکی ، دید بد به شما القا کند.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
بازی خوب ، بازی بد

اما در مورد بازیهای انلاین که اکثرشون جنگی است و باید پرسید چرا از میان این همه موضوع همه تم جنگی دارند،...

چون با حمله به همدیگر ، شما را به هم قفل و زنجیر می کنن. ...ترس میشه راه ارتباطی

و یک سم دیگه ایجاد تایم های مشخص است تا برای شما وضع اضطراری خلق کنند.... بهت میگه اگر سر فلان موقع نیای ، فلان و فلان میشه ، در منگنه می گذارد شما را.

در یک بازی سالم
نباید اعضا را به جون هم انداخت ،
و نباید برای دیر آمدن تنبیه کرد

saalek110

Well-Known Member
مشخصات بازی خوب

بازی خوب ، رفع کننده استرس های زندگی باید باشه ، نه اینکه شما را در بند بکشه و یک بار اضافه هم بر دوش شما بگذارد.

saalek110

Well-Known Member
کار گروهی ، چه در گروه های شبکه های اجتماعی ، و چه در اتحادهای بازی ها

می آیند کار گروهی در بازی ایجاد می کنند ، تبعات این می تونه این باشه که یکی وظایف خودش را انجام ندهد و از بقیه تاب بخورد. خوب میشه اخراجش کرد... ولی شاید مشغله زیادی دارد ، .... این گونه ارتباط سازی ها در بازی می تواند باعث ایجاد محیط سیاه در گروه شود. چون محیط این بازیها بسیار ساده است. مثلا فقط لیدر یا رهبر حق اخراج دارد و بقیه اختیارات ندارند و فشار زیادی روی لیدر میاد، چون وقتی محیط بیمار میشه ، لیدر فقط با ابزار اخراج نمی تونه محیط را سالم کند. بله ، سادگی این محیط ها ، باعث میشه کنترل خوبی روی افراد نیست ، و خیلی بیماریها در گروه ایجاد می شود.

saalek110

Well-Known Member
شبکه های اجتماعی اولیه ، شبکه های اجتماعی ثانویه و ثالثیه

من اعتقاد دارم این شبکه های اجتماعی ، شبکه های اجتماعی اولیه است.
اونایی که با بازیهای چند نفره آشنایی دارند ممکن است فلان بازی را یادشون باشه، اسمش را نمیگم تا باعث اشاعه اونها نشم ، در اون بازی اگر بهت حمله میشد تمام سربازهایت نابود میشد ، برای همین افراد حتی نمی تونستند شب بخوابن. خیلی ها از بازی فرار کردن و عطایش را به لقایش بخشیدن.

اون موقع من در مجیدانلاین عضو بودم ، یکی که اسمش را نمی برم و هم من را می شناسد و هم کینگ را ، اومد گفت های بیایید حمله کنید نابود کنید تا من بروم بخوابم....

حالا چرا دارم تاریخچه بازیهای انلاین چند نفره را میگم ، چون من معتقدم شبکه های اجتماعی هم مثل اون بازی اولیه ، فعلا اولیه است و شبکه های اجتماعی بعدی کامل تر هستند.

saalek110

Well-Known Member
وفور شایعات در شبکه های اجتماعی

می دانید اصلا راست و دروغ اخبار در شبکه های اجتماعی مشخص نیست.

به نظر من این یکی از هزار نقص شبکه های اجتماعی اولیه ، یعنی همین شبکه های اجتماعی است.

می دانید آیلان ماسک خواندن محتوا را هم پولی کرد، ظهور شبکه های اجتماعی پولی هم نشانه ورود به گام دوم شبکه های اجتماعی است. در گام اول همه چی مجانی بود تا افراد را درگیر کنن.

در شبکه های اجتماعی ثانویه ، افراد می توانند به نوعی دروغ بودن خبری را نشان دهند، البته الان هم کاممنت ها مقداری این کار را می کنند ولی حجم کامنت ها خیلی زیاده و نمیشه همه را خوند ، نیاز به ساختارهایی است تا کامنت ها در گروه هایی قرار داده بشه تا خواننده سریعتر به نتیجه برسد ، این کار در شبکه های اجتماعی ثانویه احتمالا انجام خواهد شد،

مثلا دکمه (( دیس لایک )) هنوز در شبکه های اجتماعی تصویب نشده ، شاید نمی خوان توی ذوق نویسنده ها بزنن،
ولی به نظر من کاربران شبکه های اجتماعی ثانویه به بلوغ بیشتری رسیده ان و تحمل خیلی چیزها را نسبت به ما بیشتر دارند.

منظور من فقط دکمه دیسلایک نیست ، منظور من تعداد زیادی کنترل است که هنوز وجود ندارد و دکمه دیسلایک فقط یک مثال ساده و اولیه است.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
لایک به چه معناست؟

اکثر مطالب یک دکمه لایک فقط دارن و دیگری کامنت،
ولی لایک چه معنایی دارد؟
نشانه تایید است
یا علاقه داشتن
یا چون با نویسنده اشنایی دارید تبادل لایک و ....

واقعا مشخص نیست تعداد لایک چی را می رسونه.
بعضی جاها اومدن تفکیک کردند ، یعنی نوع لایک را از بین مثلا ۵ گزینه انتخاب می کنید ، خوب این خیلی بهتر از لایک تک جنس است ولی هنوز کافی نیست.

سالک : من میگم باید تعداد زیادی دکمه باشه و منظور از زدن هر دکمه کاملا مشخص باشه،....

و بعدش هم افراد بعدی نسبت به واکنش قبلی ها باید بتونن واکنش نشان بدهند ، که در جنگهای کامنتها اینها را می بینید ولی من میگم باید ساختارهای این کار فراهم بشه تا باعث کارامدی بیشتر شبکه های اجتماعی بشود.

saalek110

Well-Known Member
یکی دو روزه ، شبکه اجتماعی تریدز ، ۶۰ میلیون کاربر گرفت.
به دنبال رقابت با توییتر است.
توییتر بازدید را پولی کرده و خیلی ها قصد خروج دارند.

جدیدترین ارسال ها

بالا