بی بی کد آسایشگاه سالمندان

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام به همه دوستان . این آخرین کارمه که البته قبلا توی یه کشور خارجی ساخته شده ولی اطلاع دقیقی از طراح و محل ساختش ندارم .
تمام سعیوم کردم که شبیه رفرنس بشه. منتظر نظراتتون هستم...

3DsMax ,Vray ,Photshop
Render Time ~ 30min

(ویرایش)
اطلاعات طرح:

Project title: NURSING HOME IN BAÑOS DE MONTEMAYOR
Client: Asociación de propietarios del Balneario de Baños de Montemayor;
Architects: GEA Arquitectos (Linked to: http://www.geasl.net/index.html )
Gross floor area: 3652,60 m2
Cost: 3.000.000,00 €
Status: Built
Project start date: Apr 2010
(با تشکر از فرشید)

پیوست ها

• Teras.jpg
    Teras.jpg
    1.1 مگایابت · بازدیدها: 164
  • Roof.jpg
    Roof.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 115
  • Cat.jpg
    Cat.jpg
    900.1 کیلوبایت · بازدیدها: 171
  • Face.jpg
    Face.jpg
    1 مگایابت · بازدیدها: 145
  • UpView.jpg
    UpView.jpg
    801.2 کیلوبایت · بازدیدها: 136
آخرین ویرایش:
دوست عزیز تبریک میگم کار قشنگی شده.:rose:
نورپردازیت رو خیلی دوست دارم
تکسچرینگت خوبه ولی بعضی از آبجکتها یه مقدار جای کار داره مثل شیشه که انگار موج داره
در مورد رندر تایمت هر فریم 30 دقیقه طول کشیده میتونی بگی با چه سیستمی رندر کردی.

sallarmelli

Active Member
درود بر شما
اول به خاطر شجاعتت که رفرنس (منبع /مرجع) کارت رو گذاشتی
من خودم هم همین الان دارم روی یه پروژه کاری می کنم اصلا نمی خواستم مرجعش رو بذارم با این کار شما من هم شجاع شدم ای ول
کارت هم خیلی خوب شد و اون مقدار توی جزییات هم طبیعی که فرق کنه
موفق

madmaster_3d

Well-Known Member
کارت 80 90 % طبیعی و رئال شده. خیلی قشنگ بود. کاش از تنظیمات رندر و نور پردازی و نحوه نور پردازی عکس هم بزاری که بچه ها مثل خود پیشرفت کنن(البته نکنی هم کسی ناراحت نمیشه اینجا ایران است صدای بوق ) . موفق باشی

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
کارت 80 90 % طبیعی و رئال شده. خیلی قشنگ بود. کاش از تنظیمات رندر و نور پردازی و نحوه نور پردازی عکس هم بزاری که بچه ها مثل خود پیشرفت کنن(البته نکنی هم کسی ناراحت نمیشه اینجا ایران است صدای بوق ) . موفق باشی

ممنون . اینم از تنظیمات دوربین و نور و اسمون و وی ری.

پیوست ها

• F10.jpg
    F10.jpg
    191.6 کیلوبایت · بازدیدها: 57

sallarmelli

Active Member
می گم من خیلی با اون هاله ی نوری که از بالای ساختمانهات یا پشت درختات میاد حال می کنم خیلی توی فتوشاپ ور رفتم تا یه چنین کاری بکنم
تو فقط توی فتوشاپ این کارو می کنی یا از رندر المنت ها هم کمک می گیری؟اگه یه کم توضیح بدی سپاس.

seous

Well-Known Member
کار خیلی خوبی شده ... فقط یه ایراد به طراحی که به کار شما ایراد نیست ... ساختمون خیلی سرد و بی روح شده ،طراح خواسته آرامش توی کار باشه ولی دیگه خیلی اغراق کرده پس نشاط ،انرژی و امید چی میشه ... این ساختمون آدم رو یاد لحظه مرگ میندازه که همه چیز روشن و نورانی متصوره ... بازم تبریک به شما برای این کار قشنگتون:cool:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
می گم من خیلی با اون هاله ی نوری که از بالای ساختمانهات یا پشت درختات میاد حال می کنم خیلی توی فتوشاپ ور رفتم تا یه چنین کاری بکنم
تو فقط توی فتوشاپ این کارو می کنی یا از رندر المنت ها هم کمک می گیری؟اگه یه کم توضیح بدی سپاس.

من خودم هم خیلی از لنرفلر فوتوشاپ خوشم میاد. Filter-->Render-->Lens Flare

saeedmagic

Member
کاره خیلی خوبی شده تبریک می گم بهتون واقعا لذت بردم :rose:فقط bump شیشه خیلی ریزه باید با uvmap اسکیلش رو بزرگتر کنی و بعد از تمام شدن مراحا پست پراداکشن یه فیلتر sharp هم به کارت بده که یه ذره شارپ بشه
filter-sharpen-sharpen

سلام سجاد مرسی ازاین که دعوتم کردی به دیدن اثرت
کارت به شدت قوی شده به طوری که هربار رفرنس و با cg مقایسه کردم همش فراموش کردم کدومه
واقعا دستت خیلی ماهرانه عمل می کنه مخصوصا اکستریور و نورپردازی و تکنیک های وی ری رو خیلی خیلی عالی کار می کنی
و خیلی عالی افکت ها رو تصویر اعمال کردی میشه گفت انتقادی به کارت وارد نیست ولی به نظرم ساختمون همسایه نیاز به مدلینگ داشت
کارت افتخار آمیز و در کاملا در حد کارهای تاپ دنیا
ولی هنوز عمق میدان رو بهتر و فیزیکی تر باید اعمال کنی و از پلاگین های پیشرفته تر واسه ی glar استفاده کنی
یکم هم از ابزار total conrast nik color fx استفاده می کردی
من پیشنهاد تاپ گالری می دم :paint:

max vray

کاربر VIP
سلام کار خوبی شده
حس خوب و قویی داره اگه یکم تو پست پرو دقت میکردی عالی میشد.
در هر صورت بخاطر نقات قوت زیاد کارت پیشنهاد تاپ گالری میدم
موفق باشی:rose:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سلام سجاد مرسی ازاین که دعوتم کردی به دیدن اثرت
کارت به شدت قوی شده به طوری که هربار رفرنس و با cg مقایسه کردم همش فراموش کردم کدومه
واقعا دستت خیلی ماهرانه عمل می کنه مخصوصا اکستریور و نورپردازی و تکنیک های وی ری رو خیلی خیلی عالی کار می کنی
و خیلی عالی افکت ها رو تصویر اعمال کردی میشه گفت انتقادی به کارت وارد نیست ولی به نظرم ساختمون همسایه نیاز به مدلینگ داشت
کارت افتخار آمیز و در کاملا در حد کارهای تاپ دنیا
ولی هنوز عمق میدان رو بهتر و فیزیکی تر باید اعمال کنی و از پلاگین های پیشرفته تر واسه ی glar استفاده کنی
یکم هم از ابزار total conrast nik color fx استفاده می کردی
من پیشنهاد تاپ گالری می دم :paint:

:oops::oops:

ممنون سعید از صبح 10 بار اومدم تو سایت ببینم نظر دادی !

خب الان من با این همه تعریفی که تو کردی که تا صبح خوابم نمیبره.

سلام کار خوبی شده
حس خوب و قویی داره اگه یکم تو پست پرو دقت میکردی عالی میشد.
در هر صورت بخاطر نقات قوت زیاد کارت پیشنهاد تاپ گالری میدم
موفق باشی:rose:

مرسی اقا محمد. اتفاقا تو پست پرو خیلی دقت میکنم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشه.
پست پروی شما تو کار اشپزخونتون رو خیلی دوست داشتم ، اونجا از چه المنت های ویری و چه پلاگینی هایی تو فوتوشاپ استفاده کردین؟؟؟

max vray

کاربر VIP
الان دقیقا خاطرم نیست اما zdept color id shodow همینا بود با چندتا دیگه اسماش حفظ نیستم الان
اما مشکلت تو پست پرو اینه که به کارت مه میدی خوب چرا؟کانترست کمی کمه.پلاگین مهم نیست من هیچکدوم از پلاگینارو شیش دونگ نمیدونم اما فقط یک افکت از پلاگین alien skin هستش که نمیتونم ازش بگذرم:green:
البته همین الان هم همونطور که گفتم خوب و بسیار زیباست.

جدیدترین ارسال ها

بالا