آشنايي با : ColdFusion

آیا با زبان برنامه نویسی کلدفیوژن آشنایی دارید؟

• مجموع رای دهندگان
    7

a Truth Seeking

Active Member
کلدفيوژن يکی از راحتترين و در عين حال قدرتمندترين زبانهای توسعه ی صفحات وب می باشد. به وسيله ی کلدفيوژن شما می توانيد سايت هايی قابل اتصال به پايگاه داده ها بسازيد. شما براي برنامه نويسي با کلد فيوژن از شيوه ي زبان هاي برنامه نويسي قديمي استفاده نمي کنيد . در عوض شما کدهاي کلدفيوژن را به همان شيوه ي نشانه گذاري (Mark-up) در خلال کد هاي HTML اضافه مي کنيد . کلد فيوژن يک زبان Server Side مي باشد . يعني برنامه ي اصلي در سرور اجرا مي شود و نتيجه را به مرورگر کاربر مي فرستد.

شما به وسيله ي ColdFusion مي توانيد هر سيستم پوياي اينترنتي از برنامه هاي تجاري و فروشگاه هاي آنلاين گرفته تا سيستم هاي ايميل ايجاد کنيد.
منبع : http://cf.ariatala.com/index.cfm
ضمنا سایت فوق کتابخانه مجانی اي در اين زمينه پديد آورده است.

a Truth Seeking

Active Member
با تشکر از SunBoy _ عزيز كه زحمت كشيدند و اطلاعاتي در اين زمينه همراه با يك لينك مفيد معرفي كردند انشاالله اگر خدا خواست و دوستان ياري كردند بتونيم در كنار هم بيشتر درباره مباحث مختلف ColFusion بحث كنيم.

pedymx

Member
سلام
من توي چند زبان تحت وب براي ساخت اپليكيشن هاي وب يك سركي كشيدم و تقريبا از هر چيز با اندازه خلاصه و فقط معلومات ميدونم . اما با كلد فيوژن بيشتر از همه اين زبانها كار كردم و تا حدي با تگ هاي اون آشنا هستم و اما در باره متن شما كه از همون سايت برداشتيد بايد بگم كه
با 90٪‌متن موافقم ولي با اونجا كه ميگيد يكي از قدرتمند ترين ها هستش موافق نيستم چرا كه كلد فيوژن يك زبان تگ بيس هستش و همين باعث ميشه كه رو به نابودي بره چرا كه ارتقاع و پيشرفت اون تنها بدست كمپاني خالق اون انجام پذيره
البته ميدونم كه ميشه از اسكريپت نويسي هم استفاده كرد و از جاوا و سي ++ استفاده كرد ( اين متن خذف شد)
شما اگر يك برسي كوچيك بين ؛سي اف‌؛ و پي اچ پي انجام بديد و تابه هاي مختلف رو با هم مقايسه كنيد ميبينيم كه براي خيلي از كار ها نميشه معادلي پيدا كرد ) چرا كه پي اچ پي خودش يك توسعه دهنده هنده هستش)
حالا اينهمه گفتم بگم كه تمامي وب سايت هايي رو كه ميبينيم ميشه با سي اف هم ساخت و چيزي كم نداره و از لحاظ سادگي كار بايد گفت كه واقعا زبان ساده اي هستش ولي دوستي ميگفت كارهاي سخت رو آسون كرده كار هاي خيلي سخت رو نزديك به غير ممكن )

اما يك چيز هم در باره سرعت سي اف بگم كه سي اف يكي از كند ترين زبانهاي سرور سايد هستش
به هر حال منم سي اف رو دوست دارم و كلا باحاش حال كردم
خوش باشيد ....

پ . ن :
متني كه ميگفت (سي ++ داره قديمي ميشه و.. ) رو به پس ميگيرم و حذف كردمش.

fafa^mx

Member
كلد فيوژن خيلي سادست!و قدرت چنداني به تنهايي نداره!براي هر كاره ساده اي بايد به يه زبون ديگه متصل بشه!تنها در صورتي استفاده ازش كيف ميده كه خودت رو آدمين سرور دسترسي داشته باشه!يكميم سرعتش خيلي كنده!!!!

a Truth Seeking

Active Member
pedymx گفت:
سلام
من توي چند زبان تحت وب براي ساخت اپليكيشن هاي وب يك سركي كشيدم و تقريبا از هر چيز با اندازه خلاصه و فقط معلومات ميدونم . اما با كلد فيوژن بيشتر از همه اين زبانها كار كردم و تا حدي با تگ هاي اون آشنا هستم و اما در باره متن شما كه از همون سايت برداشتيد بايد بگم كه
با 90٪‌متن موافقم ولي با اونجا كه ميگيد يكي از قدرتمند ترين ها هستش موافق نيستم چرا كه كلد فيوژن يك زبان تگ بيس هستش و همين باعث ميشه كه رو به نابودي بره چرا كه ارتقاع و پيشرفت اون تنها بدست كمپاني خالق اون انجام پذيره
البته ميدونم كه ميشه از اسكريپت نويسي هم استفاده كرد و از جاوا و سي ++ استفاده كرد ( اصلا خود سي ++ هم جاي نگراني هستش چون ديگه كم كم داره قدرتشو از دست ميده و جاشو به سي # ميده )
شما اگر يك برسي كوچيك بين ؛سي اف‌؛ و پي اچ پي انجام بديد و تابه هاي مختلف رو با هم مقايسه كنيد ميبينيم كه براي خيلي از كار ها نميشه معادلي پيدا كرد ) چرا كه پي اچ پي خودش يك توسعه دهنده هنده هستش)
حالا اينهمه گفتم بگم كه تمامي وب سايت هايي رو كه ميبينيم ميشه با سي اف هم ساخت و چيزي كم نداره و از لحاظ سادگي كار بايد گفت كه واقعا زبان ساده اي هستش ولي دوستي ميگفت كارهاي سخت رو آسون كرده كار هاي خيلي سخت رو نزديك به غير ممكن )

اما يك چيز هم در باره سرعت سي اف بگم كه سي اف يكي از كند ترين زبانهاي سرور سايد هستش
به هر حال منم سي اف رو دوست دارم و كلا باحاش حال كردم
خوش باشيد ....
دوست من , من خودم PHP كار مي كنم اما نسبت به ColFusion هم بي علاقه نيستم ضمنا اين توضيحاتي كه من اينجا نوشتم تعريفي كه تو اون سايت نوشته بود بالاخره اين هم يك زبان برنامه نويسي هست و طرفداران و مخالفان خاص خودش رو داره.

qmars

Member
pedymx ''گفتي كه سي++ داره جايش رو به سي شارپ ميده
اين حرف در كل خنده دار است زيرا
فيلد كاري اين ذو با هم متفاوت است و اصلا قدرتشان با هم قابل مقايسه نيست قدرتي كه در سي++ نهفته است در هيچ زباني پيدا نمي شود و زبان هاي ديگر ار جمله جاوا - سي شارپ و.... سعي مي كنند تا به قسمتي از قدرت سي ++ دست پيدا كنند آيا با سي شارپ شما مي توانيد كرنل لينوكس بنويسيد
سرعت و كارايي و امكانات قابل توسعه سي++ بي نظير است و .....
شايد اگر بخواهيم درباره ي قدرت سي ++ صحبت كنيم راحت 3 يا 4 صفحه خلاصه نويسي ان طول بكشد
بازهم مي گويم اوا تحقيق بعد صحبت

SunBoy_

Member
سلام ،،

جناب qmars شما با JAVA آشنايي داريد ؟
ولي فكر نكنم Java داره سعي مي كنه تا به قسمتي از قدرت سي++ برسه ؟؟

با آرزوي موفقيت

qmars

Member
بله من با جاوا آشنايي كامل دارم
سعي كه نداره ولي قدرتش كمتره چون سي++ امكان مانور بيشتري داره
ولي يه موضوعه خيلي مهم وجود داره اونم اينكه شما اگر بخواهيد امنيت پياده سازي شده در جاوا كه در سطح هر كلاس و .... وجود دارد را در سي++ پياده سازي كنيد بايد يك نابغه ي كامپيوتر باشيد
براي همين است كه براي نوشتن بسياري از برنامه هاي غول پيكر از جاوا استفاده مي كنند
فكر مي كنم من نبايد نام جاوا و سي شارپ رو در كنار هم مي آوردم چون كلاس اين دو با هم فرق دارد
يكي از نمونه هاي قدرت سي ++ لينوكس است(كه البته اون با سي است)
خوشحال مي شوم نظرت رو بشنوم.
با تشكر

SunBoy_

Member
سلام .

