آرشام ( خشم )

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
خوبي آرشام جان ؟
كار خيلي خوبي شده
يكم روي فورر ها (موها ) اگر بيشتر كار ميكردي كار رو پخته تر ميكرد
نكته ي دوم اين كه ريم لايت ها رو يكم به نظرم اغراق كردي آخه ماه اينقدر نور نداره كه ريم لايت هارو به اين شكل در بياره!!
سومين نكته اين كه چشم گرگ خيلي نوراني شده !!‌خودش منبع نور شده! :دي
حالت دندان ها رو خوب در آوردي در كل فضاي جالبي شده موفق باشيد:rose:

آخرین ویرایش:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار خوبی شده ، ولی به نظر هنوز جای کار و بهبود و پخته شدن رو داره
موفق و پیروز باشید

majid_a95

Active Member
سلام
تشکر بابت دعوت دوست گلم .:rose: ایشاله هیچ وقت عصبانش نشی که دیگه ازینا ......:green:

من تخصصی تو DP ندارم و نظری که به کارت بیاد ندارم. از نظرات انتقادی اساتید این کار مثل gilas و ..... که این کارن می تونی استفاده کنی ولی نظر شخصی م اینه که :
فضای خوبی ایجاد کردی و کاراکترتکم طبیعی و خوب شده (از جلوه صورتش خوشم اومد ). اغراقاتم خوبه مثل نور چشم گرگ !!
موفق باشی:rose:
یاعلی

Dante

Member
خیلی عالی شده. از اون طراحیا هستش که آدم دوست داره چند دقیقه بره تو بهرش :)

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
آرشام

R-med
من کی باشم که بخام به گرگ شما توهین کنم
مثل اینکه خودت از گرگت خشن تری ها
ممنون به اندازه گرگ های خشن :دی
آوووووووووووو
:دی

sinart
بابا اينا رو نذار شب خابمون نميبره.:green:شوخي:green:
ممنون به اندازه تمام شب ها :دی
بابا واسه گذاشتن اینا شب نخوابیدم :دی جدی :دی
بابا انقدر لطیف نباش :خنده شیطانی

gilas
سلام
.
.
.
حالت دندان ها رو خوب در آوردي در كل فضاي جالبي شده موفق باشيد:rose:
ممنون به اندازه تمام سلام های گفته شده :دی
بعدم سومین نه دومین نکته آخه دومین رو دو بار گفتی :دی
يكم ............................
نكته ي دوم اين كه .......
دومين نكته اين كه .......
شوخی کردما جدی نگیری چهارتا استخون دستت رو با دهان ما خورد کنی :دی
در ادامه هم کار من کلا اغراق و خیالی پس موها مرزی یا ريم لايت
ها مشکل به حساب نمیاد
دلیل نورانی تر بودن چشم ها هام همینه که حس طراح ( و وحشت رو بحتر بیان کنه )

BehrouzPc
کار خوبی شده ، ولی به نظر هنوز جای کار و بهبود و پخته شدن رو داره
موفق و پیروز باشید
ممنون به اندازه همه کار های خوب :دی
آره همه کار ها همیشه جای کار بیشتری داره و حوصله و اعصاب من دیگه کفاف نمیده
همینشم کلی پیش اومده آخه طرح اولیه این بوده که کامل و کامل تر شده :دی
attachment.php

majid_a95
سلام
.
.
.
موفق باشی:rose:
یاعلی

ممنون به اندازه مدد علی (ع) :دی
بازم ممنون که سر زدی این کار کلا بهونه ای برای دیدن دوستان ( البته به صورت مجازی )

Dante
خیلی عالی شده. از اون طراحیا هستش که آدم دوست داره چند دقیقه بره تو بهرش :)
ممنون اندازه بهرش :دی
بازم ممنون سرزدی :دی

mostafa20010
ممنون به اندازه تمام انگلیسی زبان ها :دی
پیشته بچه فکر نکن خارجی میگی نمیفهمم فحش دادی :دی
فکر کردی من بلد نیستم :پی
:-* TanQ Very

آرشام

پیوست ها

• 12.jpg
    12.jpg
    4.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون
بابت اون غلط تايپي هم ديگه اشتباهه تايپيه ، پيش مياد!!!

خوب اغراق حتي توي كارهاي سورئال يه مرزايي داره !!‌يكم بيش از حدش ميشه افراط !! الان ببينيد كل كار فضاي دارك با اون حس و فرم دندان هاي گرگ و نور ملايم ماه .... حالا وسط كار يهو چشمها اينقدر نوراني ريم لايت هاي بيش از حد با كشيدگي زياد...

شما ميگي حس طراح وحشت و ... رو ميخواد بیان كنه ولي حسي كه طرح به من داد حس ترس نيست يه حس سورئال و خيالي بود!! و اين حسي كه شما ميگي توي اين سبك نميگنجه !! گرگ هم با دندان هاش معروفه نه با چشم هاش !!‌
اگر بخواييم از بعد سه زاويه و دوربين و نور بهش نگاه كنيم كه اصلا نوري توي چشماش نميتابه كه بخواد اينقدر نوراني باشه!!‌ كه باز اون حرف شما با طرحتون جور در نمياد
در ادامه هم کار من کلا اغراق و خیالی پس موها مرزی یا ريم لايت ها مشکل به حساب نمیاد
من هم نگفتم مشكل هست كه دوست من فقط نظر شخصيم اين بود كه اون قسمت كار با كل فضا مچ نشده !!‌البته من فقط مخاطب هستم
حالا شما اسرار ميكني به سبك خودت اون ديگه نظر شخصي خودتونه من فقط نظرمو گفتم !!!
كلا توي چند تا تاپيكي كه ديدم ازتون و نظر دادم يا دوستان ديگه شما روي نظر و سبكتون اسرار داريد !!‌نميدونم چرا نظر خواهي ميكنيد ديگه :دي

در كل كارتون رو دوست داشتم و اميدوارم شاهد پيشرفت روز افزونتون باشم از صميم قلب !!
موفق باشيد !!! :rose:

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
آرشام ( آـــــــــــــــــــی )

ممنون
بابت اون غلط تايپي هم ديگه اشتباهه تايپيه ، پيش مياد!!!

خوب اغراق حتي توي كارهاي سورئال يه مرزايي داره !!‌يكم بيش از حدش ميشه افراط !! الان ببينيد كل كار فضاي دارك با اون حس و فرم دندان هاي گرگ و نور ملايم ماه .... حالا وسط كار يهو چشمها اينقدر نوراني ريم لايت هاي بيش از حد با كشيدگي زياد...

شما ميگي حس طراح وحشت و ... رو ميخواد بیان كنه ولي حسي كه طرح به من داد حس ترس نيست يه حس سورئال و خيالي بود!! و اين حسي كه شما ميگي توي اين سبك نميگنجه !! گرگ هم با دندان هاش معروفه نه با چشم هاش !!‌
اگر بخواييم از بعد سه زاويه و دوربين و نور بهش نگاه كنيم كه اصلا نوري توي چشماش نميتابه كه بخواد اينقدر نوراني باشه!!‌ كه باز اون حرف شما با طرحتون جور در نمياد

من هم نگفتم مشكل هست كه دوست من فقط نظر شخصيم اين بود كه اون قسمت كار با كل فضا مچ نشده !!‌البته من فقط مخاطب هستم
حالا شما اسرار ميكني به سبك خودت اون ديگه نظر شخصي خودتونه من فقط نظرمو گفتم !!!
كلا توي چند تا تاپيكي كه ديدم ازتون و نظر دادم يا دوستان ديگه شما روي نظر و سبكتون اسرار داريد !!‌نميدونم چرا نظر خواهي ميكنيد ديگه :دي

در كل كارتون رو دوست داشتم و اميدوارم شاهد پيشرفت روز افزونتون باشم از صميم قلب !!
موفق باشيد !!! :rose:
ممنون به اندازه جواب های دندان شکن :هه

حالا خوبه گفتم
شوخی کردما جدی نگیری چهارتا استخون دستت رو با دهان ما خورد کنی :دی
حق کاملا با شماست و کالا درست می فرماید
اول از همه من معمولا تمام نظرات رو به کارام تا جای ممکن اعمال میکنم ( همین کار 3 بار با نظر دوستان ادیت شده که به اینجا رسیده )
نکته مهم هم اینجاس که دندونها از نظر یکی کوچیکه از نظر یکی بزرگ هر نظر هم به دیدگاه خودش درسته همه کار همینه حالا من به ساز کی برقسم که به کسی بر نخوره :دی
منم نگفتم که من درست میگم و شما غلط من فقط داشتم میگفتم دیدگاه منم توی طراحی این بوده که .
اولین چیزایی که از گرگ یادمه یه اینه که از لای بوته ها 2 تا چشم برق میزنه بعد یه سایه سیاه با دو چشم براغ ريم لايت که اندازش رو زیاد یادم نمیاد و در آخر باز کردن دهان و دندان ها...
از این رو من دقیقا چیزی رو که توی کابوسای شبانم میبینم کشیدم

از بابت اینکه کارام رو کلا نزارم نظر خواهی ، چشم ولی فکر میکردم انجا تاپیک گالری هست :دی

آرشام

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
اول اينكه من نگفتم اعمال كنيد روي كار !!! از نظر دندانها من كلا نظري ندادم حتي گفتم خوب شده!!‌
و تا اونجايي كه من يادمه ميگفتن چشماش مثل گربه توي شب ميدرخشه و دندوناش مثل گرگ تيزه !!
كاري هم به اين موضوع ندارم حتي گفتم مهم نظر خودتونه و اين سبك شماست !!‌حتي وارد مبحث نوع طراحي هم نشدم
در كل من هيچوقت نظرم رو به صورت تحميلي بيان نميكنم ! و براي دوستاني هم كه نظر ميدم احترام زيادي قايلم و در حد توان ميخوام كمكي كرده باشم!!
در مورد اینکه گفتيد کارام رو کلا نزارم نظر خواهی هيچوقت نگفتم نگذاريد يا بگذاريد كارهاتون رو اما لااقل انتظار نقد رو داشته باشيد !!! حرفم اين بود نميدونم چرا شما حرف توي دهن آدم ميزاريد!!
و نكته ي آخر اينكه اينجا تاپيك نظرخواهي و گالري هست گالري خالي مشه گالري شخصي !! !

در كل تجربه ي خوبي شد !!
ممنون ميشم بحث رو ادامه نديد و تاپيك راه خودش رو ادامه بده

آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلام
از نظر فنی و علمی کار نظر نمی دم چون بلد نیستم
اما از نظر حسم دقیقا همون خشمی و که می خواستی نشون بدی
کاملا تو کار هست
کارت خیلی عالی شده
من دوستش دارم
ممنون
موفق باشی :rose:

bashir134

Active Member
قشنگ شده
فقط نمی دونم چرا احساس ماتی رو موهاش دارم ، شبیه این عکس هایی که نیاز به فیلتر شارپن داره

اولین چیزی که توجه هم رو جلب چشاش بود چون هم قشنگه هم از بقیه جاها روشن تره

flaov

Well-Known Member
بی نهایت عالی شده میتونی روی پروژه های بزرگتر کار کنی .....
بعد عکس و زیادی کم حجم کردی یکم کیفیت اومده پایین....

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام

ممنون از دعوتتون :rose:
کارتون فوق العاده هست

MrHossein

Well-Known Member
سلام. ممنون بخاطر دعوت
تصویر گرگ خوب شده. در کل کار خوبیه با اینکه جای کار زیاد داره.
با این حال بقیه دوستان استادند

موفق باشی

flaov

Well-Known Member
بعد یه چیز دیگه این تیکه های پایین رو یکم زوم کن و تعدادشونم کم کن هم اندازه تصویر اصلی نباید باشن.....

myclick

Active Member
سلاممممممم!
بازم که ترکوندی!
میگما مهدی چرا گرگه داره میخنده!
از لحاظ فنی موردی نداره چون اکثر نظراتی که بچه ها دادن سلیقه ای بود
فقط فقط فقط کیفیتش پایینه
رزولیشنش رو میذاشتی 72 کوالیتی رو 12
زدی تو کار دیجیتال پینتینگ به سبک اعصاب خوردیسم آره؟ : یه عالمه دی

Yunes.grapix

Well-Known Member
آرشام جان از کارای شما که نمی شه ایراد گرفت ، اما بالاخره اومدی دنبال ایرادی دیگه و اگه بخواهیم یه چیزی ازش پیدا کنیم
به نظر من نورانی بودن ماه با نوری که دور سر گرگ داستان ماست و موهای دور سرشو سفید کرده یه جورایی جور در نمیاد
یه مقدار می تونه هماهنگ تر بشه
ولی به هر حال اون انگشت سبابه و اون موس ات رو از طلا بگیرن !

جدیدترین ارسال ها

بالا