بی بی کد آشپزخانه

nitroxy

Member
با سلام خدمت همه دوستان ( اساتید ) عزیز.
این آشپزخونه اولین کار من با V-ray هست . البنه جا داره اینجا از زحمتهای آقا مهدی گل هم بسی تشکر کنم چون خیلی چیز هارو از فیلم های آموزشی مدرسه گرافیکی یاد گرفتم .
ممنون میشم نقاط ضعف و قوتش رو بگین .
البته ناگفته نماند که این بازسازی یک آشپزخونست و دست من واسه طراحی (مخصوصا طراحی اپن ) خیلی بسته بود .
در پایان ممنون از همه دوستانی که واسه نقد این کار زمان میزارن :rose:

پیوست ها

• n-1-1.jpg
    n-1-1.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 148
  • n-2.jpg
    n-2.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 151

Ultra3D

Well-Known Member
سلام

کنتراست تصویر پایین هست .... شاید به خاطر این باشه که تو مانیتور LED , LCD کار کردی

تکسچرهای متریال ها کوچیک هستن و loop شدن ...

جای هالوژن ها خالی هست ...

فکر کنم در های کابینت رو group کردی و یک بار به همشون متریال دادی که باعث شده UV ها رو در کابینت ها یک نواخت و رگه های چوب موازی شده

zero_tolerance

New Member
رندرت خوب شده دوست من و همچنین ولوم لایتش :rose:

با اجازه ات یه چند مورد به غیر از نکات 3d عرض کنم

اکثر کابینت کارها برای زیبایی کار معمولا ارتفاع کابینت رو تا سقف یا نزدیک سقف ادامه میدن . حتی تو سبک کار مینیمال . شما میتونستی با یه سری ترفند هم مینیمال بودن کارتو حفظ کنی و هم یه کار اجرایی رندر بگیری

ابعاد اندازه ی واقعی تو طراحی آشپزخانه خیلی مهمه ; شما جای ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی رو ببین ، همین کارتو یکم ناجور کرده . برای ماشین لباسشویی و ظرفشویی 60 سانتیمتر در نظر میگیرن که فیت کار میشه

یکی دیگه هم جای هود هست که وابسته به مورد اول و همون ارتفاع کابینت....

یه مورد دیگه هم صفحه کابینت هستش که تو اجرا معمولا از صفحات لب گرد و براق که به hpl آلمانی معروفه استفاده میکنن . در حالی که صفحه اوپن شما بامپ داره

در مورد 3d هم اکثر uv ها مقیاس واقعی ندارن

و سنگی که بین کابینت بالا و پایین استفاده کردی خیلی روتین و غیر کاربردی هست و شبیه سنگ قیچی هایی که تو اجرا استفاده میکنن ننیست
اگر بخوای از سنگ قیچی تو اون جداره استفاده کنی میتونم یه سری تکسچر که اجرایی و به واقعیت نزدیک هست رو برات آپ کنم :wink:

اگه همینو با معیارهای اجرایی بسط بدی و بزاری تو رزومه ت ، خیلی تاثیر داره تو کار گرفتنت:rose:

آخرین ویرایش:

nitroxy

Member
سلام

کنتراست تصویر پایین هست .... شاید به خاطر این باشه که تو مانیتور LED , LCD کار کردی

تکسچرهای متریال ها کوچیک هستن و loop شدن ...

جای هالوژن ها خالی هست ...

فکر کنم در های کابینت رو group کردی و یک بار به همشون متریال دادی که باعث شده UV ها رو در کابینت ها یک نواخت و رگه های چوب موازی شده

خیلی خیلی ممنون Ujtra جان . آره تمام مواردی که گفتی درسته و قبول دارم . همش به خاطر زمان کم بود .
در ضمن مانیتور من LED هست مگر تصویر چه اشکالی داشت نو مانیتور شما ؟؟؟ چه جوری کنتراست رو زیاد کنم ؟؟ با PS یا Max ??
بازم سپاسگذارم به خاطر نقدت .:rose:

nitroxy

Member
رندرت خوب شده دوست من و همچنین ولوم لایتش :rose:

با اجازه ات یه چند مورد به غیر از نکات 3d عرض کنم

اکثر کابینت کارها برای زیبایی کار معمولا ارتفاع کابینت رو تا سقف یا نزدیک سقف ادامه میدن . حتی تو سبک کار مینیمال . شما میتونستی با یه سری ترفند هم مینیمال بودن کارتو حفظ کنی و هم یه کار اجرایی رندر بگیری

ابعاد اندازه ی واقعی تو طراحی آشپزخانه خیلی مهمه ; شما جای ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی رو ببین ، همین کارتو یکم ناجور کرده . برای ماشین لباسشویی و ظرفشویی 60 سانتیمتر در نظر میگیرن که فیت کار میشه

یکی دیگه هم جای هود هست که وابسته به مورد اول و همون ارتفاع کابینت....

یه مورد دیگه هم صفحه کابینت هستش که تو اجرا معمولا از صفحات لب گرد و براق که به hpl آلمانی معروفه استفاده میکنن . در حالی که صفحه اوپن شما بامپ داره

در مورد 3d هم اکثر uv ها مقیاس واقعی ندارن

و سنگی که بین کابینت بالا و پایین استفاده کردی خیلی روتین و غیر کاربردی هست و شبیه سنگ قیچی هایی که تو اجرا استفاده میکنن ننیست
اگر بخوای از سنگ قیچی تو اون جداره استفاده کنی میتونم یه سری تکسچر که اجرایی و به واقعیت نزدیک هست رو برات آپ کنم :wink:

اگه همینو با معیارهای اجرایی بسط بدی و بزاری تو رزومه ت ، خیلی تاثیر داره تو کار گرفتنت:rose:
ممنونم دوست من به خاطر راهنمایی های درستت.
اما ارتفاع سقف 2.90 هست من 90 واسه کابینت پایین گرفتم 60 واسه بینش و 60 هم واسه کابینت بالا .
راستش تا حالا حایی ندیدم که کابینتو تا سقف ببرن مبشه یه نمونه بزاری ؟؟ و اون ترفند هایی مه میگی چه جوریه ؟ در مورد ابعاد ماشین ها حق با شماست . میخواستم قشنگ تر بشه :)
و اما در مورد صفحه اپن بازم حق با شماست . بامپ دادم که یکم قشنگش کنه .
در آخر هم خیلی ممنون بابت راهنمایی هات خیلی کاربردی بودن . تو کارای بعدیم حتما رعایت می کنم .:rose:
موفق باشی .

zero_tolerance

New Member
ممنونم دوست من به خاطر راهنمایی های درستت.
اما ارتفاع سقف 2.90 هست من 90 واسه کابینت پایین گرفتم 60 واسه بینش و 60 هم واسه کابینت بالا .
راستش تا حالا حایی ندیدم که کابینتو تا سقف ببرن مبشه یه نمونه بزاری ؟؟ و اون ترفند هایی مه میگی چه جوریه ؟ در مورد ابعاد ماشین ها حق با شماست . میخواستم قشنگ تر بشه :)
و اما در مورد صفحه اپن بازم حق با شماست . بامپ دادم که یکم قشنگش کنه .
در آخر هم خیلی ممنون بابت راهنمایی هات خیلی کاربردی بودن . تو کارای بعدیم حتما رعایت می کنم .:rose:
موفق باشی .

دوست من ، بحث طراحی آشپزخانه یه بحث طولانی رو می طلبه
اگر شما تو یه سری عکس ها میبینی که کابینت رو تا سقف ادامه نمیدن چون شرایط ، طراحی و متراژ آشپزخانه شون جوریه که دستشون باز تره
و اگر میبینی یه آشپزخونه ایی مینیمال کار شده ، در واقع اون آشپزخونه با کل دکوراسیون خونه هماهنگی داره ; چیزی که اینجا کمتر میپسندن مگر اینکه یه کارفرمای خاص گیرت بیاد !

در مورد ترفندهایی که میشه استفاده کرد درصورت کم ارتفاع بودن کابینت بالا : تو عکس هایی که قرار میدم میتونی متوجه چند نوع از این کارها بشی

چند نوع مختلف از آشپزخونه رو میزارم ، منظورم از حرفهایی که گفتم رو میتونی از این عکس ها متوجه بشی :wink:

1.jpg

kitchen15_modern_red.jpg

5.jpg

6.jpg

kitchen-cabinet-interior-design--04.jpg

sina2011

New Member
به نکت خوبی اشاره کردین ممنون
من هم با نظر zero_tolerance موافقم
در کل روی متریال ها بیشتر باید کار بشه

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
متریالهاتون خیلی خیلی خامه
یکم بیشتر کار کن روش تا طبیعی تر بشه

Farrokh

Active Member
من خیلی کارتونو دوست داشتم (به عنوان اولین نمونه کاراتون )
به نظرم پتانسیل خوبی برای حرفه ای شدن دارید

درک خوبی از تریدی پیدا کردید که هنوز خودشو به صورت بارز نشون نداده
جزء معدود کسانی هستید که از ابتدای کارتون مشخصه که پیشرفت خوبی رو خواهید داشت

من کارتونو نقد نمی کنم (دوستان خیلی خوب این کار رو کردند ) و فقط دوست دارم تشویقتون کنم که حتما ادامه بدید :rose:

nitroxy

Member
من خیلی کارتونو دوست داشتم (به عنوان اولین نمونه کاراتون )
به نظرم پتانسیل خوبی برای حرفه ای شدن دارید

درک خوبی از تریدی پیدا کردید که هنوز خودشو به صورت بارز نشون نداده
جزء معدود کسانی هستید که از ابتدای کارتون مشخصه که پیشرفت خوبی رو خواهید داشت

من کارتونو نقد نمی کنم (دوستان خیلی خوب این کار رو کردند ) و فقط دوست دارم تشویقتون کنم که حتما ادامه بدید :rose:
آقا فرخ عزیز سلام .
خیلی خیلی از این که وقت گذاشتین و کار من رو نگاه کردین سپاسگذارم . واسه من باعث افتخار که از کارم خوشتون اومده . :oops:امیدوارم بتونم اینجا در کنار شما بزرگان باشم و از تجربیاتتون استفاده کنم .
موفق و پایدار باشید.:rose:

آخرین ویرایش:

nitroxy

Member
این هم رندر تقریبا اصلاح شده که یک قسمتش علی رغم میل من و با اصرار کارفرما تغییر کرد .:-?

پیوست ها

• n-3 post.jpg
    n-3 post.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 19

Mehdi_Lover3dsmax

مسئول مدرسه گرافیکی سه بعدی
سلام

آفرین
لذت بردم
فکر کنم یه camera correction لازم داشته باشه
منتظر کارهای بعدیت هستم
موفق باشی

esi_3d

New Member
میشه مدلهای های خود مکس آشپزخانه ای را که درست کردی رو هم قرار بدی کسایی که ممکنه در متریال ونورپردازی مشکل دارن از اون استفاده کنن برای بهتر شدن کارشان مرسی

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی فدایی و ممنون منو قابل دونستی کارت و نقد کنم ببخشید دیر شد سرم کمی شلوغه:)
من دیگه خیلی خشته شدم خدایی بسگی نکات اجرایی آشپزخانه رو تکرار کردم کلاس نمیزارم اما خوبه دوستانی که میخونن دیگه تو کار بعدیشون نباشه این ایرادا...(تو پیشرفتت خوب بوده)
1 - تاژت کو؟؟؟(3 الا 6 سانت تاژ میخواد هر کاری چوب ام دی اف پی وی سی...)
2 - صفحت کرین نیست پس معمولی پس چرا سر صفحه نیم حلال نیست(گرها صفحه همیشه به طول نه هر وری که تو تو مکس یو وی میکنی...)
3 - جایی ماشین لباسشوی 63 نه 70 سانت که دارم میبینم(سعی کن جفتشون به سینک نزدیک باشن تو طراحیهات)
4 - زیر چراقی چرا انقدر کلفت؟؟؟(سه سانت)
5 -کشو رو کنج نده که با یونیت در داره کنج به مشکل میخوری...
6 - اون چیه رو صفحه دوتا یونیت که دراش توهم وامیشن آخه من چی بگم کجاست عقل...:wink:
7 -اومدیمو طرف کرکره نخواست خواست پرده بزنه(فضایی قاب پرد رو بزاره)
8 - پایه های استیلت ایراد داره زیر هر یونیت چهارتا پایه میخواد نه دوتا اول یونیت دوتا آخرش(وزنو تحمل نمیکنه شیکم میده)
9 -راستی چرا 60 دیواری 70 میزدی ارتفاع (استاندارد یا 70 یا 90)
10 -من خودم موندم میتونی منو راهنمایی کنی این اوپن شما ورقه دوبله یا سوبله یا چوبله با چه میخ یا پیچی میبندیش به هم و به سقف؟؟؟:shock:
11 - زیادی راجبعه اوپن فضایی فکر کردی (ببخشید ولی این کاره نیستی)معذرت میخوام رک میگم:rose:
12 - من یه حرفی رو همیشه زدم الانم میگم

1 - کارامد
2 - اجرای خوب
3 - زیبایی

این کارو ایشالا که خودت خورد نمیکنی...:wink:

علی علی

جدیدترین ارسال ها

بالا