بی بی کد آشپزخانه

taghi abbas

Well-Known Member
خیلی عالی و قشنگه طراحی و نورپردازی و رندرینگش هم خوبه فقط میخواستم بدونم نور لامپ های دیواریش رو چجوری ساختی؟ با چه ابزاری؟ بعد اینکه زمین آشپزخونش یه جوریه.

.:BehzAd:.

Active Member
خیلی عالی و قشنگه طراحی و نورپردازی و رندرینگش هم خوبه فقط میخواستم بدونم نور لامپ های دیواریش رو چجوری ساختی؟ با چه ابزاری؟ بعد اینکه زمین آشپزخونش یه جوریه.

تقی عباس جا ن اونها نور ies که یه نور وی ری ies میزاری و ies های آماده ای که هست رو برای پخش نور میزاریم این جوری هست که میشه داداش

ssevil

Well-Known Member
سلام
باباااااا کارت حرفه ای بود حرفه ای تر شده
عالییییه مرسییی
میشه یه لطفی کنی یه سری اطلاعات درباره ی جنس های کابینت و
متریال و ابعاد اندازه های اجراییش بدی ممنون می شم
خیلی خوشگل شده :rose:

سلام
باباااااا کارت حرفه ای بود حرفه ای تر شده
عالییییه مرسییی
میشه یه لطفی کنی یه سری اطلاعات درباره ی جنس های کابینت و
متریال و ابعاد اندازه های اجراییش بدی ممنون می شم
خیلی خوشگل شده :rose:

مرسی خانوم مهندس
جنس کابینت ها Mdf هایگلس یا Hpl بستگی به کارفرما
Hpl بیشتر روی مات بودن مانور داده یعنی همه رنگاش مات مات ولی هایگلس خیلی انعکاسش زیاده مثل آبنه
عمق یونیت زمینی 55 با صفحه 60 ارتفاع از زمین 25 روش اجرا فیتینگ دیواری بدون پایه
بونیت های هوایی عمق 30 50.50
صفحات آکرلیک استارون از متریال کرین برفی
پانل بین آشپزخونه کثیف و مستر متریال باریسول یا فایبرگلاس
عمق کمد سوپر 60
عرض جزیره 55

Hamed

Active Member
یالا...یالا...
سلام
استاد سعید چطوره...میبینم داری خوب متازونی...باریک...خسته نباشی...
من زیاد با طرح های که میزنی اخیرن حال نمیکنم حالا فکر کنم ما حرف همدیگرو بهتر میفهمیم به عنوان پیشنهاد برداشت کن جیگرم...
1 - سعی کن رو اوپن زیاد حرکت نزنی نکه نزنی بزن اما ملایم تر درسته چشمه مشتری باید پر کرد اما تو داری مدرن میزنی ولی شلوغ فقط ارتفاع پایین بالا میکنی...کار یه ریتمو دنبال نمیکنه...درسته طراحی جالبی از آب در میآد ولی تو رسما دهنه اجرا کارو مورد عنایت قرار دادی... بعد چقدر برش کاری خرد کاری....البته این ابعاد و اندازه پول خوبی توش خوابیده...
2 - دور هود ورق نمیدی درست خوده هود خیلی باحاله اما در حقیقت کمی جدا افتاده از قضضیه اینطور فکر نمیکنی...
3 - اشتباه اوایل کاری من تو اجرای مکس به یخچال متریال کاملا فلز نده....چون همن زمان بره هم در واقعیت حداقل من ندیدم...
4 - به نظر من کارای تاپتو بزار تو گالری که خیلی برات عزیزن و فکر میکنی تاپ شدن...برای کلاس کاریت خیلی بهتر...
5 - روی مکستم بیشتر تمرکز کن تا این نویزای اضافه از بین بره...البته کار واسه مشتری از سرشم زیاده...
6 - اون ابجکتی برای جدا کردنه دوتا جزیره گذاشتی حالت لونه زنبوری داره با چی میشازیش...کناف؟؟؟چوب؟؟؟
در کل خیلی خوبه استاد...

علی علی

سلام حامد جان وری وری لاو یو
نقدت به دلم نشست اساسی حاجی
اپن کاملا حق با تو ولی چکار کنم اگه حودم خونه داشتم باشم صد ساله سیاه این کارو نمی زنم
متریال کناف کار نکردم همش mDf
پیشنهاد دور هود رفت رو مخم مرسی
خودم هم با طرحام حال نمی کنم گفتم بذارم یک نقدی بشه ببینم مشکلش چیه
مرسی مهندس وقتتو گذاشتی این همه نوشتی sorry حتما کلی وقتتو گرفت واقعا مرسی

Hamed

Active Member
سلام حامد جان وری وری لاو یو
نقدت به دلم نشست اساسی حاجی
اپن کاملا حق با تو ولی چکار کنم اگه حودم خونه داشتم باشم صد ساله سیاه این کارو نمی زنم
متریال کناف کار نکردم همش mdf
پیشنهاد دور هود رفت رو مخم مرسی
خودم هم با طرحام حال نمی کنم گفتم بذارم یک نقدی بشه ببینم مشکلش چیه
مرسی مهندس وقتتو گذاشتی این همه نوشتی sorry حتما کلی وقتتو گرفت واقعا مرسی

سلام
من دوست دارم...اما من منظورم این آبجکته اینم با mdf در آوردی؟؟؟!!!!!!

علی علی

آخرین ویرایش:
حامد جان عرض سلام و خسته نباشید
نه این متریالش فایبر گلاس پانل آماده هستش کارخونه ای فکر کنم 100.80 باشه 60 70 هزار تومن البته هر کارخونه یک اندازشو میزنه چینی هم هست
اصلش ماله پاریس که با باریسول میسازن که اگه تو ایران باشه خدا تومن میشه که صفحه فلتش متری 180 هستش
باز یک کارخونه هم اومده تو ایران به ام دی اف بک چیزی از این ساده تر روش موجای عمقی داره خیلی گرونه هر شیتش 370 80 تومن بود تو نمایشگاه که بد نیست

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
کار قشنگی شده ای کاش برا سنگ اوپن آشپزخونه از یه چیز تک رنگ استفاده میکردی

max vray

کاربر VIP
سلام استاد گل من
خوبی؟
کارت خیلی قشنگ شده و نظر همه دوستان خوب بوده
افرین تبریک میگم:green::rose::rose::rose:
:oops::oops:

کار قشنگی شده ای کاش برا سنگ اوپن آشپزخونه از یه چیز تک رنگ استفاده میکردی

مرسی ممنون بابت نظرتون
ولی متریال صفحه کرین هستش و جنسش تمام اکرلیک خوبیش اینه رد برش و پیچ روش دیده نمیشه و کاملا یک تیکه دیده میشه روش یک پولیش می خوره و مثل سطح صاف میشه طرحش مثل سنگه دقیقا
قیمتش هم خیلی زیاده متری 250 میاد روقیمت کابینت
تازگی هم یک صفحه اومده spring مغزش نوپان سبزه قیمتش متری 110 اونم خوشگله اونم طرح سنگه
ولی تو طرح خوب نشده ولی تو اجرا قشنگ میشه تایماز جان

جدیدترین ارسال ها

بالا