دو زبان JAVA و سي++ را نميشه بصورت كلي با هم مقايسه كرد و بگيم اين قدرتش از اون يكي بيشتره . در موارد مختلف مزيت و معايبي دارند :

جاوا در برنامه هاي تحت شبكه بخصوص اينترنت از ويژگيهاي خاصي نسبت به سي++ برخورداره و با صفحات وب نيز بخوبي در ارتباط مي باشد .

جاوا با دارا بودن Garbage Collection از حافظه استفاده بهينه خواهد كرد كه در سي يا سي++ بصورت اتوماتيك نمي باشد .

اگر با Thread ها آشنايي داشته باشيد حتما به اهميت استفاده از آنها در برنامه هايتان پي برده ايد. جاوا MultiThreading را هم ساپورت مي كند ( استفاده از چندين Thread بصورت همزمان ) كه در سي++ اينطور نيست . البته استفاده از Thread ها خودش تخصص خاصي ميخواد.

جاوا شامل كلاسهاي زيادي مي باشد كه با نصب J2SDK شما مي توانيد Source آنها را همراه با توضيحات كامل در اختيار داشته باشيد . Sun در حال سرمايه گذاري بر روي OpenSource مي باشد كه ارزش خاصي براي جاوا خواهد داشت.

شعار جاوا را هم كه همه مي دونن ، ديگه لازم به گفتن نيست..

از a Truth Seeking هم معذرت مي خوام بدليل اينكه موضوع اين تاپيك انحراف پيدا كرد . اميدوارم در ادامه در مورد توانايي هاي ColdFusion بيشتر تبادل نظر شود ..

مرسي ...

qmars

Member
خوب البته منم نمي خوام خيلي موضوع منحرف شود يه جواب ديگه مي دم و ميرم.اگه خواستي بعدا با هم بيشتر صحبت مي كنيم
در حقيقت اكثر حرف شما هم در همون موردي است كه من گفتم يعني اينكه جاوا امكانات زيادي را به طور پيش فرض براي ما فراهم كرده . مثلا gc كه شما گفتيد كه ديگر لازم نيست مديريت حافظه را خودت بر عهده گيري
اما با چند تكه از حرفت مخالفم
1-شعار جاوا يعني استقلال از پلتفرم به سياست هاي سان مربوط مي شود يعني توليد jvm براي هر پلتفرمي يعني اگر مايكروسافت هم بخواهد مي تواند چنين كاري را انجام دهد.براي سي++ هم روي سيستم هاي مختلف كامپايلر وجود دارد
سي++ هم Thread & Multi Threading را پشتياني مي كند من خودم با آن كار كرده ام البته تردها ضعف هايي هم دارند.(مثلا اينكه سيستم عامل هايي به مانند سان سولاريس و لينوكس به شما امكان تنظيم تقدم Priority را نمي دهند.)
در ضمن جاوا و سي++ با هم قابل مقايسه اند هر چند هر كدام طرفداران خود را دارند

تشكر از بحث خوبت
اميدوارم از طريق pm بحث ادامه يابد

overcrash

Active Member
خوب منم يه چيزي بگم كه تو گلوم گير نكنه :wink:
بايد گفت هيچ زباني (غير از ...) به قدرت سي++ نميرسه ولي زبانهاي ديگه هركدوم سعي كردند تا قسمتي از كارهايي كه سي++ انجام ميده رو راحت تر كنند مثلا جاوا تو قسمت اينترنت و گرافيك يا سي شارپ (mY interest) و هر برنامه ديگه. بالطبع درصورتي يك كار راحتر ميشه كه بعضي از امكاناتش گرفته بشه كه همين باعث ميشه سي ++ كاملترين زبان باشه ولي هيچ آدم عاقلي براي طراحي يك انيميشم ساده سراغ سي نميره............
اگه فارسي نوشتنم ضعيف نبود يه عالمه راجب سي با هم حرف ميزديم!

xxxxj

New Member
سلام
نمي دونم چرا وقتي ميخوام با coldfusion كار كنم صفحه log in ديگه نمياد ؟
و نمي تونم باهاش كار كنم
ميشه كمكم كنين :)

جدیدترین ارسال ها

بالا