آشنايي مدرن كاربران

a Truth Seeking

Active Member
everex جان شما تو گروه هاي مربوط به سايت مجيدآنلاين نگاه كني از روي نام هاي كاربري يا اسم ها يا حتي براي بعضي ها از روي لوگويشون مي توني بفهمي كدوميك از دوستان هستن.

Mandana

Active Member
ميبينم كه شديدا" طرفدار پيدا كردي اوركس جان.عيب نداره بزرگ ميشي يادت ميره.ولي ازين حرفها گذشته عزيز خيلي از بچه ها تو اوركات ثبت نام نيستن.عوض اينكار برو تو تاپيك اوركات و اونايي كه ميخوان عضو بشن دعوت كن. :wink:

everex

Member
آقا من يك كار ديگه هم كردم يه گروه واسه مجيد آنلاين ساختم كه اگه تو سرچ Communities ها بزنيد Majid Online ميتونيد توش عضو بشين

Mandana

Active Member
اوركس جان قبلا يكي برا مجيد آنلاين ساخته شده.بهر حال بازم دستت درد نكنه.سيروان تورو بايد يكي دعوت كنه.اگه ميخواي آيدي ياهوتو بذار ايجا تا بچه ها دعوتت كنن.موفق باشي

sirvan

Member
بابا دعوت شدم یکی از دوستان لطف کرد(نمیدونم میلم رو از کجا گیر آورد؟؟)ولی مگه اکانتی که میخواستم سابمیف میکرد
به مرز جنون کشوند من رو.
اول فکر کردم که IDی انتخابیم تکراریه که هر چی که فکرش رو بکنی من زدم ولی قبول نکرد که نکرد.
بعد IE6,Mozila,opera,win2000,...همتحان کردم ولی نشد که نشد.

Mandana

Active Member
چه جالب D:.خوب يه كاري بكن.بذار ببينم من ميتونم يكي برات ردست كنم يا نه.البته قول 100 درصد نميدم چون نميدونم بيشتر از يك اكانت ميشه با يك دعوتنامه سات يا نه.اگه شد خبرت ميكنم

sirvan

Member
ببین من وارد شدم و دوستای اونرفیقمون که به من لینک داده بود رو دیدم ولی وقتی خواستم که عضو بشم و فرم پر کنم آخر کارش رو تموم نمی کرد ئ مرتی میگفت که به این اسم یه کاربر موجوده.
اسمی که من میدادم تو این مایه ها بود: ssirrvvan123456654

Mandana

Active Member
آقا حله.اينجا بنويس چه يوزري ميخواي فردا شب پسوردشو برات ميفرستم

sirvan

Member
آخه زحمته!!:wink:

حالا که اینو گفتی پس..
خودت هرچی خواستی بساز
دستت نه درد کنه

Mandana

Active Member
بله اوركس جان.اون توسط مسيح ساخته شده.سيروان هنوز ايميلش نيومده.هميشه يكم طول ميكشه تا بياد.اومد واست پيغام خصوصي ميزنم

جدیدترین ارسال ها

بالا