CG_Master
کاربر متخصص انیمیشن
دوستان این آقا مسلم خیلی خیلی شدید استعداد بالایی داره ... متولد 69 هم هست ولی نسبت به سنش عالی کار میکنه...
من در جریان اکثر کاراش هستم از نزدیک و میدونم این کارهایی که میبینین کارای اولش هست یه جورایی...
به نظرم تشویق کردن همچین افرادی و نگه داشتن هواشون خیلی میتونه به سی جی کشور کمک کنه...
دوستانی هم هستن که واقعا کاراشون تک و زیبا هست...
مثل همین آقای فرهاد نجومی... آقای مجید اسماعیلی .... علی جلالی و دوستان دیگه...
بنده به شخصه دوست دارم دوستان پر استعدادی که کم نیستن واقعا ؛اول واسه کشور خودمون کار کنن بعد واسه خارج
البته میدونم توی ایران واقعا رسیدگی نمیشه... نمیخوام بازش کنم مطلبو.....
همین ساختن همچین مدلی که تمام عضلاتش رو شما میتونین حس کنین واقعا روش مطالعه شده... مقالات لاتین در مورد آناتومی و توپولوژی بدن که دوستان مدلساز مطالعه میکنن واقعا پیچیده هست و نیاز به تمرین داره
یا ساختن صورت یک بچه یا یک زن جوان واقعا کار سختی هست که شما بخواین زن بودن یا بچه بودن مدلتون رو به مخاطب برسونین...
واقعا یک کاراکتر آرتیست کارش علمی و سنجیده هست...
مسلم جان و بقیه افرادی که دارین حرفه ای کار میکنین... واقعا خسته نباشید.
من در جریان اکثر کاراش هستم از نزدیک و میدونم این کارهایی که میبینین کارای اولش هست یه جورایی...
به نظرم تشویق کردن همچین افرادی و نگه داشتن هواشون خیلی میتونه به سی جی کشور کمک کنه...
دوستانی هم هستن که واقعا کاراشون تک و زیبا هست...
مثل همین آقای فرهاد نجومی... آقای مجید اسماعیلی .... علی جلالی و دوستان دیگه...
بنده به شخصه دوست دارم دوستان پر استعدادی که کم نیستن واقعا ؛اول واسه کشور خودمون کار کنن بعد واسه خارج
البته میدونم توی ایران واقعا رسیدگی نمیشه... نمیخوام بازش کنم مطلبو.....
همین ساختن همچین مدلی که تمام عضلاتش رو شما میتونین حس کنین واقعا روش مطالعه شده... مقالات لاتین در مورد آناتومی و توپولوژی بدن که دوستان مدلساز مطالعه میکنن واقعا پیچیده هست و نیاز به تمرین داره
یا ساختن صورت یک بچه یا یک زن جوان واقعا کار سختی هست که شما بخواین زن بودن یا بچه بودن مدلتون رو به مخاطب برسونین...
واقعا یک کاراکتر آرتیست کارش علمی و سنجیده هست...
مسلم جان و بقیه افرادی که دارین حرفه ای کار میکنین... واقعا خسته نباشید.
آخرین ویرایش: