ممنون به اندازه گرگ های خشن :دیمن کی باشم که بخام به گرگ شما توهین کنم
مثل اینکه خودت از گرگت خشن تری ها
ممنون به اندازه تمام شب ها :دیبابا اينا رو نذار شب خابمون نميبره.شوخي
![]()
ممنون به اندازه تمام سلام های گفته شده :دیسلام
.
.
.
حالت دندان ها رو خوب در آوردي در كل فضاي جالبي شده موفق باشيد![]()
شوخی کردما جدی نگیری چهارتا استخون دستت رو با دهان ما خورد کنی :دیيكم ............................
نكته ي دوم اين كه .......
دومين نكته اين كه .......
ممنون به اندازه همه کار های خوب :دیکار خوبی شده ، ولی به نظر هنوز جای کار و بهبود و پخته شدن رو داره
موفق و پیروز باشید
سلام
.
.
.
موفق باشی
یاعلی
ممنون اندازه بهرش :دیخیلی عالی شده. از اون طراحیا هستش که آدم دوست داره چند دقیقه بره تو بهرش![]()
ممنون به اندازه تمام انگلیسی زبان ها :دی
من هم نگفتم مشكل هست كه دوست من فقط نظر شخصيم اين بود كه اون قسمت كار با كل فضا مچ نشده !!البته من فقط مخاطب هستمدر ادامه هم کار من کلا اغراق و خیالی پس موها مرزی یا ريم لايت ها مشکل به حساب نمیاد
ممنون به اندازه جواب های دندان شکن :ههممنون
بابت اون غلط تايپي هم ديگه اشتباهه تايپيه ، پيش مياد!!!
خوب اغراق حتي توي كارهاي سورئال يه مرزايي داره !!يكم بيش از حدش ميشه افراط !! الان ببينيد كل كار فضاي دارك با اون حس و فرم دندان هاي گرگ و نور ملايم ماه .... حالا وسط كار يهو چشمها اينقدر نوراني ريم لايت هاي بيش از حد با كشيدگي زياد...
شما ميگي حس طراح وحشت و ... رو ميخواد بیان كنه ولي حسي كه طرح به من داد حس ترس نيست يه حس سورئال و خيالي بود!! و اين حسي كه شما ميگي توي اين سبك نميگنجه !! گرگ هم با دندان هاش معروفه نه با چشم هاش !!
اگر بخواييم از بعد سه زاويه و دوربين و نور بهش نگاه كنيم كه اصلا نوري توي چشماش نميتابه كه بخواد اينقدر نوراني باشه!! كه باز اون حرف شما با طرحتون جور در نمياد
من هم نگفتم مشكل هست كه دوست من فقط نظر شخصيم اين بود كه اون قسمت كار با كل فضا مچ نشده !!البته من فقط مخاطب هستم
حالا شما اسرار ميكني به سبك خودت اون ديگه نظر شخصي خودتونه من فقط نظرمو گفتم !!!
كلا توي چند تا تاپيكي كه ديدم ازتون و نظر دادم يا دوستان ديگه شما روي نظر و سبكتون اسرار داريد !!نميدونم چرا نظر خواهي ميكنيد ديگه :دي
در كل كارتون رو دوست داشتم و اميدوارم شاهد پيشرفت روز افزونتون باشم از صميم قلب !!
موفق باشيد !!!![]()
حق کاملا با شماست و کالا درست می فرمایدشوخی کردما جدی نگیری چهارتا استخون دستت رو با دهان ما خورد کنی :دی