بی بی کد آشپزخانه

سلام دوستان , کاری که میبینید طرحش آماده بود ( یعنی رنگ , طرح میز و ... رو دوستم مشخص کرده بود ) و فقط قرار بود که من سه بعدیش کنم . میدونم مشکلات کار بسیار زیاده ولی خیلی به نظرات و نقدتون نیاز دارم . در ضمن من قبلا هم نمونه کار توی این سایت گذاشته ام , از دوستانی که در جریان هستن خواهشمندم سطح کار رو نسبت به کارهای قبل ارزیابی کنند .
نرم افزار : 3ds max
موتور رندر : v-ray

پیوست ها

• c1.jpg
    c1.jpg
    526.6 کیلوبایت · بازدیدها: 74
  • c2.jpg
    c2.jpg
    590 کیلوبایت · بازدیدها: 81
  • c3.jpg
    c3.jpg
    459.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • c8.jpg
    c8.jpg
    494.8 کیلوبایت · بازدیدها: 59

sallarmelli

Active Member
متریال ها هنوز خام هستند
بعد هم اگه من کارفرما بود عمرا این کارو به لحاظ چیدمان معماری در آشپزخونه قبول نمی کردم. می تونی حدس بزنی چه چیزهایی مشکل دارن؟
هر ابداعی خوب نیست.

به نظرم از لحاظ نور پردازی پسشرفت قابل محسوسی داشتی و همین یک سوم راهه
موفق باشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی قشنگه ولی نظر شخصیم این هستش که چرا دیوارها رفلکت دارن :eek: ؟؟ و احساس می کنم فرش بامپش زیاده. شایدم من خستم چشمام اشتباه میبینه

KHURSHID

کاربر فعال
سلام مهدی جان .
آفرین خوشم امد کارت خوب شده دیداتو خوب انتخاب کردی نشون دادی که یه مهاجریه کار درستی:oops:
ولی یه سری ایرادای کوچیک داره که اگه رفع بشه عالی میشه
1. واسه فرشت اگه VRAY FUR می دادی بهتر میشد
2.متریال اسیلتو عوض کن یکم بامپش زیاده
3.یه خوره تو جاگذاری ابجکت ها دقت بیشتری کن حداقل توی دو دید دو بعدی اینکارو انجام بده
3.فکر میکنم تنظیمات رندر ENVIROMENT رو زیاد تر کنی و توی COLOR MAPING عدد DARK رو بیشتر کنی رشنایی تصویرت بیشتر بشه
در کل خسته نباشی:rose:

سلام ، ممنون از لطفت .
نکته شماره اول : به خاطر کمی وقت و نبود سیستم قوی نمیتونستم از این خاصیت استفاده کنم .
نکته شماره دوم : کاملا قبول درام .
نکته شماره سوم : باز هم به دلیل نبود وقت کافی نتوستم ولی قبول دارم .
نکته شماره چهارم :این یکی یادم نبود و از این نکته ای که گوش زد کردی خیلی ممنونم .
با تشکر فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا