نظرتون چيه http://www.karajiha.com/linux.pdf
S shahab_faghihi New Member Dec 13, 2004 #3 Aliye !!! sallam. Aliye faghat kheili avaliye hastesh ... age mitooni gostareshesh bede
B BeHnAm_akb Active Member Dec 13, 2004 #4 از اسمش معلومه ديگه آشنايي مقدماتي ولي تو فكرش هستم اما شما سوالات كاربرا رو ببين تو اين انجمن همش در همون سطحه
از اسمش معلومه ديگه آشنايي مقدماتي ولي تو فكرش هستم اما شما سوالات كاربرا رو ببين تو اين انجمن همش در همون سطحه
S shahab_faghihi New Member Dec 14, 2004 #5 سلام موفق باشی ... من هم دارم لینوکس یاد میگیرم ، البته از این مقدماتی که نوشتی گذشتم ولی به هر حال به دردم خورد و یه سری ریزه کاری یاد گرفتم ... ممنون ... راستی یه چیز دیگه ، چقدر غلط املایی داره ؟؟؟ نه غلط دیکته ها ! غلط تلفظی !!!!
سلام موفق باشی ... من هم دارم لینوکس یاد میگیرم ، البته از این مقدماتی که نوشتی گذشتم ولی به هر حال به دردم خورد و یه سری ریزه کاری یاد گرفتم ... ممنون ... راستی یه چیز دیگه ، چقدر غلط املایی داره ؟؟؟ نه غلط دیکته ها ! غلط تلفظی !!!!
B BeHnAm_akb Active Member Dec 14, 2004 #6 والا ما بيسواديم ديگه اگه بگيد كجاهاشه ممنون مي شم وقت نكردم بخونم
M mehdi_sabzeie Member Jan 30, 2005 #12 آقا فايل doc اون رو ندارين ما هم مي خواهيم. البته doc كه بشه پرينت گرفت
M mehdi_sabzeie Member Jan 31, 2005 #14 بله مي شه. من اين كار رو كردم. اما كيفيت چاپ آن ( چون resoloution آن پايين بود) خيلي خيلي بد شد. يك بار خودتان امتحان كنيد.
بله مي شه. من اين كار رو كردم. اما كيفيت چاپ آن ( چون resoloution آن پايين بود) خيلي خيلي بد شد. يك بار خودتان امتحان كنيد.