بی بی کد آشپزخانه

Naser3d

Member
سلام به همه دوستان عزیز
این کار آشپزخونه یکی از دوستانه رنگ سفید مشکی هایگلاس (براق)
Max &vray 2011 64
منتظر نظرات و نقداتون هستم

پیوست ها

• 02.jpg
    02.jpg
    489.7 کیلوبایت · بازدیدها: 80
  • 03.jpg
    03.jpg
    453.5 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 04.jpg
    04.jpg
    473.8 کیلوبایت · بازدیدها: 59
  • 05.jpg
    05.jpg
    464.1 کیلوبایت · بازدیدها: 60

saeedmagic

Member
سلام دوست عزیز کاره خوبی شده هم طرح هم رندر و هم دقت به نکات اجرایی معلومه که کاره آشپزخانه انجام دادی قبلا.
بر ای یه کاره بازاری به نظر من خوبه فقط زاویه های دوربین و پست پروداکشن می تونست بهتر باشه و عکس بیرون همخونی نداره با کار ، عکس رو اگر از طریق vraylightmtl بدی بهتره یه جایی رو اوربرایت میکنه که طبیعی تر بنظر میاد. از نظر طراحی هم یه جاهایی رو اگر من بودم تغییر می دادم ولی خوب طراحی یه چیزه سلیقه ایه و هدف جلب نظر مشتریه که شما موفق بودین درش:rose:

سلام ناصر جان

اگه از 100 بخوام حساب کنم باید نمره 90 رو بهت بدم. چون اون فرش هایی که رو کف کار کردی زیاد تو کار ننشسته و تو ذوق میزنه.

بازم ممنون بخاطر زحمتی که کشیدی

موفق باشی

Naser3d

Member
سلام دوست عزیز کاره خوبی شده هم طرح هم رندر و هم دقت به نکات اجرایی معلومه که کاره آشپزخانه انجام دادی قبلا.
بر ای یه کاره بازاری به نظر من خوبه فقط زاویه های دوربین و پست پروداکشن می تونست بهتر باشه و عکس بیرون همخونی نداره با کار ، عکس رو اگر از طریق vraylightmtl بدی بهتره یه جایی رو اوربرایت میکنه که طبیعی تر بنظر میاد. از نظر طراحی هم یه جاهایی رو اگر من بودم تغییر می دادم ولی خوب طراحی یه چیزه سلیقه ایه و هدف جلب نظر مشتریه که شما موفق بودین درش:rose:
خیلی ممنون سعید جان
آره راستش بیشتر کارام آشپزخونست تو گالری هم مشخصه
بیشتردوست دارم طرحیرو بزنم که هم جنس کمتر ببره هم تو متراژ تاثیر داشته باشه(به قول بازاریا بشه از مشتری پول گرفت)
بازم ممنون منت گذاشتی استاد:rose:

Naser3d

Member
سلام ناصر جان

اگه از 100 بخوام حساب کنم باید نمره 90 رو بهت بدم. چون اون فرش هایی که رو کف کار کردی زیاد تو کار ننشسته و تو ذوق میزنه.

بازم ممنون بخاطر زحمتی که کشیدی

موفق باشی
خیلی خیلی ممنون آقا معلم....:wink::paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا